• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

kadının şoka girmesi doğal bugün annemi kandırdım dedim ya ilk başta oda konuşamadı falan çok komikti:)))

inşallah hafif güzel bir hamilelik geçirirsin cnm eee çağla darısı bizim başımıza artık sen ne zamandır korunmuyorsun

hamile kaldığım gece şapkasız çıktık:9::9::9:

daha babama söylemedik
annem şoka girdi bişey demedi
sonrada ben demiri alırım koynuma siz bebiğinizle yatın dedi:9:

ben anneme 1nisanda saka yapmistim kadin $ok gecirmisti :) ama simdi sevinsemmi napsam bennn sen uzaktasin yalnizsin ela daha bir yasinda bile degil nasi olcak diye gevelemisti :)

sağol çağlacım inşallah
dilekleriniz için çok tşk ederim

kendimi hiç bitkin yorgun hissetmedim daha
demire hamile kaldığımda 1 aylıkken midem bulanıyodu ve sürekli uykum geliyodu
inşallah güzel bi hamilelik geçiririm

ayyy melek ne güldürdün beni ya pozisyonuda sor baride tam olsun meraklı hatun ya:9::9:
ahahha dur sorayım:52:
melek soruların bittimi :9:
yatıyorum ben
herkese iyi geceler
yat bakalım gebeşşş

daha babama söylemedik
o ne güzel bebek oldumu bazı geceler annlerde kalır demir paşa

allahım annelrımızı başımızdan eksik etmesın

tugbacim agustos ayinda kistim vardi onun icin ilac kullandim eylulde kistler patladi.ramazandi zatenesimde gece calisiyordu icraat pek olamadi.ekim-kasimda olmadi bebis buay bakalim:)
sendemi korunmuyorsun?

benimde 1.5 ay oldu cnm hapı bırakalı yaklaşık ilk ay zaten hapı yarım kutu kullanmıstım geçen ay hiç korunmadık ama olmadı kısmet bu ayda benim yumurtlama dönemim de hep yattım hastalıkladan pek sanmıyoırum ama kısmet tabi bakalım inşallah hayırlı zamanda olur

anladim cnm insallah elada karar verdim hapi biraktim hemen olmustu bizdede 2ay olmadi buay suan yumurtlama donemim acikcasi oyle haldur haldur bi calismam yok bana kalsa ben ela2yasina gelene kdr istemiyordumda esimin israrlari yuzunden hapi biraktim.sanirim allah benim gonlume gore veriyor :)

bizdede durum aynı cnm eşim çok istıyordu hep ben durdurdum bakalım şimdi korunmuyoruz bizdede öyle işte herşey kısmet dıyorum ama ecemde hapı bıraktım 4.ayda hamile kalabilmıstım bakalım bunda nasıl olucak

uzulcek bise yok zaten.bi yandan suankiler buyuyor ona seviniyorum.. arkadasim subatta dogurucak bide erken dogum tehlikesi var kizini kaldirmasi yasak, araba kullanmasi yasak ama kiz delirmis durumda. anne felanda yok kvalideside eh iste yardim konusunda.o durumda olmak istemezdim.kizida cok hareketli cadi mi cadi :)

benim kızımda çok cadı maşallah 1 sn durmuyor bakalım inşallah o zamana kadar biraz durulur ama kayınvalidem ve annem çok yardımcılar bana saolsunlar o yüzdende cesaret edebildim açıkçası :))

neguzel benim kvalidem rahmetli,annem samsunda yasiyor yalnizim burda yani. tek tesellimde elanin krese gitmesi bebek dogacagi zamanda artik tamamen adapte olacak olmasi oraya..sabah 8aksam 17orda kalacak buyuk ihtimal.esimde yardimcidir sagolsun.. bide ela cok huysuz surekli isteklerde bulunan bi cocuk degil.uyumlu bi cocuk allahtan.

