2009 Nisan Anneleri

Ayşeeeeeeeeeeee,dur kaçma))Evet test olaarr,ben de teset yapacağım zaten.6 ve 8 ler için mümknüse lütfen,ben de buldum birşey ler de,belki daha iyi sorular bulabilirim diyorum,test hazırlaması çok zor gerçekten.Özeline mailimi atacağımmmm
Thanks.
ben yatırmadan emziriyorum hala..bende mi mama versem acaba ?
Şirvan ben mama verdikten sonra uyuturken bir daha emiyor,meme artık doyurmuyor herhalde,uykuya geçiş için kullanıyoruz.

Yeliz ne güzel kızın yürüyor,hereketleri yerinde,daha ne olsun,Her çocuğun iştahı bir olmayacak tabi ki.

Ayy,sen deyince düşündüm de biraz zor olacak gerçekten de.Ben de eve girince çoğunlukla Miray a kendimi göstermeden banyoya gidiyorum,üstümü değiştirip öyle yanına gidiyorum,yoksa o da elimi yüzümü yıkamamı bile bekleyemiyor.

denizcim bendende duana kocaman bir aminnnnnn yesin artık bizim bebeler şimdi meyve verdim ağzına aldı ve tam seviniyordum mandalinayı dışarı attııı ve bir dahada ağzını açmadıı offfffff

bende kaşık maması kullanıyorum tahıllı olanı denızcım akşam selen çok huysuzdu ya gece 4 tu nasıl ağlamak gözler kapalı kucağım aldım pışladım yok katıldı ağlamaktan ışığı açtım falan anca sakınledı sonrada yarım saaate bır ağladı hep gece eve gelırken köpek havlamıştı yolda od a çok ağlamıştı acaba ondan mı oldu şimdide karşımda sıralıyo koltukta bende temızlık yapıyorum bıde buraya bakayım dedım camları sıldım kılıfları yıkadım perdeleri yıkadım şimdi süpürüp silip yerleştiricem off ne çok iş var yahu selen uyusada yapmaya başlasam dıyorum(

yeliz mandalına yada portakalı sıkıp bardakla içirmeyi denesene selen bıberonla içmiyo ama çay bardağı yada su bardağıyla içiyo zilli

birde sabah krep yaptım benim kıza hani kendi yesinn diye 4 kere ısıridı sonra ıhhh ıhhh diye bana uzatıyor ısırıyım diyeee ben ısırıyorum seviiyor bidaha bidaha yediriyorrr diyorum ahhh be annecim bende uzatınca böle yesen bende sevinecem yavrum önce annesini doyuruyooolaelaelaelaelae

sehercim içmiyor canım bardağa bakıyor eğer su yoksa rengi farklıysa eliylem ittiriyor hatta bende fincana koydum su diye bi kere içtii şimdi fincanı görüncede ittiriyor ama suyu görünce içiyorrr

bu da çok güzeldir ama onun için..:))))

yeliz ben debi kaç gündür ağzına mandalina veriyodum ilk başlarda dediğin gibi oldu am dün daha fazlasını yedi.devam et kardeş vazgeçme.
ben de bugün gülfemime ilk kez kırmızı mercimek çorbası denicem.inşallah yer.

birde seher sorucaktım bende alıcam şu vitaminden bizim vitamin bitsin diye bekliyorumm açtımı iştahını seleninnn demirin açmıştı ama

valla daha tam bi açma yok ama eskısı gıbı ağzını kapamıyo kaşığı görünce açıyo

denizcim bendende duana kocaman bir aminnnnnn yesin artık bizim bebeler şimdi meyve verdim ağzına aldı ve tam seviniyordum mandalinayı dışarı attııı ve bir dahada ağzını açmadıı offfffff
canım ben mandalinayı küçük parçalar halinde kesiyorum..bazen tutuyo ağzında bazen yutuyo..belki kendi alıp ağzına atmak ister..bi de şurası kesin ki bazı çocuklar iştahsız..yapacak bişey yok...

