2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah herkesin kalbine gore versn Meralcim.
bir ara bizimkide araba dedi de ist. trafiginde insan kanser olur oda oyle dusundu vazgecti
belki daha sakin sehirlerde olabilir. biz izmiti dusunuyoruz biraz
(inci kiz sana komsu olacam :)) orda yapilacak bir proje var bizim odeyebilecegimiz
bir odeme planida gorduk. ama evin hemen teslim edilmemesi bizim icin dezavantaj
oluyor yani hem orayi hemde suan ist evin kirasini odemek durumunda kaliyoruz.
yapilmis ev alsak banka kredi oranlari cok fazla
bakicaz artik
Allah herkesin kalbine gore versin. ins . sizde biran once alirsiniz

ya kızlar benim oğlumda öksürk tiki var. yaklaşık iki aydır. ben başlarda öksürdükçe helal diyodum onun hoşuına gidiyodu öksürünce direk yüzüme bakıyodu. derken ben durumu farkedip helal demeyi krstim ilgilenmemeye başladım ama bizimki hala devam ediyor. iletişim aracı olartak kullanmaya başladı. umarım böyle sürmez..

herkese ii günler allah herkesin gönlüne göre verdin innşşş...

serpil gerçekten öksürüyo olmasın

evet bugün herkes meşgul..ben de barbunya yapayım diye gittim, bi açtım, baya pişmiş çıktı kaydirigubbakcemile3 üzerini okumadan almışız

selamlar nasılsınız hanımlar çağan iki gündür acaiphuysuz ay canımıza okudu gece 2.30 da ağladı 1 saat damaklarına jel sürdük rahatladı bu sabah hiç bişey yemedi öğleye kadar hep huysuzlandı ay başmıza ağrılar girdi cappnin limonata reklamı ile uyuyor iki gündür laptoba kaydetmiştik başında dinletiyoz sözde bir iki gün işlerimi halledicektim nerde dün gece birde yatağ kustu bugüne yine çamaşır ay hiç bitmiyor hergğn ham çamaşır hem bulaşık makinleri çalışıyor bende yoruluyorum valla (
yeşimcim gel güzelim izmite komşu oluruz meralim işallah szde istediğiniz gibi bir ev sahibi olursunuz kiracı olmak zor valla bizde çaan doğmadan önce evi satıp başka bir ev alıcaktık çağan doğuca vazgeçtik şimdi ise iyice zrlaştı ancak ben çalışmaya başlarsam düşünebiliriz yoksa tek maala çok zor birikmişimz vardı biraz onlarda doğumdu vs masraftı derken tükendi eşim aabayı değiştirmeyi düşünğyrdu bu yaz oda kaldı aman herseyin başı sağlık sağlık sıhhat olunca hersey olur neyse hepinizi öpüm

slm herkes iidir umarım
berrakta gece kısa aralıklarla ağlayarak uyandı dewamlı
azda yiyorrr
ayyy şu dişler bi çıksaydı rahatlıcam,bir belirtide yok anacım

sagol barcli..
çagan ın dişi çıkacaktır annesi..bizimki de dün gece boyunca huysuzdu normalde 7- 8 arası uyur akşam..önceki gece arkadaşları kıramayıp dışarı çıktık uyuyan çocukla..tabi uyandı ve gülücükler atmaya başladı..ancak eve gelince uyudu. dün de aynı saatleri buldu uyuması..sinir oldum..uyutuyorum, yatagına koyunca cin gibi oluyo..o öyle yaptıkça ben de cin oldum ama sabır sabır sabır...ne sabırlıymışım yaaa..en son kucagımda yatarak uyudu, koymadım da yatagına..sabaha kadar da iki uyandı bir uyudu..umarım düzenini bulur bugün..

iiiiz cnm sen nasılsın berrağın keyfi yokumuş elvinde öle uyumuştu mememde yatırdım yatağına 10 dk uyudu uyandı şimdi ayaklarımda kafayı yicem her gün farklı dün çok güzel uyumuştu maşşalah...ama bugün yok...herkeste aynı sıkıntı..üst diş çok fena kabarık bizim beyazlık gözküyo ama bir türlü çıkamadı yaa sinir oluyrm...berrak hareketlendi mi??

