• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

hoşgeldın müge yok ya tatil dedım ama oyle göbek açık değil mini etek üstünde askılı ama koca bir göbek he he ne güzel dimi :)))

esra çok teşekkr ederim inşallah atlatıcaz

kokteylllllll kimsinnnnn niye yazmıyorsun ya bacım bir slm ver bizi her zaman takip ediyorsun nasıl yazmadan durabiliyorsun hayret:37:

hihi bak öyle olur işte
de bnm mini etek giyecek halimde kalmaz kocaman bi popo ve göbek :)))

müge neden olmasın kız allah söyletti ne güzel olur mesela ben hep ikiz bebek sahibi olmak istemişimdir sağlıklı hayırlı evlat olsunda allah kolaylığını verir , maşallah şenaya o kadar sıkıntıyla başa çıktı yılın annesi ödülüne layık valla ......

hı hıııı esra bekara karı boşamak kolay derler
bi tane var üstüne bide 2iz olursa tamam artık
biri susar diğeri başlar demir kıskançlık krizlerine girer
yok cnm ilkinde olsaydı tamamda 2.sinde ikiz çok zor

bende seviyorum hamilelği tuğbacım ama kesilmeyi sevmiyorum:((

gerçekten ikiz bebek çok güzel ama yanlız olana çok zor ya allah sabır versin şenay gerçeketn çok güçlü ve sabırlı allah verıyor demekki sabrını

banada öyle geliyor müge kızın olucak kısmetse :))varmı ailede ikiz doğuran bizim amcamın kızları ve teyzemlerde ikiz var :)))ama henüz kimse ikiz doğurmadı

kızlar eşim içerde kurtlar vadisini, izliyodu kayrada benim olduğum odada uyuyo adam içeri girdi baktım kayrayıı öpüyo ama bi yandan hüngür hüngür ağlıyo aa çok şaşırdım dizide mematinin oğlu ölmüştü ya onu izlemiş adamın içi parçalanmış resmen ayy çok kötü oldum bende...

ben gidiyim kıyafet hazırlığı yapayım yarın öğlen kuaföre gidicem ertesi gün düğün eskişehirde gündüz olacağı için ve sabahta kuaför kapalı olduğu için topuz yaptırıcam umuyorum abartılı olmaz gerçi kuaförüm yılbaşı geceside kullanırsın dedi ama bakalım sabah kadar dayanacakmı offff ya çok kötü oldu

hadi bakalım hayırlısı benden kız çıkmaz gerçi ama kısmet
çünkü eşimin tarafı hep erkek

sayıyı kadın cinsiyeti erkek belirlermiş
bnm anne tarafımda var ama onunda baba tarafında var yani ananemin tarafında olsaydı
%100 ikiz olurdu

mügecm cok cok mutlu oldum..allahim bugun aldigim 3. hamilelik haberi bu ne guzel birgün ya..
almanyadan kuzenim aradi o hamileymis, diger forumdan nisan annesi bi arkadasimda kazayla hamile kalmis $okta hala simdi buraya girdim senin hamile oldugunu okudum cok cok mutlu oldum.darisi basima diyelim.. 2011e kdr istemiyorum diyordum ama aartik bende istiyorum.dilerim saglikli guzel bi kizin olur. :nazar:

kızlar eşim içerde kurtlar vadisini, izliyodu kayrada benim olduğum odada uyuyo adam içeri girdi baktım kayrayıı öpüyo ama bi yandan hüngür hüngür ağlıyo aa çok şaşırdım dizide mematinin oğlu ölmüştü ya onu izlemiş adamın içi parçalanmış resmen ayy çok kötü oldum bende...
ayyy yazık bnm eşimde anlatmıştı geçen hafta çok kötü oldum ağladım diye
Allah onların acısını yaşatmasın
ben gidiyim kıyafet hazırlığı yapayım yarın öğlen kuaföre gidicem ertesi gün düğün eskişehirde gündüz olacağı için ve sabahta kuaför kapalı olduğu için topuz yaptırıcam umuyorum abartılı olmaz gerçi kuaförüm yılbaşı geceside kullanırsın dedi ama bakalım sabah kadar dayanacakmı offff ya çok kötü oldu

kolay gelsin cnm eminimki çoookkk güzel olacaksın:54:

sağol çağlacım inşallah cnm darısı başına madem istiyosun
bi bakayım şu çin takviminee kesin erkek çıkar :)

kizlar cumartesi günü turkiyeye geliyoruz.kpederim elosu ozlemis biletimizi almis 1haftaligina turkiyeye geliyoruz (izmir/tire'ye) hic aklimda yoktu böle bise iki ayagim bi papuca girdi valla..bugun biraz alisveris yaptim kendime bahaneyle.esim gelemiyor gerci calisiyor o ama suciceginden sonra elosada banada iyi gelecek bu tatil

cnm düğün için siyah sade bir elbise aldım yarın yılbaşı gecesi ne giyeceğime henüz karar vermedim
mügecim saol cnm o senin güzelliğin

Back
X