gülercim ben zaten 4 aydır sabrediyorummm sabır kalmadı artıkkkk bir ara bir mandalinayı yiyordu şimdi yine yemiyorrrr

kıyamam selen e sana da maşallah yani seher çocuklar uyanıkken nasıl cam siliyonuz hayranım ela bacağıma yapışıyo ben ayğa kalktığım an hayatta silemem onunla..ama süpürmeme izin veriyo o da süpürgeyi çok sevdiği için bi de toz alıp verleri silmeme izin veriyo deliriyo vileda sopasını tutmak için..ama yemek yaparken bacaklarıma yapışıyo çok zor yapıyorum..dağınıklığımızı topluyoruz bu kadar işte başka hiç bişeye izin yok..

doktorumuz yine sakın zorlama diyorr anne sütünü bırakınca bir şekilde yiyecek zorlarsan herşey daha kötü olur diyorrr yine 30 dk adam sadece beni motive etmek için konuştuuu oda olmasa direncimi yitirirdimm

Deniz maşallah Ela ya,o 8 aylık doğmasaymış zaten iri bebek olacakmış,annesi onu en başından beri iyi beslemiş demek ki.

Bende de temizlik için bayan var evde.Ben de bir taraftan çamaşır yıkayıp seriyorum,topluyorum...

Bir de Miray a Clipso da sebzeleri buharda pişireyim dedim.Sepete sebzeleri,alta su koydum az birşey,ama akıllı ben ,suyun içine kuşbaşı etleri koydum,et suyu gibi olsun diye.Birden bir koku gelmeye başladı ki,etler suyu çekmiş veee yanmışlar.Allahtan sebzeler de birşey yok,keşke etleri de sebzelerin yanına koysaymışım,zaten haşlanmış etti onlar.

gülfem artık elektrik süpürgesinin sesinden korkuyo.2 seferdir kucağımda süpürüyorum.çok zor oluyo.cam silmek falan hakgetire.izin vermez öyle benim sevgi pıtırcığım.

elif bişey sorcam ben de dün clipsomda yemek yaptım ama buhar alma düğmesine getirdiğimde buhar çıkışı olmadı ama kapak açıldı niyeki acaba.ben yeni aldım kuzuma sağlıklı yemekler yapam diye aldım.:dance:

valla benımkı alıştı herhalde hep beraber yapıyoruz temızlığı bastan berı ben nereye o oraya ama emeklemeye ve sıralamaya baslayınca daha bı zor oldu eskıden koyduğum yerde duruyodu şimdi karınca GIBI GEZIYO HERYERE DALIYO şimdi çamasır astık onu uyutucam sallıyorum o uyuyunca banyoyla tuvaletı bıde mutfağı halledicem uyanana kadar uyanıncada süpürge yaparız beraber artık

aay ne sinir o kadar işinin arasında bi de yemeğinin aynması neyse sebzeleri kurtarmışsın bari..ewet elifcim ya hamileliğim psikopat gibiydim ben mütevazı olamam o konuda çok iyi besledim..unlu hiç bişii yemedim makarna ,pilav dahil..ama hergün yarım litre süt,koca bardak portakal suyu,ceviz,balık,yoğurt,peynir1-2 yumurta..aylarca hiç aksatmadan yedim..nasıl bi irade varmış yaa..şimdi yok hayatta yapamam..ve sütten nefret ederim :)) ııy hergün balık yedim 2 ay yaa :))) dr um da psikopattı da ondan sanırım

Güler ben de bugün açtığımda öyle oldu,içinde su kalmayınca mı öyle oluyor anlamadım ben de.

Bir de düdüklülerde normalde belirgin bir işaret olur dimi zaman tumak için,düdük atar,falan..Benimkinde yok,ben de tam anlayamadım şunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…