iyi diyelim iyi olsun esra..çok şükür hasta falan değil ama..yediydi yemediydi, yattıydı, kalktıydı derken zaman su gibi akıp geçiyor ve yorgun düşüyorum. evdeyken havuzda oyalanıyodu biraz kendi kendine, dün onu da alt etti. baktım kenarından başaşağı inmeye çalışıyo..

siz nasılsınız?

walla bizimde aynısı,bir gün ii bi gün mızmız geçio işte günler
ya berrakta hareket olarak dün ilk defa yattığı yerden kendi kendine kalkmaya başladı,birde alkış yapıo artık,onun dışında emeklemenin eeeesii yok,ben bazen yüzüstü koyuyom önunede oyuncak bırakıom onu alsın die,hemen mızırdıo,yüzüstü yatmak istemıo

bizimki ne alkış ne gel gel anca zarar peşinde...maşşallah berrağa...elvin ellerini yere koyuyo ayaklarınıda popoyu havaya dikip başını da yere koyuyo bacaklarının arasından bakıoo çok komik oluyo fotosunu çektim koyarım...böle giderse kalkacak bi dk yalnız bırakmıyrm aklım çıkıyo düşücek die

aferin berraga alkış falan, iyiymiş..
hepsi farklı işte, benimki de sırtüstü durmuyo, hemen yüzüstü dönüp kolları ayakları çalıştırmaya başlıyo..başta karada yüzüyodu şimdi solucan gibi sürünüyo. bu arada önüne ne çıkarsa da ağıza.

elvin tv sehpasının önünden ayrılmıo iki katlı sehpa onun arasına girio cam bide aklım çıkıo yaa offf yastık minder ne varsa yığdım ama fayda etmio alıyo yastıkları falan :s

ankaralılarrrrr
cocukarı sıgortaya kayıt ettırmek için nereye gıttınız
esım gıdecek nıhayet ama nereye deyıp duruyo

selam özlem, benim eşim gazi üniversitesinde çalışıyor, oranın personel dairesinde halletti. doğum kağıdı, bebeğin nüfus kağıdı yeterli olmuş. siz ssk lıysanız büyük ihtimal ulucanlardan çıkıyordur canım. göz hastanesinin yanından. ama telefon et istersen sağlam olsun.

bizim kızı hep pembe giydiriyorum yinede kız mı diye soruyolar...

delikafadulden
hoşgeldin, tebrik ederim ayrıca. bi de senin eşin miydi sınava girecek çocuklara moral ziyareti yapan? evetse sonuçlar nasıl, umarım verilen emekler boşa çıkmamıştır.

aaaaaaaaa, hayırlı olsun..ömürlü olsun inşallah, sana da kolay gelsin.

selam kızlar ..
kızım grip oldu ayyy burnu tıkanıyo ay çok fenayız...
bizde hala diş yok ama ayaklandı bizimki 2 adım bile atıyo koltuklardan tutunup..sizin bebeklerde ayaklandımı???

geçmiş olsun. varsın dişi geç çıksın, ben erken çıkardı diye çok sevinmiştim başta, şimdi üstler de çıktı çok şükür ama göğsümü bir ısırıyor, gözümden yaş geliyor.kafamçokkarıştı

elvinde ayaklandı bugün koltuğun kenarına tutunup kalktı ayy işimiz gitgide zorlaşıoooo yandık

maşşallah yavrulara. biz çok tembeliz.. sadece dönüyor berat, sonra geri dönemiyo basıyo çığlığı..

kızlar midemi üşütmüşüm ya, çok fenayım..
filiz, geçmiş olsun canım, korktuk ama birşey çıkmamış şükür.
yeşim, ben de pirinç unuyla yapıyorum ama patates, pirinç ve muzu aynı gün yedirmeyin diyor dr lar kabız olmasın bebe diye. ben de meyve koymayı planladım muhallebisine, değişik yesin istiyorum yoksa sıkılacak. bide demir ilacını muhallebiye katarım diyorum hazır sütlü bişey yokken içinde.. off hiç de başlayasım yok.

ya kızlar heraya kızmaya geldim sırf
bak kaç gündür sadece günaydın diyo sonra kayıppp çok ayıppp
niye HERAAAAAAAAAAAAAAA?????????
DAĞEVı GEÇMıŞ OLSUN sadece son sayfayı okudum herkese slmlarrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…