2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende smart i duydum ama hic kullnmadimki incicim
bir alip denersin

bende aksamustu sitenin parkina indim bizimki iki cocuk gorsun diye
2-3 tanesi basina toplandi el salliyorlar buna bizimkide basladi aglamaya
ay yabanimi oldu acaba ya
yoksa normal mi? ben hergun indereyim de alissin diyorum.

o kucuk misirlardan gormedim ayca. alisabildinmi oraya. yemekleri nasil? evet hindiymis bende onu duyunca uzulmustum ama bir ulkenin adi da paspas anlamina geliyormus
ondan iyidir,

ben ikisinide kullaniyorum.
burda dogal saf yazan bbir yogurt gordum.
tadi ayni babymix gibiydi. kup seklinde bazen ondan bazende kendim
yapip veriyorum.

cok sagol Meral , kizlar sizede tsk iyi dilekleriniz icin,
daha guzelleri sizin olsun ins. benimkinin oyle tutnmalari yok maalesef geri geri
gidiyor bir onu ogrenmis :)) bide merhaba yapmayi ogrettim yani saniyorum. elini uzatiyor merhaba deyince.

valla ayca benimki benim yaptıklaımı falan yemiyor birde yoğurt makinesi almıştım boşu boşuna bekliyor mutfakta ben artık takmıyorum drun dediklerini zaten hiç bişi yemşyor çağan birde dra bakasak hiç verceek bişey bulamam

çağanda hiç ayağa kalkmaya çalışmıyor ya sadece emekliyır nasılsa emekleyerek heryere gidiyorum diyemi düşünüyor acaba birde biz hiç aykta tutmadık ay yanlışmı yaptık acaba ayakta tutmakmı lazım

aa kimseler kalmamış topik sakinleri nerdesiniz yaa herkesmi tatile çıktı hemşommmmmm nerdesin

selam hanımlar... bir çoğunuzun bebişi emekliyor anlaşılan bizimki emeklemek yerine yuvarlanarak gidiyor istediği yere...

selam kızlar nasılsınız.

esracım maşallah berrağa aman yesin canım ya inşallah duruda biraz önce alışır çorbalara

hayırlı olsun canım.Allah ödeme kolaylığı versin inşş.

ben sütaş babymix veriyorum severekte yiyo duru

hanımlar slm

yogurt olarak doktorumuz babymıx önerdi elmalı ve sadesi var ikiside çok lezzetli ezginin yemediğini ben yiyorum :))

ev alacaklara hayırlı olsun diyorum TOKı yi takip edin arkadaşlar çokcazip ödemeli evleri satışa sundu

kayabaşında 3+1 21 milyar veriyorsun 2 yıl sonra teslim ediliyor kalan taksitleri 800 ödüyorsun teslimden sonra ...evi olan kiraya verir ev kendi kendini öder

üstüne ev olmayan aylık geliri askeri ücret olanlar 7 milyar veriyor 230 tl aylık ödüyor inceleyin siteyi evlere taşışa çıktı

biz innovia 2 den ezgiye diye aldık 1+1 96 milyar 2 yıl sonra teslim bitmişler şuan 160 tl ye gidiyor. innovianın 3. etapları kasımda başlıyor 1+1 ler 70 milyardan 15 milyar peşin 5 yıl faizsiz 750 tl 2 yıl sonunda teslim...

amma yazdım ama ilgi alanıma giriyor ev konusu :))

Of burda babymix yoktu en son baktığımda... bugün çıkınca yine bakacağım gelmiş mi?

:)) bende bakmıştım sonra sorduğumda sütaş ürünleri satmıyoruz dedi çalışan çocuk. hiç dikkat etmemiştim sütaşı satmadıklarına ne çok marka var farkedilmiyor bile

migros ve tansaş sütaş ürünü satmıyormuş o yuzden babymix yok bilginize

ben ankara migroslardan alıyorum nohcoy heryer için geçerli değil sanırım
bizede dr muz ondan önerdi evde yapamıyorsanız verebilirsiniz demişti
evde yapmak daha iyi tabi ama olmuyo işte

cnm taze yapılmış yoğurtta canlı bakteri sayısı daha fazla bunlar yararlı bakteriler tabiki
hazırda bunların çoğğu kayboluyo ne kadar taze o kadar yararlı flora içeriyo yoğurt demek o yüzden mayalanmayı sağlayan bakteriler bunlar..

ay benimde acayip ilgi alanim. ama 1+1 lere ben pek sicak bakmiyorum tabi yatirim amacli dusunulebilir. tokininkilerde cok dag baslarinda oluyor diye biliyorum.
innovia cazip gorunuyor. bir bakayim orayada

basakcim tsk ben evdekine agirlik vereyim ozaman . insanda arada kaliyor
iyi oldu aciklaman

oyyy ev konusu bızde de mevct
allahım herksın gonlune gore versın
benım de cok begendıgım bı ev var ama evımızı arabamızı satıyor ustune kredı cekıyoruz ama yıne de yetmıyorrrrr ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…