2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba ben geldim
yaklaşık 10 gün olmuş en son gireli valla nihayet evimize geri döndük ama içimiz çok yandı kızlar geldiğimizde
biz tatildeyken eve hırsız girmiş oğluşumun bütün altınlarını almışlar çok üzüldük dün dönmüştük bir baktık kapının kilidi yok sökmüşler içeri girmişler yatak odasını darma duman etmişler altınlarıda almışlar tabiki cana geliceğine mala gelsin diyoruz tabiki ama içimiz yandı

merhaba fifoşcım burcucum bende sizleri çok özledim tatilimiz iyi geçti oğlum sevdi güneşi denizi yüzdü sağ salim geldik hastalanmadan
sizler nasılsınız neler var neler yok hiç bilmiyorum herkes iyidir umarım

flizcim elvinde öle acayip yoruluyorum artık yaa gece oldu mu pilim bitiyo sabahta erkenden tepeme dikilo zor ayılıyrm yaaa offf deliksiz uyumak istiyorum şöle rahat rahat...ne evin işi bitiyo ne çamaşır ne ütü her gün her gün aynı bıktım artık yaaa sırtım ağıryo

ah canım geçmiş olsun ya cana geleceğine mala gelsin artık yemek nasip olmasın işallah onlara

hoşgeldiniz canım ayyy üzüldüm yaaa tüh cana geleceğine mala gelsin diyosun ama yazık günah yaa..tatilinizin ii geçmesine sevindim damadım üzmemiş seni ne güzel valla biz aynıyız yedir soy altını aç derken bu saat oluyo işte

aynen valla kendimi otomatiğe bağlanmış gibi hissediyorum bende yorgunlktan ölüyorum şuanda bile bekliyorumki makine bitirsin yıkmayı asayım çamaşır ları daha ütü var yapılcak ama bnede kımıldıcak hal yok :bbo:

saol incicim sen doktora gitmişsin bir şey çıkmamış geçmiş olsun ama ben bilmiyorum ne oldu niye gittiniz

ah be canım iştahsız oğlum tamamen yemeyi bıraktı kilo almayı geç kilo vermeye başladı ondan gittik şükr bir rahatsızlığı yok geçici bir durummuş işallah çabuk geçicek oda bende rahatlıcaz

kıslar ben çıkyuorum kociş baskete kaçtı azcık uzanim tv karşısında hepinize iyi gecler

iyi geceler incicim
bende çok yorgunum bugün temizlik vardı malum ev kaplaı olunce her yer toz içinde kalmış bende yatıcam birazdan

iyi geceler herkese

inci sevindim birşey çıkmamasına.umarım en kısa zamanda bu durum geçer.senin oğlan şimdiden böyleyse ergenlik çağına gelince neler yapar artık size düşünemiyorum kafamçokkarıştı

emel evine hoşgeldin.bu arada çok geçmiş olsun ama onat ın altınlarına bende üzüldüm yazık olmuş.

Incicim en azindan icin rahatladi bir sorun olmadigini biliyorsun. Insallah duzelir
istah acici surup ise yarar.

ay cok uzuldum ya malda canin yongasi, hayrini goremezler zaten. Uzulme demek cok
zor ama elden birseyde gelmez/ Ne hale geldik insan kendi evinde birsey birakamiyor. Ben de kizima takilan altinlarin bir kismiyla cok guzel bir bilezik aldim deseni falanda cok hosuma gitti. Bende evde biraktim Allaha emanet yani. Insan hatira diye ayrica uzulur
Basinizin gozunuzun sadakasi olsun Emelcim napalim

DENIIIIIIIIIIIIZ BASAAAAAAAAAAAAK daha mama veren kim varsa
dunden beri kafanzi sisiyorum ama Defne dun ilk basta 40 cc sonra gece 70 cc
sabahta 130 cc icti mamadan acaba normalmi? kac cc ile doymasi gerekiyor normalde? Ay ne zormus bu mama olayi . Allahim daha 5 gun var ya
basak bende oyle denicem simdi de pompa bana bakiyor ben ona korkudan cesaret edemiyorum ya daha alisamadim aciyooo hala

Ozlem hayirli olsun disiniz darisi basimiza hala bekliyoruz

hoşgeldiniz canımopuyorumnanaktan
ama çok üzüldüm ben ya ..hırsızlık kadar adi bi suç bilmiorum valla...kötükedihüsoklava:

işallah çabucak geçecek..kız sen üzüldükçe ben de üzülüorum hem çağana hem nile..nil de 7,5 kilo hiç de yem,io..gıdımla:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…