• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Seher kocana da maşallah,hep böyle devam eder inşallah.Güle güle kullan hediyelerini.

hala ayaktami o yaramaz onu isiririm ben ama :nazar:
hayirli olsun gule gule kullansin melis

elif kirlenmek guzeldir falan reklam kokan hareketler bunlar hehe:1:

ayaktaydı valla ben nasıl ayaktayım hala onu bilmiyorum :))

İyi geceler
Sen de onu kovala da yorulsun uyusun hemencecik:-)

ehhehe ben zaten yorgunluktan biçare haldeyim saldım çayıra ne yaparsa yapsın :)

güle güle kullansın kuzucuk

sağol tatlım daha iyisi sizlerin olsun inş :69:

kızlar son 1 aydır kasıklarımda acayip bi ağrı var
hamile olmadığıma göre keswin ya iltihap yada kist var
böyle bi durum yaşamamıştım şimdiye kadar kistin belirtileri neler
stresten diyorum kendi kendime ama sanırm kendimi kandırıyorum eşim gidelim dr a dedi ama
pazar bugün gitsem bi faydası olurmu

elif meslektaşız seninle önceden konuşmuştuk 1 2 kere ama unutmuş olabilirsin adım ergül canım.
sinem melis güle güle kullansın masasını ve sandalyesini.benim kızımın adıda zeynep melis .biz melis diyoruz.ben de kızımın uykusunu düzene sokmak için 1 haftadır uğraşıyorum ve çok şükür daha iyi.biraz istikrarlı olmak lazım.ama ne kadar sürer bu düzen bilmiyorum.

ergülcüm inan adını bende bilmiyordum
face tede olmayınca unutuyor insan face in varsa kaydet istersen adım sinem korkmaz
benim kızın adıda melis naz ama melis diyoruz bazen ikisinide kullanıyoruz
teşekkürler ayrıca daha iyileri sizlerin olsun canım
uyku konusunda ben alıştım artık düzensiz yaşama

sağolun kızlar amın ınsallah hep bole devam eder
gezmeye gıttık selenle ılgılenıyo ıkı gundur
sınemcım melıs gule gule kullansın cıclerını bızdede var pembe olanından kahvaltıyı onda ediyo kızcem

Şirvan maşallah sen güzel atlattın hamileliği,ya da bize öyle geldi:-)doğumun da güzel geçer inşallah,rahat bir doğum olur.

saol canım ; şaka maka atlattım valla...
artık darısı isteyenlere...

şu hamileliğimin son 2 gününde duam tüm bebiş arzuyanların en kısa zamanda hamile kalması...

ilk hamileliğim son ayında göğsümden süt akardı.. hele akşam yatarken havlu koyardım ..
ıslanmasın diye..

bunda hiç böyle bişeyim olmadı.. göğsümde büyümedi sanki .. etrafı koyulaştı o kadar..
sütüm olmayacak mı acaba ?

bulgur, yeşil soğan , hurma bunlar süt yapıyordu.. başka ne vardı..
tabii bol bol su içmem lazım ....

slm bayanlar sinemcim masa ve sandalyeyi çok uyguna almışsınız işte ya biz ii birkazıklandık indirimleri kaçırmamak lazım güle güle kullansın melis hanım :)

şirvancım ii düşün iyi olsun benim hiç gelmemişti hamileyken ama doğumdan sonra fışkırıyordu valla süt getiren birde boza var cnm bende çok işe yaramıstı

selammm.çok sıkıcı bi pazar geçirdik.eşimle tartıştım küsüz yani ben küsüm o konuşuyo ben cevap vermiyorum.
şirvan canım merak etme benimde hamilelikte hiç ööle sütüm gelmiyodu sonradan maşallah oldu.bide tahin helvası ve pekmez şerbeti içtim canım .

sağolun kızlar amın ınsallah hep bole devam eder
gezmeye gıttık selenle ılgılenıyo ıkı gundur
sınemcım melıs gule gule kullansın cıclerını bızdede var pembe olanından kahvaltıyı onda ediyo kızcem

afiyet olsun fıstığa

slm bayanlar sinemcim masa ve sandalyeyi çok uyguna almışsınız işte ya biz ii birkazıklandık indirimleri kaçırmamak lazım güle güle kullansın melis hanım :)

