ah meralcim çok tatlı maşallah:)
incicim hoşgeldin:)oh rahatlamıştır için işallah,yemiz çıkmış testler..bence dr en dooru yarım saatte olsa uzaklaşman gerektiğini söölemiş,çok yıpratıosun kendini dünürcüm..opuyorumnanaktan
gözün aydın inci ayy için rahatalmıştır şimdi şükür temiz çıkmış tahliller.bak sen yaramaza işiniz var valla şimiden böle ilerde yandınız..ne güzel dr herşeye öneri sunmuş
Çok sevindim inci herhangi birşey çıkmadığına.rahatlamışsındır güzelim.Evet sende aralarda dr.un dediği gibi yarım saat bir saat uzaklaş, gez dışarda.Aklın evde kalırsa bile uyurken çık, o uyandu-ıktan sonra hiç olmazsa bir yarım saat dışarda kalmış olursun.Öyle yapınca rahat oluyor insan.
Sağol duygucum, tatlıdır kendileri.
inaysa gözünaydın, temiz çıkmış ya tahliller hadi rahatla artık..valla bu ocak bebelerinde var bişey şuncacıkken yönetiyolar bizi..büyüyünce dünyayı yönetecekler işşallahh..:Saruboceq:
slm millet inci bak için rahatlamıstır şimdi aaaaaaaa doktor ne güzel demiş bebekten uzaklas diye bende onu istiyorum ama uyudugu anda yarıs atı gibi iş yapıyorum bana da 2 yıl önce ev hanımı modunda bir bayan olcaksın deselerdi gülerdim aaaaaaaaaaaa ev hanımlıgı bana göre degillllllllllll:umursamaz:
duygu bende denize girmeyi sevmem kumsal kızıyım günesleniyim uyuyum kitap okuyum ayagım suya degse rahatsız olurum sende bendenmişsin
metin bugun beni çok yordu iki seksen uzattı beni galiba dişten böyle normalde iki bucuk saatte bir uyurdu tam 6 saat uyanık kaldı saclarım havaya dikildi kulaklarımdan atesler cıktı deliler gibi cıglık attı bir ara lavaboya giittim aynadaki halimden korktum sekiz de uyudu bu da su demek yarın 6 da ayaktayız :çok üzgünüm:
inci kan ve idrar tahlilinin temiz çıkmasına sevindim cnm
bak sen çağan beye :)))
kerem değişik pozisyonlarda yemekten hoşlanıyo mesela yoğurdunu yemiyordu yüzüstü yatarken yedirdim yedi sıpa oyun sandı herhalde biraz zor oldu tabi ama oldu işte sende deneyebilirsin
meral ne şanslısın deniziniz var ayça sendde imrendim valla bizm denizi görmemize daha 24 gün var(
oda 1hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?