2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yok hayatım çalıştırmıyorum.Bu bölgeler yeteri kadar nemli demişti dr. bize de :)))

"1s""""""""""""""""""""1se1q

Klimalı odada sorun yok ama , elktrik sobası yaktığımda özellikle de oda küçük olduğundan ve gece yatarken mecburen kapıyı kapattığımda kuruluk oluşuyordu.Yoksa salonda herhangi bir sorun yaşamıyoruz.Zaten kapı sürekli açılıp kapanıyor, mutfağın kapısı da salona açılıyor ve sürekli açık.O yüzden hava nemli olmasa bile sorun olmuyor.

Denizi 1 haftadır bende görmedim, en son temizlik yapıyordu, kaynanasına dolap geldi diye:))))Her zamanki gibi:)))

eymen 1 kase çorba içirdim ama ekmek koymadım içine...sizler nasıl veriyorsunuz ekmeği...sabah 1 tane yumurta 1 çay bard.ıhlamur içine 1 tatlı kaşığı pekmez koyuyorum iki gündür bu şekilde yiyor...yani ekmek yine yok...ekmeksiz doyuyomudurki acaba_? sanki ek gıdaya yeni başlıyomuşıuz gibi oldu...inşallah bu şekilde devam eder iştahı..

kabak tatlısı yapıcam şimdi şekerini döktüm sulanmasını bekliyorum eymen sevecekmi bakalım tatlıyı zemuszemus

HERHABALAR HANIMLAR ay gene birsürü yavrumuz hasta olmus cok ama cok gecmis olsun hepsine insallah fazla ilerlemeden atladirlar eski neselerine kavusurlar

Sabah kahvaltısında ıhlamur içine bir kaç tane bebe bisküvisi koyuyorum ben.Doysun diye.Öteki türlü tutmaz sanırım.Çorba eğer koyu ise bende ekmek koymuyorum, ama çok sıvı ise biraz ekmek ufalıyorum içine.

basiniz sag olsun allah mekanini cenet etsin genc ölüm dahada insanin icini acitiyor
merhabaaaa:))
ah biri bana yardım etsin bu kız hep ağlıo bi de yan yan bakıo üzülüo muyum die??

aylinnnn nil de öksürmeye başladıdelikafadulden:roflol::roflol:

ay ben senin cadiya bayiliyorum ya demek yan yan bakiyor bide ay yanim da olsa isirirdim onun dödünü görürdü günü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sanada gecmis olsun

ay canim sizinkiler ne güzel ihlamur yurta yiyorlar ben imkani yok yediremiyorum bizimkine biz normal sise mamasi iciyoruz sabahlari öglenleyin de yemek aksam kasik mamasi sonrada yogurt ve yatiyoruz

mrb hanmlr hasta bebişlere gecmş olsn oğlmn gundz uykusu cok sorunlu siznklr nasl cok ugrastırıyor bn sinir oluyorm bnde uyumaynca

ay canim sizinkiler ne güzel ihlamur yurta yiyorlar ben imkani yok yediremiyorum bizimkine biz normal sise mamasi iciyoruz sabahlari öglenleyin de yemek aksam kasik mamasi sonrada yogurt ve yatiyoruz

hasta olmadan önce benim oğlumda aynıydı yoğurt bile yemiyordu...şimdi hastalıktanmı yoksa ilaçlardanmı maşallah yemeye başladı..umarım bu şekilde devam eder :Saruboceq:

selm kıslar nasılsınız... ne zamandır? giremiyom pc bozuk komşuma geldim. ordan bakayım dedim...
ama bizim şu çekiliş işi ne oldu???

"1s""""""""""""""""""""1se1q
evt sanırım naz burda bütün arkadaşlarının 1. doğum günlerini kutlamış:))
geldik dr dan, kulağında bişey yok bizimkinin çok şükür boğazı kızarmış biraz peditus bi de bricanyl die bi şurup yazdı 5gün kullanıcaz

Selam..
EMELCİM geçmiş olsun sizede demek bir yaş öncesi mutlaka hastalanıyrmuş bebkler onda topiğimizde tüm bebeişler hasta bir an evvel iyeleşir inş yavrucaklar..
keremde 3 gündür çok huysuz zaten iştahsızdı şimdi emmek bile istemiyor öyle olunca sütümde azaldı benim iyice doymuyorda sanırım yemekte istemiyor aç olduğu içinde huysuzlanıyor ay bi kısır döngü oldu bizde zor geçiyor bu günlerimiz..8 dişimiz var 9.nun gelme ihtimali varmı acaba bu sıralar 9-10 dişi olan bebişler var mı kızlar?
NAZOBÜLO başınız sağolsun canım Allah geride kalanlarına sabrını versin.
Buluşma fotoları yine yakıyoo:)) biraz daha bakıyım eskilere ben

kabak tatlısı yapıcam şimdi şekerini döktüm sulanmasını bekliyorum eymen sevecekmi bakalım tatlıyı zemuszemus
umarım sever canım kerem ne tatlısını sevdi ne de sütle kaynatıp tatlandırdığım bal kabağını yedi oysa bal kabağı çok faydalı

bende yoğurt çorbası yapacaktım bırazdan ama
şimdi gördüm bu tarfi yapcam umarım yer

evt duygu aynı gün doğdular..1 haftamız kaldı doğum gününe..

bende çocuklu kişilerle arkadaşlık ediyorum artık:)) çocuklu evin hali başka oluyor daha rahat ediyorum gittiğimde öteki türlü kabus oluyo :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…