• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

ay yok cnm ne 5 senesi 5 gün ayrı kalın bak gör neler oluyo
ben 1. haftayı geçirip 2.hafta gelsin diye dualar ediyorum
başına gelirse anlarsın ki gelmesinnnn cnm yaa

kalmammı canım ayrı
ben turizmci karısıyım 1 ay değil 3 ay ayrı kalmışlığım var :((
alışkınım yani

mügenin dediği doğru 4 gündür bizim beyde dışarda .şu an yolda gelicek azzzzzz sonra.oğuz paşam babiyu nerde diyip duruyor zor hakkaten.
sinemcim eskişehir terkedip gittiğin gündne beri aynı canım.tramway yollarını uzatma çalışmaları son aşamaya geldi başka bi değişiklik yok.
ben aynı evdeyim gelsen şıp diye bulruusn

valla melisle inan bakkala gidesim yok
dün 3 kişi zor zaptettik çok inatçı melis.zaten öyle inatçı bi kızdı hep biliyosun
şimdi bişey gördü almak istedi veya orada durup dağıtmak istiyo inan sürükleyerek götürüyorum
hatta ağlayıp kendini yerlere atıyo çok fena zorda kalmadıkça melisle yalnız bi yere çıkmıyorum

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

sinehas
sevgideniz
sekiznisanikibindokuz
ceyo16
EDAAAA
didem1981
tugbiş123+
demirim
Ayshe

valla çocukları uyutan geldimi nedir :))
bizimki enerjisinin doruk noktasında :((

sende haklısın ama bence eksikliğini göstermesin Allah
hadi ben kaçtım herkese iyi gecelerr

kıs nereye gidiyon
kalabalık olduk hazır
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 2 ziyaretçi)

Bugün Ikea ya gittik,ama o indirim Bursa da yokmuş:-( hiç olmamış.Belki ileriki bir tarihte yaparlar bilmiyorum.

Toyzz Shop a girdim Miray babasıyla oyun alanındayken,ne oyuncaklar var yaa,insanın hepsini alası geliyor.İkea daki mutfak çok hoşuna gitti miray ın,orada çorba pişirdi,içti afiyetle.O 300 küsurdu,ama oyuncakçıda daha güzzelleri 130 falandı.2 yaşını geçsin alırız artık.
anatolimdamiydiniz kiz bizde ordaydik
cok guzeloyuncaklar var dedigin gibi ama hepsinden sikiliyolar simdi

iyi akşamlar kızlar

şirvancım bende bulgur yeşil mercimek soğan (zarlarını çıkararak gaz yapmaması için) humana çayı bende öook işe yaramştı
doğumdan önce ne sütüm geldi nede göğüslerim büyüdü
zaten doğumdan sonrada sütüm azdı ama humaanayı içtikten sonra ve tabi bol su birden bire acayip etkiyle çocuğum 1 ayda 1.5 kilo almıştı

edacım hoşgeldin gerçekten çok uzun zmn oldu
bende 2. bebek bekleyenlerdenim :))

kocişim yarın sabah 6 da gidiyo ve 1 ay yok:59:çok mutsuzuummm:59::58::58:
Allah kavustursun ay 1 ay cok yaa

Ben aslında şu ana kadar çok oyuncak almadım.Çünkü oyuncakla oynamayı bilmiyorlar daha,5dk dan fazla ilgisini çekmiyor

bizim ev oyuncak dolu hepsini atasim var ama ilerleyen yaslarda oynayacagina eminim atamiyorum o yuzden

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 2 ziyaretçi)

demirim,sinehas,denizela+,sekiznisanikibindokuz,ssengun, bursasu+,tugbiş123+,sevgideniz,kokteyl,ceyo16,EDAAAA,didem1981,

çocuklar ve kocalar yattı herhalde
gitmedim sinemcim kocişimin yanına gidiyim dedim ama balkonda çamaşırları topluyomuş hihihi

merhaba kızlar...
ooo çok kalabalık burası..pazar pazar şaşırdım :)
bende dans yarışmasını izliyorum..ela uyudu 9.30 da..erken uyuma işini hallettik sayılır bozulmazsa ama uyumadan önce 1 saat ağlama işi hallolmuyo ve sinirlerim tepeme çıkıyo ..inşallah bu da daha uzun sürmez..
biz çok güzel bi gün geçirdik..ela ilk kez deniz bisikletine bindi gölde ördeklerin arasında..inmek ister diye korktum ama çok hoşuna gitti ,yüzümüze bile bakmadı zevkten :)
geçmişi okuyayım ben biraz..sizler de iyisiniz umarım..

