2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

özlem rüyanı hayro yoralım, inş hiç bekletmeden doğurturlar :)))

nazlıcan cok gecmiş olsun, benim annemde rahmini aldırdı, uzun süre ışın tedavisi görmüşdü, saçları falan döküldü, ama herkesde öyle olmuyor. allaha şükürler olsun atlattı onu ama daha sonra bağırsağında çıkdı, bağırsağınıda aldılar, allahıma çok şükür iyi ama zor günler gecirdi. ve şunu söylim bu kanser öyle bişeyki gençlerde daha hızlı yayılıyor yaşlılarda hücreler fazla canlı olmadığından yayılmasıda gec oluyormuş anlıuycan yaşlıların avantajı oluyor, birde nekadar cabuk mudahale okadar cabuk iyileşme

günaydın hanımlar.Miniğim bebeğine maşallah ne güzel görmüşsün.ben de çok özledim bebeğimi kocaman olmuştur kime benziyo acaba.rüyalarımda gördüğüm bebeğe benziyo mu:)gördüğüm kadarıyla herkes 8-10 kg almış şimdie kadar.ben de 8 kg aldım.ama sanki bana hemen vericez gibi geliyo.bebişler sağlıkla gelsin,annişler sabır.az kaldı:)

amin nazlıcan allah kimseye yaşatmasın. çok kötü bi hastalık sen hemşiresin çok vakalarla karşılaşırsın.

birz eski yazılarınızı okuma fırsatı buldum,
- kançiçeğim çokk sevinidm kızına hayırlıuğurlu sağlıklı başarılı bir kızın olsun inşallah
- hera kardeşinin ameliyatı için üzüldüm üzülme sağlıkla atlatır inşallah
- marsg gerçekten çok şekersin kızında sana benzer inşallah
- fatocum yeni yaşın kutlu olsun nice senelri sevdiklerinle kutlarsın inşallah
- nazlıcan terör hiç bitmedi ülkemizde aman dikkatli olun nasıl dikkat edilirse belanın nerden geleceği belli değilki Allah yardımcısı olsun kaybettiğiz şehitlerimize Allahtan rahmet sevenlerine sabır versin Allahım

benim eşimle pek sorunum yok ama çok enteresandırki bazı zamnlar sinir küpü oluyorum neden kaynakladığını bilmiyorum ama herşeye kızıp bağırıyorum bizde artık ilişkiyi bırakmaya karar verdik korkuyoruz hamileleiğimn ilk aylarında yapmadık kanamam olduğundan sonra da zaten bitti::) marta kadar dayncaklar artık sevgili baba adayları:)))

günaydın kızlar soluma yatmaktan kolum uyusmus:))
size bir sorum var bebek için nevresim takımı alan var mı ben daha yatak almadım ama funny baby de cok güzel pikeside olan bir nevresim takımı begendim acaba her yataga uyar mı yani standart mı bebek nevresim takımları...

ay yazık kocişlere ama ne güzel düşünceli olmaları. ya bence bu dönemin gencleri evliliklerinde daha saygılı ve seviyeli eskiden erkeklerin cıoğunluğu bencil ve kabaymış eşler arasında uyumsuzluk cokmuş, ama şimdi bakıyorum uyumsuzlukda olsa iki tarafda anlayışla karşılıyor. sizce yanılıyormuyum.

ay yazık kocişlere ama ne güzel düşünceli olmaları. ya bence bu dönemin gencleri evliliklerinde daha saygılı ve seviyeli eskiden erkeklerin cıoğunluğu bencil ve kabaymış eşler arasında uyumsuzluk cokmuş, ama şimdi bakıyorum uyumsuzlukda olsa iki tarafda anlayışla karşılıyor. sizce yanılıyormuyum.

yanılmıyorsun canım çok haklısın gerçekten öyleymiş eskiden ama hala köy yerlerinde o kaba tabir edilen erkeklerden mevcut maalesef Allah erkeklerimize başımızdan eksik etmesin:)

ayyy kızlar bu mart ayı da nerden cıktı mart kedileri gibi :roflol:mart ayında kimse siteye ugramazmıskaydirigubbakcemile3 martta hamile kalırmısız...eşimin hayali zaten tutturmus bu ocak dogumlu olcak öbürü kasım aralık dogumlu diye ...

montesori yatak boyları genellikle standart oluyor yani alacağın nevresim takımı işine yarayacaktır.sanıyorum şu ayak ucundaki çekmecesi çıkıp uzayan yatakların ölçüsü değişiyor onun dışında uyacaktır her bebek yatağına

montescim ben de nevresim takımı almadım, senin gibi bende yatak almadığım için henüz, uymaz belki diye düşündüm. çünkü ben park yatak almayı düşünüyorum onuda bebiş 4 aylıkken falan alıcam dolayısı ile nevresimi de o zaman alırım şimdilik sadece 1 tane pike yaptırıyorum anneme

MONTESORİ 2009 kasım anneleri açarız bide :)) hepimiz toplanırız orda eğer çalışmassam doğumdan sonra ikinciyide yaparım galiba

nazlıcan ayak ucunda cekmece olanlardan almıcam neyse ...bu ay cok acıldım nevresim kasım ayına kalsın...ben şimdi dısarı cıkıyorum umarım bebege bişey almam tutarım kendimi...

günaydın annişler herkese güzel bir gün olur inşallah. nazlıcan teyzene geçmiş olsun umarım kısa sürede sağlığına kavuşur. eşiyle kardeş olan bi ben varım sanıyordum hemen hemen herkes aynı durumdaymıs:)

Back
X