Şirvan ben mama verdikten sonra uyuturken bir daha emiyor,meme artık doyurmuyor herhalde,uykuya geçiş için kullanıyoruz.ben yatırmadan emziriyorum hala..bende mi mama versem acaba ?
bende okuyunca sizleri eksik bişeymi yapıyorum diyorummmm
maşaallah maşaallah allah nazarlardan saklasın sizlerinkiler ne güzel hem ek gıda hem mama hem emzirme birlikte gidiyolar benimki sadece anne sütü nerdeyse birde günde bir kase çorba başkada bişi yemiyo biberon emzik tutmayı hiç bilmiyooo bende dert ediyorum kendime eksik bişey kalıyormu diye yani vitamin açısından felannn
bugün dişçiden geldim..
baran annemlerde.. yürütecte beni karşıladı beni... nasıl sevindi anlatamam.. kollarrını açıyor beni al diye..
dur oğlum ellerimi yıkayıp gelim dedim..
nasıl ağlamaya başladı.. göz yaşları aktı sıpanın.. kıyamadım..
dedim sen bmyke yaparsan ben nasıl çalışmaya başlıyacağım...
çok zor valla .
bu da çok güzeldir ama onun için..:))))birde sabah krep yaptım benim kıza hani kendi yesinn diye 4 kere ısıridı sonra ıhhh ıhhh diye bana uzatıyor ısırıyım diyeee ben ısırıyorum seviiyor bidaha bidaha yediriyorrr diyorum ahhh be annecim bende uzatınca böle yesen bende sevinecem yavrum önce annesini doyuruyooolaelaelaelaelae
canım ben mandalinayı küçük parçalar halinde kesiyorum..bazen tutuyo ağzında bazen yutuyo..belki kendi alıp ağzına atmak ister..bi de şurası kesin ki bazı çocuklar iştahsız..yapacak bişey yok...denizcim bendende duana kocaman bir aminnnnnn yesin artık bizim bebeler şimdi meyve verdim ağzına aldı ve tam seviniyordum mandalinayı dışarı attııı ve bir dahada ağzını açmadıı offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?