anladım cnm ne güzel dediğin gibi o zamanada kadar dahada büyüyecekler inşallah herşeyin hayırlısı olsun hep öyle dua ediyorum hepimiz için inşallahhh ama özledim ben küçük bebeği artık ya hamile haberi aldığımdada kendim hamileymişim gibi çok heyecanlanıyorum bazen eşime dıyorum yapmasakmı falan diye ama dünyanın en güzel duygusunu yaşamak vede 2.ye yaşamak ayrı bir duygu olsa gerek ..

tamam cnm bende gideyim henüz ecemin çantasını hazırlayabildim buraya gelıuyorum işleri bırakıyorum bende gidip hazırlıyayım en iyisi

daha babama söylemedik

nasıl ya müge hamile misin?ay çok şaşırdım. çok ta sevindim.
yani 1-2 gün gecikiyodu ya seninki sonra oluyodu yine öyle olabilir diye düşünmüştüm
hadi inşallah senin gibi şöyle esmer güzeli bi kızın olur canım

tuğba senin de hayırlı zamanda olsun canım dediğin gibi
bugün ben de kardeşimle dr kontrolüne gittim. hamile ya. orda artık son günleri olanlar vardı. bi özendim bi özendim o hallerine. ay çok güzel bi şey şu hamilelik ya. insanın hep hamile olası geliyo:))
normal doğum yapsaydım 4- 5 doğururdum deeeermişim:)
bi de dr erkek demiş bebeğe daha 13 haftalk ama. haftaya kesin söylicek. biz annemle kız olsun diyoduk. sağlıklısı hayırlısı olsun tabi de. annem de kız evlat şart diyenlerden
geçmişe hiç bakmadım girer girmez şok oldum
biz de bugün dua vardı oraya gittik annem selen ben. slen burnumdan getirdi. tanımadığı insanların yanında çok huysuz oluyo ya. sonra teyzeme geldik. orda onun kızlarıyla bi şımardı bi oynadı. kızlarda üniversite okuyo. tabi onları tanıyo. ama yabancı yerlerde hep böyle yapıyo

yolculuk mu var tuğbacım. şimdiden iyi eğlenceler diliyeyim ben
benim de yarın gece için müge ile aynı kaderim eşim şirkette olucak yalnızım evde. c.tesi bile olmayabilir:(

nasıl ya müge hamile misin?ay çok şaşırdım. çok ta sevindim.
yani 1-2 gün gecikiyodu ya seninki sonra oluyodu yine öyle olabilir diye düşünmüştüm
hadi inşallah senin gibi şöyle esmer güzeli bi kızın olur canım

tuğba senin de hayırlı zamanda olsun canım dediğin gibi
bugün ben de kardeşimle dr kontrolüne gittim. hamile ya. orda artık son günleri olanlar vardı. bi özendim bi özendim o hallerine. ay çok güzel bi şey şu hamilelik ya. insanın hep hamile olası geliyo:))
normal doğum yapsaydım 4- 5 doğururdum deeeermişim:)
bi de dr erkek demiş bebeğe daha 13 haftalk ama. haftaya kesin söylicek. biz annemle kız olsun diyoduk. sağlıklısı hayırlısı olsun tabi de. annem de kız evlat şart diyenlerden
geçmişe hiç bakmadım girer girmez şok oldum
biz de bugün dua vardı oraya gittik annem selen ben. slen burnumdan getirdi. tanımadığı insanların yanında çok huysuz oluyo ya. sonra teyzeme geldik. orda onun kızlarıyla bi şımardı bi oynadı. kızlarda üniversite okuyo. tabi onları tanıyo. ama yabancı yerlerde hep böyle yapıyo

yolculuk mu var tuğbacım. şimdiden iyi eğlenceler diliyeyim ben
benim de yarın gece için müge ile aynı kaderim eşim şirkette olucak yalnızım evde. c.tesi bile olmayabilir:(

amin cnm inşallah allah seninde gönlüne göre versin inşallahhh evet yolculuk cumartesi bakalım nasıl olucak ecemi goturmuycem zaten kalmıycaz düğünde gündüz hasta olmasın diye kayınvalidemde kalıcak bun akşam çantsını hazırlarken özledim kuzumu allahım acılarını göstermesın

Back
X