canım hoşgeldin..wawwwwwwwwwww 2 gün.allah analı babalı büyütür inşallah.güzel gözlü bi oğlan geliyor demek.burak isminiide çok severim ismiyle yaşasın.
2.çocuk düşüncelerimde benim de var.dönem dönem depreşip dönem dönem korkualrım ağır basıyor githeller olunca hazır hissetmediğime karar veridm .spral garantisi içindeyim.tamam dediğimde gidip çıkartırcam.şimdilik birlikte mutluyuz bakalım
iyi niyetlerin için saol.. baran renkli gözlü olmadı.. açıkcası buda olsun istemiyorum.
sağlıklı olsun yeter...
canım ben baranı 6. ayda tutturmuştum..bizde 2.ye karar verdık bakalım korunmuyorum bir süredir bakalım hayırlı zamanda hayırlısı olur inşallahhhh
isteyince olmuyor gibi geliyor bana.. dr. bile gitmiştim olmuyor diye..
drm. fırça atıca rahat ol daha erken falan filan derken baktım o ay hamileyim.
desene 2 ayın var... :)))evet hapı bırakalı 2 ayı geçti sanıyorum doktor 3 ay etkisini gösteir hemen hamile kalamazsın demişti ama herkezde aynı etkiyi göstermıyor sanıyorum bırakıp hemen kalanlarda çok fazla ecemdede 4.ay kalmıstım haptan sonra
ben yarın bol bol kayısı suyu içim o zaman ..benım doktorum sezeryana gırmeden oncede kayısı suyu onerıyo kızlar sıkıntı cekmemek ıcın
lama yapmasınlar boşuna :))) ben evde yaptım geldim derim . :))
inşallah diyorum canım
daha çok yeni işten ayrılması ama şimdiden gözüm korkmaya başladı
son 1 aydır iş bakınıyorum başka şehre gidebiliriz diyordu keşke bulsaydı diyorum şimdi
ama olsun hayırlısı olsun..
canım hakkınızda hayırlısı , her işte vardır bir kısmet mi denir.