2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya şimdi bakıyorum da hep aynı sıkıntılar yalnız değiliz
demek keremde geceleri sık sık ağlayarak uyanıyo bazı günler
ertesi gün normale döndü dememe kalmadan tekrar gibi günler geçiyo işte

Iyi geceler herkes uyuyormu bizim velet 12 Ye kadar oturdugu icin ayaktayiz:)) surunmeye basladi Ezgi cok komik bugun de altini acarken donup surunerek kacti :)))yakinda emekler herhalde

selamlar,
calemityjane takip ettiğim kadarıyla zymaflour kullanıyordun. ne şekilde içirebiliyorsun ben kullanmaya başladım. stda eriteyim dedim erimedi öyle verdim boğazına takıldı. sen nasıl veriyorsun??

selamlar,
calemityjane takip ettiğim kadarıyla zymaflour kullanıyordun. ne şekilde içirebiliyorsun ben kullanmaya başladım. stda eriteyim dedim erimedi öyle verdim boğazına takıldı. sen nasıl veriyorsun??
cnm eritmiyorum suya bir kaşık suya atıp içiriyorum
önceleri iki kaşığın sırtıyla ezip katıyodum suya şimdi irek katıyorum takılmıyo ardından kaşık kaşık su varince gidiyo

slm kızlar nasılsınız dicem ama kimsecikler yok bende sabah 11 den akşam 9 kadar temizlik yaptım ve bittim resmen şimdide size bakim dedim kızlar kusura bakmayın benim bilgisarda sayfa genelde açık kapatmıyorum o nedenle yazılarınıza hemen dönemessem kusura bakmayın.

saol canım bide öle deneyelim bakalım inşallah sever gıdalarda bi sebze çorbası bizim derdimiz onuda aşsak çok ii olcak yarın yapim.
paşacık nasıl canım kök söktürmüş size ayy ne olcak bunlar böle anlamıyorum duruda iki gündür gündüzleri 1-2 saat anca uyuyo 3 diş geliyo sanırım inşallah önceki gibi olmaz :Saruboceq:

canım geç olsun temiz olsun en önemliside hayırlısı olsun Allah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin inşallah.

Iyi geceler herkes uyuyormu bizim velet 12 Ye kadar oturdugu icin ayaktayiz:)) surunmeye basladi Ezgi cok komik bugun de altini acarken donup surunerek kacti :)))yakinda emekler herhalde

çok ii yaaa hoşuma gitti ezginin yaptığı hayal edince pek sevimli olmuştur.

Gunaydn Annisler
Butun bebekler bu ararlar mizmiz sanirim bizimkide oyle
ne kucakta duruyor ne yurutecte nede halisinda
uyuyacakki rahat oturabileyim. bir gun iyi bir gun kotu hizina yetisemiyorum

aycacim ben arada sayfayi acik birakip Defne hanimin pesinde kosuyorum o ana denk
gelmistir.
sende Misir damiydin? Nasil oralar? ne kadar kalicaksiniz alisabildin mi?
benda burda misir almistim sari diye kara cikti cok sasirmistim. birde gorerek kocan
misir aldim sari bu sefer pestleyip vakumlamislar meger oda pismis olarak satiliyormus.
Artik misirin her cesidini gordum herhalde beni sasirtamaz :roflol: arada kucuk surprizler
oluyor ecnebi memeleketlerde :)

Kizalr Defne m tum gun evde cocuk gordugu yok
2 gundur bir yere gidememistik dun disari ciktik. bir pastaneye gittik
hamile bir kadin geldi 8 aylikmis gobusi cok sirindi birde 3-4 yasinda kizlari vardi.
zaten bizi gorunce yakinlasmaya basladi bende Defne yi kaptigim gibi o kucuk kizin yanina gorudum ay napiyim cocuk anti sosyal olucana zaten ikiside konusamiyor :roflol:
bari etkilesim olur dedim. kaidnda sicak kanliydi biraz konustuk aslinda calistik desek daha dogru olur :)) cok sicak kanli insanlar ya .

