İlk ne zaman yazdığımı hatırlamıyorum sanırım can a 2 aylık falan hamileydim. Evet bircogunuzla gercekten çok şey paylaştık. Ama bir kisminizla da neredeyse hicbirsey paylaşmadık. Ne yazık ki burada samimiyetine inandığımVe deger verdigim kisilerin sayısı oldukça az, zaten onlar kendilerini biliyor. Facebook'ta yazılanlar konusuna gelince; benim hayatta bazı değerlerim var bunları her sekilde ve her zaman savunurum irite olan kisilerin birçoğu zaten beni sildiler ve şimdiden söylüyorum irite olabilecekler de silsinler şimdiden çünkü ben hata yaptığımı düşünmüyorum. Rahatsiz oluyorsaniz okumayin veya silin. Bir gazete aldiginizda butun haberleri okuyor musunuz? Herkesin yazdigi size uyuyor mu? Hayir. E ben de kimse icin dogrularimdan vazgecmek zorunda degilim. İçinizden sadece Sultan i üzdüğüm için uzuldum çünkü onun yeri benim için her zaman farklıdır. Bu bu topige yazdığım son mesaj. Başka bir polemik olmaması için girip yazılan cevapları da okumayacagim. Hepinize iyi, sağlıklı, mutlu bir hayat diliyorum. Umarım evlatlarınız hayırlı ve başarılı bireyler olurlar. hersey gönlünüzce olsun. Benden bu kadar...