şirvancım ii düşün iyi olsun benim hiç gelmemişti hamileyken ama doğumdan sonra fışkırıyordu valla süt getiren birde boza var cnm bende çok işe yaramıstı

evet canım aslında ben indirim var diye gitmedim artık alıyım kaçsa kaç diye gittim şaşırdım :))

selammm.çok sıkıcı bi pazar geçirdik.eşimle tartıştım küsüz yani ben küsüm o konuşuyo ben cevap vermiyorum.
şirvan canım merak etme benimde hamilelikte hiç ööle sütüm gelmiyodu sonradan maşallah oldu.bide tahin helvası ve pekmez şerbeti içtim canım .

ehhehe bizde genelde tersi olur küsünce ben konuşurum
dayanamıyom öyle sus pus :))

şirvancım bende bulgur,tahin helvası,hurma işe yaramıştı
ama en çok bulgurun faydasını görmüştüm
süt arttırıcı çaylarda kullanmıştım ama fayda sağlamışmıydı tam olarak hatırlamıyorum

burcu üzüldüm cnm küs olmanıza umarım hemen barşısrınız olur öyle şeyler takma

sinem bende dayanamam ama çok kızarsamda tutar arnavut inadım :)))

çok uzun zamandan sonra herkeze selam demek istiyorum.sinemle yaptığım telefon görüşmelerindne öğrendiğim kadarıyla 2.yi bekleyen annelerimiz varmış.herbirini tebrik ederim kolay ve sağlıklı bi doğum dilerim.ve bolca sabır.oğuzun annesiydim kendimi hatırlatmak gerekirse.eskişehirden katılıyorum yarışmaya.umarım selamımı kabul edersiniz

hoşgeldın eda hatırlamazmıyız nerelerdesin sen ya:))

hoşbulduk tuğba:)klasik sebeplerden giremedim siteye.ev işi çocuk işi içişler dıışişler derken zaman geçti.biraz daha rahatladım son zamanlarda yapışık gezmiyoruz artık sıpamla.umarım böyle geçer bundan sonra da.kışa alışmaya çalışıyorum ama sevemiyorum güneşin olmadığı günleri.enerjim ve yaşam gücüm zayıflıyor gibi hissediyorum.buraya girdiğim zmanalrda okuduklarımdan kendimi motive edecek şeyler çıkarabiliyordum yine size döndüm anlıcan.umarım herkez iyidir bu arada

hoşgeldın cnm aramıza senin gördüğüme sevindim herkez ii 2.bebişlerimiz gelıyor şirvanın en yakın 2 gün sonra burak gelicek inşallahhhh:)))

wawwwwwwwwwww 2 gün.allah analı babalı büyütür inşallah.güzel gözlü bi oğlan geliyor demek.burak isminiide çok severim ismiyle yaşasın.
2.çocuk düşüncelerimde benim de var.dönem dönem depreşip dönem dönem korkualrım ağır basıyor githeller olunca hazır hissetmediğime karar veridm .spral garantisi içindeyim.tamam dediğimde gidip çıkartırcam.şimdilik birlikte mutluyuz bakalım

elif meslektaşız seninle önceden konuşmuştuk 1 2 kere ama unutmuş olabilirsin adım ergül canım.
sinem melis güle güle kullansın masasını ve sandalyesini.benim kızımın adıda zeynep melis .biz melis diyoruz.ben de kızımın uykusunu düzene sokmak için 1 haftadır uğraşıyorum ve çok şükür daha iyi.biraz istikrarlı olmak lazım.ama ne kadar sürer bu düzen bilmiyorum.

Kusura bakma canım,unutmuşum.Ne öğretmeniydin,ay bunu sorduğumu ve senin cvp verdiğini de hatırladım şimdi,ama unutmuşummmm:-(
Geçen anlattığım şaşkınlıklarımdan sonra beni mazur gör lütfen..

ilk hamileliğim son ayında göğsümden süt akardı.. hele akşam yatarken havlu koyardım ..
ıslanmasın diye..

bunda hiç böyle bişeyim olmadı.. göğsümde büyümedi sanki .. etrafı koyulaştı o kadar..
sütüm olmayacak mı acaba ?

bulgur, yeşil soğan , hurma bunlar süt yapıyordu.. başka ne vardı..
tabii bol bol su içmem lazım ....

Benim de hiç gelmemişti Şirvan.ben eve girdiğimde ilk duş almıştım,onun etkisi olmuştu.Eve gelene kadar sütüm gelmemişti.Tabi normal old için 1 günde çıkmıştım.
Humana çay içiyordum bol bol.Bulgur ve soğan gaz yapmıyor muydu?

bizde 2.ye karar verdık bakalım korunmuyorum bir süredir bakalım hayırlı zamanda hayırlısı olur inşallahhhh

Back
X