- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
bilmiyorum cnm ben..yogurdu evde mi yapıyosunuz bu arada? ben minik danone alıyorum ama, yine de kafamda soru işareti..ekinsu demişti hani hazırlar daha steril falan..gıda mühendisi ya..doktorlar neden ev yapımı deyip duruyo acaba..
Merhaba kızlar nasılsınız_?
yeşimcim, güzel fotoydu, teşekkürler, gerçektende anne olunca insan her yavruyu sahipleniyor.
Bizimki de çok hareketli, yerlerde sürünmeler devam ediyor, otururken tutunup kalkıyor, az kaldı yürümeye başlayacaklar, o zaman nasıl yetişeceğiz bakalım peşlerine:)))))
Yeşim bu arada hayırlı olsun güzelim, inşallah istediğiniz gibi olur herşey.alkisalkisalkis
ben ikisinide kullaniyorum.
burda dogal saf yazan bbir yogurt gordum.
tadi ayni babymix gibiydi. kup seklinde bazen ondan bazende kendim
yapip veriyorum.
şahapa ben onları ilk ek gıdaya başladıımda veriyordum ama alerjisi çıkınca drumuz onlardı yasakladı oğluma ben doğal ev yoğurdu yedirıyorum oğluma... içine 3-4 adet cicibebe bisküvi bir çay kaşığı şeker katıyorum çok severek yiyo.
Bu arada kizlar esimle konustuk ve ev konusunda bir karar aldik
eger birsey cikmazsa golkendtteki eve yazilacagiz. suan cift kira oduyoruz
pendik + buranin yarisini. bide onu oduyecegizimiz icin buyuk eve yazilmadik
2+1 95m2 eve yazildik. 2-3 yil sonra teslimmis. olsun bizim olsunda kucuk olsun
kendimizi bunaltmaya gerek yok. orayi teslim alinca daha buyugune yaziliriz diye dusunduk
aslinda tum bunlari dusunen benimde esimede dusunduruyorum. o na kalsa
buyuk ev olsun 250.000 -300.000 tl lik evlere hatta konakmis onlara bakiyor.
dedim sen napiyorsun bize bir yerden miraskondu da benim mi haberim yok :1shok:
yani gucumuz belli.
oda gerci hep bekleme taraftari yani param olsun biriktirip buyuk eve gireyim ama
likit para cobuk tuknior,
neyse kafanizi sisirmiyim sabah sabah
ozetle evimiz olucak kizlar hihoyyyt hihoyyyt zemuszemus
bende smart i duydum ama hic kullnmadimki incicim
bir alip denersin
bende aksamustu sitenin parkina indim bizimki iki cocuk gorsun diye
2-3 tanesi basina toplandi el salliyorlar buna bizimkide basladi aglamaya
ay yabanimi oldu acaba ya
yoksa normal mi? ben hergun indereyim de alissin diyorum.
o kucuk misirlardan gormedim ayca. alisabildinmi oraya. yemekleri nasil? evet hindiymis bende onu duyunca uzulmustum ama bir ulkenin adi da paspas anlamina geliyormus
ondan iyidir,
migros ve tansaş sütaş ürünü satmıyormuş o yuzden babymix yok bilginize
bilmiyorum cnm ben..yogurdu evde mi yapıyosunuz bu arada? ben minik danone alıyorum ama, yine de kafamda soru işareti..ekinsu demişti hani hazırlar daha steril falan..gıda mühendisi ya..doktorlar neden ev yapımı deyip duruyo acaba..
ay benimde acayip ilgi alanim. ama 1+1 lere ben pek sicak bakmiyorum tabi yatirim amacli dusunulebilir. tokininkilerde cok dag baslarinda oluyor diye biliyorum.hanımlar slm
yogurt olarak doktorumuz babymıx önerdi elmalı ve sadesi var ikiside çok lezzetli ezginin yemediğini ben yiyorum :))
ev alacaklara hayırlı olsun diyorum TOKİ yi takip edin arkadaşlar çokcazip ödemeli evleri satışa sundu
kayabaşında 3+1 21 milyar veriyorsun 2 yıl sonra teslim ediliyor kalan taksitleri 800 ödüyorsun teslimden sonra ...evi olan kiraya verir ev kendi kendini öder
üstüne ev olmayan aylık geliri askeri ücret olanlar 7 milyar veriyor 230 tl aylık ödüyor inceleyin siteyi evlere taşışa çıktı
biz innovia 2 den ezgiye diye aldık 1+1 96 milyar 2 yıl sonra teslim bitmişler şuan 160 tl ye gidiyor. innovianın 3. etapları kasımda başlıyor 1+1 ler 70 milyardan 15 milyar peşin 5 yıl faizsiz 750 tl 2 yıl sonunda teslim...
amma yazdım ama ilgi alanıma giriyor ev konusu :))
cnm taze yapılmış yoğurtta canlı bakteri sayısı daha fazla bunlar yararlı bakteriler tabiki
hazırda bunların çoğğu kayboluyo ne kadar taze o kadar yararlı flora içeriyo yoğurt demek o yüzden mayalanmayı sağlayan bakteriler bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?