• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

umarım herşey gönlüne göre olur.korunma yöntemlerinin etkisi bırakılınca vücuttan hemen gitmiyor.yeni bıraktıysan korunmayı belki biraz zmaan geçebilir.ben nisan bebeğinden memnun kaldım:)umarım gene aynı dönemlerde olur bebeğim diyorum kendi adıma

hoşbulduk elif.(umarım yanlış hatırlamıyorumdur)
bundan sonra daha sık gelmeye çaba sarfedicem

evet hapı bırakalı 2 ayı geçti sanıyorum doktor 3 ay etkisini gösteir hemen hamile kalamazsın demişti ama herkezde aynı etkiyi göstermıyor sanıyorum bırakıp hemen kalanlarda çok fazla ecemdede 4.ay kalmıstım haptan sonra

çok uzun zamandan sonra herkeze selam demek istiyorum.sinemle yaptığım telefon görüşmelerindne öğrendiğim kadarıyla 2.yi bekleyen annelerimiz varmış.herbirini tebrik ederim kolay ve sağlıklı bi doğum dilerim.ve bolca sabır.oğuzun annesiydim kendimi hatırlatmak gerekirse.eskişehirden katılıyorum yarışmaya.umarım selamımı kabul edersiniz

hoşgeldin bebeeem
özledim seni :54:

edoşşşşşşş benden önce doğuramazsın ehehehhe
sen spirali çıkarmaya karar vermeden bi ay önce haber ver bana :))

Bugün Ikea ya gittik,ama o indirim Bursa da yokmuş:-( hiç olmamış.Belki ileriki bir tarihte yaparlar bilmiyorum.

Toyzz Shop a girdim Miray babasıyla oyun alanındayken,ne oyuncaklar var yaa,insanın hepsini alası geliyor.İkea daki mutfak çok hoşuna gitti miray ın,orada çorba pişirdi,içti afiyetle.O 300 küsurdu,ama oyuncakçıda daha güzzelleri 130 falandı.2 yaşını geçsin alırız artık.

elif zaten biz çocuklardan beteriz onlar istesede istemesede alıyoruz :))
bende biçok şey için 2 yaşını geçmesini bekliyorum

spral ve ben çok mutluyuz bin şükür.üzmedi beni hiç.evimi alim de sonra vedalaşıcaz inşallah

vay bea tam bebelerin anlaşacağı zamandı valla iyi olurdu
kıs iş bul gelelim eheheh
grevcinin karısı grevcinin kızı grevcinin kuzeni ve grevcinin kardeşiyim :)))

iyi akşamlar kızlar

şirvancım bende bulgur yeşil mercimek soğan (zarlarını çıkararak gaz yapmaması için) humana çayı bende öook işe yaramştı
doğumdan önce ne sütüm geldi nede göğüslerim büyüdü
zaten doğumdan sonrada sütüm azdı ama humaanayı içtikten sonra ve tabi bol su birden bire acayip etkiyle çocuğum 1 ayda 1.5 kilo almıştı

edacım hoşgeldin gerçekten çok uzun zmn oldu
bende 2. bebek bekleyenlerdenim :))

kocişim yarın sabah 6 da gidiyo ve 1 ay yok:59:çok mutsuzuummm:59::58::58:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

demirim,sinehas,kokteyl,tugbiş123+,EDAAAA,Ayshe,ceyo16,burcu_arda,

bu saatte bu ne bolluk maşallahh:nazar:

müge senide kocaman tebrik ediyorum.umarım çok rahat bi hamileliğin olur.kocalada allah kavuştursun

sinemcim canım iş bul de hemen arayışa geçeyim
göndereyim habe rsağa sola.babüssade istermisn canım bi porsiyon:)

Ben aslında şu ana kadar çok oyuncak almadım.Çünkü oyuncakla oynamayı bilmiyorlar daha,5dk dan fazla ilgisini çekmiyor

mükeee üzülme canım yaa kıyamam
ben adam iş bulsunda 5 sene gelmesin moduna girdim :)))

ay yok cnm ne 5 senesi 5 gün ayrı kalın bak gör neler oluyo
ben 1. haftayı geçirip 2.hafta gelsin diye dualar ediyorum
başına gelirse anlarsın ki gelmesinnnn cnm yaa

almıyım alanada mani olmayayım :))
kıs nerdeeeee esk de turizm geliştimi eğer yer varsa şöle afilli geliriz valla :)

Back
X