ah canım saol önerin için bal limon denedim bende.ayy kuzum geçmiş olsun.. çok korkuyorum ben bu öksürükten tam 1.5 ay çektim ve hala da kurtulmuş değilim kaburgalarım batıyo sürünüyorum resmen yürürken... kocaman bzler bu kadar kötü oluyoruz ya onlar..
burcu yapabilir misin bilmem ama ben 1. sınıftayken çok öksürüyodum öyle böyle değil ilaç şurup tınnn... nefes alır almaz başlıyodu... antalyada bi komşu halimi görünce soğanı rendeledi suyunu süzüp biraz şeker koyup içirdiler.... saat 3-4 den öbür gün sabah 10 a kadar falan uyumuşumdur... ama öksürükten eser kalmadı...
tadı iğrenç ötesi ama işe yaradı.... sonra bi iki kez kendim yaptım fakat artık mide sorunum old.çin cesaret edemiyorum...
bal ve siyah turp da deneyebilirsi google dan yazınca çıkıyor....
kızlar az önce eşimle konuştum evi kiraya verip taşınıcam diyo.söyledimmi bilmiyorum bu bina eşimin annesi ve dayısına ait annesi kalmıyo burda fatihteki evlerinde kalıyo.binada dayısı biz ve annanesi var geri kalanı kirada hep.neyse dün akşam dayısıyla tartışmışlar sebebini bilmiyorum söylemiyoda çok kırıldım diyo dur dedim hemen ani karar verme akşam gelince konuşuruz dedi hayırlısı.