kızlar merhaba ben geldim
yaklaşık 10 gün olmuş en son gireli valla nihayet evimize geri döndük ama içimiz çok yandı kızlar geldiğimizde
biz tatildeyken eve hırsız girmiş oğluşumun bütün altınlarını almışlar çok üzüldük dün dönmüştük bir baktık kapının kilidi yok sökmüşler içeri girmişler yatak odasını darma duman etmişler altınlarıda almışlar tabiki cana geliceğine mala gelsin diyoruz tabiki ama içimiz yandı
flizcim elvinde öle acayip yoruluyorum artık yaa gece oldu mu pilim bitiyo sabahta erkenden tepeme dikilo zor ayılıyrm yaaa offf deliksiz uyumak istiyorum şöle rahat rahat...ne evin işi bitiyo ne çamaşır ne ütü her gün her gün aynı bıktım artık yaaa sırtım ağıryo
saol incicim sen doktora gitmişsin bir şey çıkmamış geçmiş olsun ama ben bilmiyorum ne oldu niye gittiniz
saol dünürüm gelinim çok büyümüş maşallah serpilmiş güzelleşmiş
kızlar merhaba ben geldim
yaklaşık 10 gün olmuş en son gireli valla nihayet evimize geri döndük ama içimiz çok yandı kızlar geldiğimizde
biz tatildeyken eve hırsız girmiş oğluşumun bütün altınlarını almışlar çok üzüldük dün dönmüştük bir baktık kapının kilidi yok sökmüşler içeri girmişler yatak odasını darma duman etmişler altınlarıda almışlar tabiki cana geliceğine mala gelsin diyoruz tabiki ama içimiz yandı
hoşgeldiniz canımopuyorumnanaktankızlar merhaba ben geldim
ah be canım iştahsız oğlum tamamen yemeyi bıraktı kilo almayı geç kilo vermeye başladı ondan gittik şükr bir rahatsızlığı yok geçici bir durummuş işallah çabuk geçicek oda bende rahatlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?