Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala ayaktami o yaramaz onu isiririm ben ama
hayirli olsun gule gule kullansin melis
elif kirlenmek guzeldir falan reklam kokan hareketler bunlar hehe![]()
İyi geceler
Sen de onu kovala da yorulsun uyusun hemencecik![]()
güle güle kullansın kuzucuk
Şirvan maşallah sen güzel atlattın hamileliği,ya da bize öyle geldidoğumun da güzel geçer inşallah,rahat bir doğum olur.
sağolun kızlar amın ınsallah hep bole devam eder
gezmeye gıttık selenle ılgılenıyo ıkı gundur
sınemcım melıs gule gule kullansın cıclerını bızdede var pembe olanından kahvaltıyı onda ediyo kızcem
slm bayanlar sinemcim masa ve sandalyeyi çok uyguna almışsınız işte ya biz ii birkazıklandık indirimleri kaçırmamak lazım güle güle kullansın melis hanım :)
şirvancım ii düşün iyi olsun benim hiç gelmemişti hamileyken ama doğumdan sonra fışkırıyordu valla süt getiren birde boza var cnm bende çok işe yaramıstı
selammm.çok sıkıcı bi pazar geçirdik.eşimle tartıştım küsüz yani ben küsüm o konuşuyo ben cevap vermiyorum.
şirvan canım merak etme benimde hamilelikte hiç ööle sütüm gelmiyodu sonradan maşallah oldu.bide tahin helvası ve pekmez şerbeti içtim canım .
hoşgeldın eda hatırlamazmıyız nerelerdesin sen ya:))
elif meslektaşız seninle önceden konuşmuştuk 1 2 kere ama unutmuş olabilirsin adım ergül canım.
sinem melis güle güle kullansın masasını ve sandalyesini.benim kızımın adıda zeynep melis .biz melis diyoruz.ben de kızımın uykusunu düzene sokmak için 1 haftadır uğraşıyorum ve çok şükür daha iyi.biraz istikrarlı olmak lazım.ama ne kadar sürer bu düzen bilmiyorum.
ilk hamileliğim son ayında göğsümden süt akardı.. hele akşam yatarken havlu koyardım ..
ıslanmasın diye..
bunda hiç böyle bişeyim olmadı.. göğsümde büyümedi sanki .. etrafı koyulaştı o kadar..
sütüm olmayacak mı acaba ?
bulgur, yeşil soğan , hurma bunlar süt yapıyordu.. başka ne vardı..
tabii bol bol su içmem lazım ....