meral abla marmariste elektrik kesintisi fazla olmuyor sanırım..klimalı odada buhar makinesi çalıştırıyormusun...bizim doktor gerek yok zaten yeteri kadar nemli bölgede yaşıyorsunuz odayı nemlendirmeye hiç gerek yok diyor ben anlamış değilim vallahi..
"1s""""""""""""""""""""1se1q
eymen 1 kase çorba içirdim ama ekmek koymadım içine...sizler nasıl veriyorsunuz ekmeği...sabah 1 tane yumurta 1 çay bard.ıhlamur içine 1 tatlı kaşığı pekmez koyuyorum iki gündür bu şekilde yiyor...yani ekmek yine yok...ekmeksiz doyuyomudurki acaba_? sanki ek gıdaya yeni başlıyomuşıuz gibi oldu...inşallah bu şekilde devam eder iştahı..
basiniz sag olsun allah mekanini cenet etsin genc ölüm dahada insanin icini acitiyoruzun bi aradan sonra herkese merhabalar sizleri çok özledim
46 gün önce ani şekilde dayımı kaybettim ondan öncede işlerden giremiyodum bu oa oluncada .....
sanırım herkes hasta bütün bebişlere geçmiş olsun
merhabaaaa:))
ah biri bana yardım etsin bu kız hep ağlıo bi de yan yan bakıo üzülüo muyum die??
aylinnnn nil de öksürmeye başladıdelikafadulden:roflol::roflol:
eymen 1 kase çorba içirdim ama ekmek koymadım içine...sizler nasıl veriyorsunuz ekmeği...sabah 1 tane yumurta 1 çay bard.ıhlamur içine 1 tatlı kaşığı pekmez koyuyorum iki gündür bu şekilde yiyor...yani ekmek yine yok...ekmeksiz doyuyomudurki acaba_? sanki ek gıdaya yeni başlıyomuşıuz gibi oldu...inşallah bu şekilde devam eder iştahı..
ay canim sizinkiler ne güzel ihlamur yurta yiyorlar ben imkani yok yediremiyorum bizimkine biz normal sise mamasi iciyoruz sabahlari öglenleyin de yemek aksam kasik mamasi sonrada yogurt ve yatiyoruz
evt sanırım naz burda bütün arkadaşlarının 1. doğum günlerini kutlamış:))"1s""""""""""""""""""""1se1q
umarım sever canım kerem ne tatlısını sevdi ne de sütle kaynatıp tatlandırdığım bal kabağını yedi oysa bal kabağı çok faydalıkabak tatlısı yapıcam şimdi şekerini döktüm sulanmasını bekliyorum eymen sevecekmi bakalım tatlıyı zemuszemus
bende yoğurt çorbası yapacaktım bırazdan amachef terbiyeli yeşil mercimek yapabilirsin..
mercimekleri kaynat suyunu süz
sonra temiz suda yine kaynat,diğer tarafta bir yumurta 2 kaşık yoğurt 1 kaşık unla
terbiye yap..sonra hepsini karıştır..nanede koyabilirsin..
biz çok seviyoruz bu çorbayı
ezgiye, eceye, naza, nile geçmiş olsun ayşegülcüm sanad geçmiş olsun bizim oğluşda gece fenalaştı bizde doktordan geldik az önce kulak ve boğaz iltihapı dedi ama çabuk atlatır merak etme dedi birde illa her çocuk doğumgününden önce mutlaka hastalanır hiç şaşmaz bu dedi :))
size de geçmiş olsun canım(
ay yesin kuzum ya ,eşşek bunlar valla ikisi aynı gün doğdu di mimerhaba herkese...
hasta bebişler çok ama çok geçmiş olsun...bu arada vicks de çok iyi geliyor..uyurken birazcık burnuna ve sırtına sürüyorum birde sıcak havlu koyuyorum..bol ıhlamur ve pekmez veriyorum.öksürüğe çok iyi geliyor..
önce maşallah diyeyim eymen hasta olalı yemeside düzeldi sayılır..ama yine kolay kolay ağzını açmıyor alıyorum kucağıma sıkıca tutuyorum kaçacak yeri kalmıyor ilk önce ağlıyor ama sonra kendiliğinden ağzını açmaya başlıyor eskisi gibi öğürmeye çalışmıyoda..hep zorla yemeye alıştırmayayım diyordum ama böyle yemeyi istiyomuş demekki benim oğlan:) yada hastalıkla mücadele etcek gücü yok bizimle şimdilik yedirsinde iyileşince sorarım ben anneme diyor :))
duygu nile de çok güldüm ya demek yan yan bakıyor :))
nazo sizinde başınız sağolsun:Saruboceq:klava:
geçmiş olsun yahu ama korkma nil de taak die kafa attı yere bugün napalım,beteri olmasın daah kıyamam ben yavrulara hepsine geçmiş olsun işallah çabucak atlatsınlar
nazo başın saolsun canım
serpil işallah aşınız ateş faan yapmaz bzde vurdurmadık ama vurdursakmı kararda veremiyoz valla
çağanda bugün düştü kıslar kafa üstü ay aklım çıktı yine tamda yürümeye başlamıştı çocuğum işallah korkup bırakmaz((
saol canım:))cokacimcoookcokacimcoookduygu geçen kurabiye tarifi arıyordun ya canım hindistan cevizli fındık kurabiye
125 gram margarin 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı pudra şekeri 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı hindistan cevizi karıştır margarin oda sıcaklığında beklemiş olsun ceviz kadar toplar yuvarla önce yumurta akına sonra hindistan cevizine bula yağlı kağıt serilmiş tepside 150 dercede 25 dakika pişir çok güzel oluyor afiyet olsun
geçmiş olsun hemen atlatır işallah:çok üzgünüm:evt sanırım naz burda bütün arkadaşlarının 1. doğum günlerini kutlamış:))
geldik dr dan, kulağında bişey yok bizimkinin çok şükür boğazı kızarmış biraz peditus bi de bricanyl die bi şurup yazdı 5gün kullanıcaz
Selam..
EMELCİM geçmiş olsun sizede demek bir yaş öncesi mutlaka hastalanıyrmuş bebkler onda topiğimizde tüm bebeişler hasta bir an evvel iyeleşir inş yavrucaklar..
keremde 3 gündür çok huysuz zaten iştahsızdı şimdi emmek bile istemiyor öyle olunca sütümde azaldı benim iyice doymuyorda sanırım yemekte istemiyor aç olduğu içinde huysuzlanıyor ay bi kısır döngü oldu bizde zor geçiyor bu günlerimiz..8 dişimiz var 9.nun gelme ihtimali varmı acaba bu sıralar 9-10 dişi olan bebişler var mı kızlar?
NAZOBÜLO başınız sağolsun canım Allah geride kalanlarına sabrını versin.
Buluşma fotoları yine yakıyoo:)) biraz daha bakıyım eskilere ben
ah bu kısır döngüler ,yediler bitirdiler beni dekötükedihüso
işallah düzelir canım..
merhaba:))
ben de arkadaşıma gittim ama ay ay demekten yorulup geldim,-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-umarım yolundadır herşey..beni kabus bi gece beklio nil arabada uyudu Allah bilir kaçta yatar bi daha:uhm:Çok üzgünüm çoooklaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?