bundan sonra böyle yazmaya karar verdim
evet sultanım çok ama napıcaksın bazen böyle çok ayrı kalacak işlerde resmen içimden küfür edesim geliyo 1 ay ı bırak bide erzuruma gidiyo olimpiyatlara donacak:18:

merhaba kızlar...
ooo çok kalabalık burası..pazar pazar şaşırdım :)
bende dans yarışmasını izliyorum..ela uyudu 9.30 da..erken uyuma işini hallettik sayılır bozulmazsa ama uyumadan önce 1 saat ağlama işi hallolmuyo ve sinirlerim tepeme çıkıyo ..inşallah bu da daha uzun sürmez..
biz çok güzel bi gün geçirdik..ela ilk kez deniz bisikletine bindi gölde ördeklerin arasında..inmek ister diye korktum ama çok hoşuna gitti ,yüzümüze bile bakmadı zevkten :)
geçmişi okuyayım ben biraz..sizler de iyisiniz umarım..

aynı şeyi demirde yapıyo neden ağlıyo peki mesela demir bugün bişeyden korktu ve babasını çağırmak istedi baba yok dedim daha çok ağlamaya başladı bende ayağımda salladım öyle uyudu bide buna alıştık sen nasıl uyutuyosun iyi vakit geçirmenize sevindim maşallah elaya

valla gecmıs bıle uzun olmus
şirvanbende sut sorunu oldu humana ıse yaramadı ama dere otu bulgur pilavı ve uzum hosafı işe yaramıst az kaldı burak beye nerdeyse sayılı saaler allah sağlıcakla kucağına alsıı
eda hos geldın
herkes gezmelerde dıyodum ama bıgırdım ne kalabalık masallah
denız elanın erken uyuma ısının hallolması guzel bızde 3 gundur 10 da uyutuyoruz devamı gelır ınsallah sımdı esım dans yarısmasını ızler bende sıze bakım dedım
muge allah kavustursun canım 1 ay uzun bı sure :(
sınem oyle deme canım ya ınsana zor gelır

selende bu ara baba asıklısı bı rahat vermıyo uyuturken bıle elını tutmasını ıstıyo bu gun resım yap dedım parmak boyasını verdım oturdu yapıyodu babasına gel dedı oda kalkmadı aldı boyayı gıttı adamın yuzunu gözunu boyadı :)

yaa sadece o moddayım dedim :((
kocama düşman diilim tabi özlerim
ama çalışırken her taraftan teklif geliyodu şimdi kaçırdığına üzülüyor
aslında belirsizlik üzüyo beni bilsemki istanbulda iş bulacak inanın üzülmem ama bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm :((((((((((((((((

mügecim şimdiden alah kavuştursun sana ve demire de sabır versin..eşine de tabi sizi ok özlüyodur o da gidince..
neden ağlıyo bilmiyorum..yazın da yaptı bunu 6-7 ay önce büyüyo ondan dedim..şimdide 1 aydır yapıyo nerdeyse..yine büyüme atağı diyorum ..sebebi yok karnı tok bi yerinde bişey yok..sadece uyku bastırınca mantıksız istekler başlıyo..bazısını yapıyoruz bazısını yapamıyoruz..ama asla tatmin olmuyo 1 saate yakın ağlıyo :( neten bakıyorum ama bişey bulamadım..
seleninde elanında erken uyuması kalıcıdır inşallah sehercim..

hihihi helal selene gitmezsen gelir boyarım demiş
hmmm bende de kayısı hoşafı iyi gelmişti bide ameliyat sonrası tuvalete çıkmak için en iyisi diyebilirim herkeste farklı oluyo tabi mesela bana bide petibör bisküvi iyi gelmişti balık yiyince fışkırıyodu

benım doktorum sezeryana gırmeden oncede kayısı suyu onerıyo kızlar sıkıntı cekmemek ıcın

bunlar büyüyo bizim ömürümüz kısalıyo
zor cnm herbirimiz için zor ama çözümüde yok napalım kısmetimiz böyle
inşallah erken yatmalara başlarlar demirde eski günlerine döner
ayy şimdi hatırladım yatsın diye yastığı çıkardım yatakta yanyana yatıcaktık
annee memee dedi meme yok artık kuzum dedim yaa annee memee dedi yine
meme yok annecim hadi yataım koy kafanı yastıpa dedim bi daha sormadı
ama bnm gözlerim dolup taştı bile

Back
X