• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

saolun kızlar yaa bi toparlanamadık işte dr u bile diyo kayra bi daha gelme buraya tamamı diye:) valla esen kayra üstünü sürekli açar gece elli kez kapatırım ama bazen dalıyorum işte ama ev soğuk değil ve kayranın peteğin dibinde yatağı uff müge içse vericemde ağzına lolma sokmuyo çocuk:((

günaydın diycem öglen olmus

melek umarım birseyi cıkmaz babanım hemn ıyılesir

tugba dert etme diycem olmayacak
Rabbım felaha cıkarsın insallah
hemen toparlanırısnız
bu bir imtihan mal da bos mülkde en önemlisi saglık ve sevgi eminim herseyin üstesinden gelirisniz

müge nasıl yanı yaaa eşin korunurken sürpriz
patlakmmı cıkıyo bu meletler
benimde eşim korunuyoda ondan sordum ben anlamıyom bu korunurken oldu sürpriz diyonuz ya bana bi anlatın yaa
hehehehhe

burcu geçmiş olsuncanım
cörek otu yagı sürsene kayrara mikrop öldürür
çörek otu yagyla gece yatarken arkasına önüne masaj yapabşilirsin
burnunada sür
ben faydasını görüyorummm

günaydın diycem öglen olmus

melek umarım birseyi cıkmaz babanım hemn ıyılesir

tugba dert etme diycem olmayacak
Rabbım felaha cıkarsın insallah
hemen toparlanırısnız
bu bir imtihan mal da bos mülkde en önemlisi saglık ve sevgi eminim herseyin üstesinden gelirisniz

müge nasıl yanı yaaa eşin korunurken sürpriz
patlakmmı cıkıyo bu meletler
benimde eşim korunuyoda ondan sordum ben anlamıyom bu korunurken oldu sürpriz diyonuz ya bana bi anlatın yaa
hehehehhe

hihhii sürpriz yumurtaaaaa
cnm senin eşin ilk ilişkiye girerkende korunuyomu mesela
bazıları korunmuyo işte o anda bişicikler olursa yalaahhh oluyoo:9:

ben hamile değilimdir %90 ama gecikti ya işte belki olmuşmudur diyorum
çünkü korunmadan ilişkiye girmedim hiç

bide burcu yatağının bi köşesine sarımsak bağla cnm
yaabancıların dr.ları antibiyotikten önce yatak başlarına sarımsak bağlatırlarmış
eğer geçmezse ilaç kullanırlarmış bi yerde okumuştum
doğrumu bilemem ama yapmakta fayda var ne de olsa yararlı bişey

tesekkür ederim müge aydınlattıgın için
valla kafam bu konuda karısıyordu
hehehhehheh

evet bende sarımsak duydum bırde gecen aylarda her odaya bı beyaz sogan koyun dıye bı maıl dolasmıstı hatırlıyormusunuz

YAAAAAAAA SIRVANDAN HALA HABER YOKMU
TUGBA allah yardimciniz olsun ama kizlar cok hakli yeter ki yanyana olun saglikli olun geriside ALLAH KERIM
Melek cok gecmis olsun
muge hayirlisi olsun

şirvanı aradım
gayet iyiymiş dün dr.a gitmiş
dr. haftayada alabilirim eğer iyi hissedersen dayanabilirsen öbür haftada alabilirim demiş

baran ateşlenmiş dün akşam şimdi hastaneye gidiyolarmış
o yüzden girememiş

Son düzenleme:
saolun kızlar önerilerinizi uygulamaya çalışıcam.
şirvandan iyi haber gelmesine sevindim.ama baran hastaymış şimdide:((
ben kayra böyle hasta olunca ikinci çocuk konusuna iyce uzaklaşıyorum çünkü ancak ona yetebiliyorum böyle zamanlarda tüm ilgi alaka onda oluyo ikinci olsa ne yaparım diyorum.bizdede eşim korunuyo bide ben yumurtlama zamanlarıma dikkat ediyorum o aaralar bişey yapmıyoruz.

kocama gıcık oluyorum bu aralar...
tel açmıştım dün de öyle yaptı bu sabahta..
biseyler konusurken cvb vermeden hadi görüsürüz deyip kapattı..

ben de aramadım sürekli aradı açmadım..
neyse neden açmıyorsun diyorr..
birde bana 3 4 gündür ters cvb veriyor sürekli sinir oldum artık bugün.. öff yaa..

kusura bakmayın buraya da yazmasam çatlıyacam yanii..

ben niye böyle davranıyorsun dedim o da teli açmıyorum ya ...
sen istemiyorsun benimle konusmak herhalde diyo bide..

Son düzenleme:
selam kızlar...okuduğum kadarıyla anormal bi durum yok tuğba hariç...

tuğbacım Allah yardımcınız olsun canım inşallah sıkıntı olmaz herşey yoluna girer eviniz size kalır huzurunuz daim olur.... zor bu maddiyat işleri...

kocama gıcık oluyorum bu aralar...
tel açmıştım dün de öyle yaptı bu sabahta..
biseyler konusurken cvb vermeden hadi görüsürüz deyip kapattı..

ben de aramadım sürekli aradı açmadım..
neyse neden açmıyorsun diyorr..
birde bana 3 4 gündür ters cvb veriyor sürekli sinir oldum artık bugün.. öff yaa..

kusura bakmayın buraya da yazmasam çatlıyacam yanii..

ben niye böyle davranıyorsun dedim o da teli açmıyorum ya ...
sen istemiyorsun benimle konusmak herhalde diyo bide..
kız yeni yıla bozuk girmeyin tüm sene öle geçer bi de Allah korusun.

merhaba kızlar biz doktordan geldik az önce gene:(( gece boyunca öksürdü ama sanki ciğerleri sökülür gibi yavrum hiç uyumadık sabah gittik üşütmüş epey dedi dr valla evden çıkmıyoruz nasıl üşütüyo bu çocuk yaa sinir oldum antibiyotik verdi öksürük şurubu verdi bide boğazı için sprey verdi bakalım.geçmişe bakamadım ama herkes iyidir inşallah

ayy kuzum geçmiş olsun.. çok korkuyorum ben bu öksürükten tam 1.5 ay çektim ve hala da kurtulmuş değilim kaburgalarım batıyo sürünüyorum resmen yürürken... kocaman bzler bu kadar kötü oluyoruz ya onlar..

burcu yapabilir misin bilmem ama ben 1. sınıftayken çok öksürüyodum öyle böyle değil ilaç şurup tınnn... nefes alır almaz başlıyodu... antalyada bi komşu halimi görünce soğanı rendeledi suyunu süzüp biraz şeker koyup içirdiler.... saat 3-4 den öbür gün sabah 10 a kadar falan uyumuşumdur... ama öksürükten eser kalmadı...
tadı iğrenç ötesi ama işe yaradı.... sonra bi iki kez kendim yaptım fakat artık mide sorunum old.çin cesaret edemiyorum...
bal ve siyah turp da deneyebilirsi google dan yazınca çıkıyor....

sanırım öyle olacak.. kavga çıkmaması için zor tutuyorum kendimi..

canım bi de uzun zamandır ilk defa cumartesi bişiler yapacaktınız. bi derdi vardır belki işleri sıkışıktır çok üzerine varma bence. kavga çıkarsan da sonunda yine çok:25: üzüleceksin.

Back
X