Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım .. az kaldı valla..son 2 gün...slm bayanlarr
şirvan çok az zamanın kaldı ya allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasi etsin inşallahhhh
heee normal doğum öyle kolaydı.. ben yaptımda .. baran tüm gün kucağımda hala..valla bu saatte nsonra herşeyi denicem artık ama asla kucağıma alıpta sallamam
3-4 ay sonra naparım yoksa ya
ağustos gelmeden normal doğum yaparım artık töbe yaaa
ben yatayım sabah erkenden kalkarız yine Allah herkese bol uykulu geceler ve sabırlar versin
biz hamilelere 2 kat sabır versinn
nerde anacım sinemaymış..Dün gece nasıl uykum vardı bugünse hiiç uykum yok.
Eyvah eyvah 2 ye giden var mı kiii,yorumlarınızzzzzzzzzzz
etkileniyo cnm etkileniyo şimdiye kdr memeden kesen bütün arkadaşlarım aynı şeyi söylediMüge ben de emmeyi bıraktırmaktan en çok uyumasını etkileyecek diye korkuyorum.
güle güle kullansın kuzucukselam kızlar
iyi geceler herkese
ikea ya gitmiştik bugün masa hala indirimdeymiş
ilgilenenler varsa yazayım dedim
açık pembe masa 39.90 koyu pembe sandalye 17.90
yeşil sandalye 19.90
diğerleri aynı fiyat,kaldıracaklar heralde stok mu eritiyorlar anlamadım
neyse aldık kurduk hatta üstünü çizip kirlettik bile :)
maşallah maşallah nazarlar değmesinhunaydın kızlar gece uzun olmus masallah bız o saatte uykudaydık :)
bende oyle derım elıf bız ona göre hareket edıyoruz o bıze göre değil ıkı gundur sabah erken kaldırıp öğlen 1 gıb yatırıp 1 saat uuyutup kalırıyorum aksamda 9.30 10 yatıyo ama aksam bı ınat gene 11 yattı sıpa
bu aralar esımde bı değişiklik var adam costu resmen töbe yarabbı yıl basında saat aldıki normalde hedıye almayız biz dun ıpone4 almıs bu gunde dısarı cıkalım dıyo hadı dedım hayırlısı alısık değilim bukadar seye var bunun altında bişey hatta takıldım cocuklar duymasında haluk hedıye alıyodu melteme 3 cocuk için dedim sende ondanmı özendin :) yok valla dıyo cocuk ıstemıyorum daha dıyo
ne olursa olsun cnm bence her ne kdr o an zorda olsasaol canım .. az kaldı valla..son 2 gün...
heee normal doğum öyle kolaydı.. ben yaptımda .. baran tüm gün kucağımda hala..
şimdi son 2 günde suyum gelir normal doğururmuşum... aman allah korusun ..
yaaaa hamile olunca anladılar halimi.. 2 kat sabır mı 5 kat sabır mı sen son aya gelde bir gör bakalım ..
valla bazen şöyle itesim geliryor ..git oyuncaklarınla oyna işte ama kıyamıyosun işte gene kalkıp dediğini yapıyorsun..
nerde anacım sinemaymış..
evde popomun üstüne oturup film seyredemiyorum ki .sinemaya gidim..
ay sus nolur nazar değdirme çocuğagünaydın bayanlar..
dün akşam üstü baranı saat 4 de ayağıma aldım 1 saat salladıktan sonra uyudu..
bende yanına kıvrıldım kalktığımda ssaat 7 diydi..
baran hala uyuyordu.. uyuyan çoçuğu gece uyumaz diye.. 7:30 da kaldırdım..
sonra saat 11-12 de biz odasında oyun oynuyorduk.
yarım gibi yatağımıza girdik.. 5 dak geçmeden uyudu..
sabahta 9:30 da kalktık.
ama hergün gece 12 ye kadar onu ayakta tutamam ki ..
bu seferlik böyle oldu..