Bu arada kizlar esimle konustuk ve ev konusunda bir karar aldik
eger birsey cikmazsa golkendtteki eve yazilacagiz. suan cift kira oduyoruz
pendik + buranin yarisini. bide onu oduyecegizimiz icin buyuk eve yazilmadik
2+1 95m2 eve yazildik. 2-3 yil sonra teslimmis. olsun bizim olsunda kucuk olsun
kendimizi bunaltmaya gerek yok. orayi teslim alinca daha buyugune yaziliriz diye dusunduk
aslinda tum bunlari dusunen benimde esimede dusunduruyorum. o na kalsa
buyuk ev olsun 250.000 -300.000 tl lik evlere hatta konakmis onlara bakiyor.
dedim sen napiyorsun bize bir yerden miraskondu da benim mi haberim yok :1shok:
yani gucumuz belli.
oda gerci hep bekleme taraftari yani param olsun biriktirip buyuk eve gireyim ama
likit para cobuk tuknior,
neyse kafanizi sisirmiyim sabah sabah
ozetle evimiz olucak kizlar hihoyyyt hihoyyyt zemuszemus

selamlar herkese yeşimcim hayırlı olsun işallah kararlarınız çağanda artık hiç durmuyor sürekli aktivite yapıyorum valla zor yetişiyorum birinci katta çağandan büyük bir çocuk var kapaıdaydı annesiyle annesi bak arkadaş deyince yanına gittik bizimki hemen yapıştı çocuğun tişörtüne çekeliyor ayaklarıyla tekneliyor falan çocukta anneside ne olduklaını şaşırdılar ay dedi kasın benimki çok ıslu koy yere acıkıncaya kadar gıkı çıkmaz dedim bizimki nerde iki dakka ilgi olmassa kıçını yırtıyor acaba bizmi böyle yaptık bu çocuğu valla napıcam bilemiyorum artık hiç bişe bakamaz oldum

selam herkese..

yeşim hadi hayırlısı canım. doğru diyosun kendi evin olsun da varsın küçük olsun, hem temizliği kolay olur biz mısırdayız, 1-2 yıl daha burdayız sanırım..(bir sürpriz olmazsa..) o mısırların bir de parmagım kadar olanları var, minicik süt mısırları onları gördün mü? bu arada buradakiler ülkelerinin bizdeki anlamını bilmiyolar :) eşim göstermiş işarkadaşına google görsellerden..yaa diye pek bi şaşmış..bize de ingilizcede hindi diyolar resmen..ama Mısırda Türkiye diyolar..genelde ülke isimlerini aynı söylüyolar bizim gibi..ingiltere,fransa..gibi

ya kıslar diğer tarafa yazdımda burdanda sorim bu içim smart küp ve danone kahvaltılıklar varya onlar yoğurtmu peynirmi bilen varmı

Merhaba kızlar nasılsınız_?

yeşimcim, güzel fotoydu, teşekkürler, gerçektende anne olunca insan her yavruyu sahipleniyor.
Bizimki de çok hareketli, yerlerde sürünmeler devam ediyor, otururken tutunup kalkıyor, az kaldı yürümeye başlayacaklar, o zaman nasıl yetişeceğiz bakalım peşlerine:)))))

Yeşim bu arada hayırlı olsun güzelim, inşallah istediğiniz gibi olur herşey.alkisalkisalkis

canım içim smart küpleri yoğurt da diğerini hiç almadım ama çay kaşığının ucuyla tadıp baksan anlarsın zaten ne olduunu...

bilmiyorum cnm ben..yogurdu evde mi yapıyosunuz bu arada? ben minik danone alıyorum ama, yine de kafamda soru işareti..ekinsu demişti hani hazırlar daha steril falan..gıda mühendisi ya..doktorlar neden ev yapımı deyip duruyo acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…