2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar eşim dün gece müjde verdi daha var ama olsun. şubatta istanbulda görev varmış ist.a gidiyoruz. özledim yaa. hernekadar içinde yaşarken eziyet çekmşte olsam..

10 aylık olanlara maşşalah diyrm...2 ayımız kaldı yaaa ne zaman büyüdüler bu kadar hala inanamıyrm

merhaba ama kimseler kalmamaış

eymenin iyice düzeni bozuldu..tam yemeye başladı derken yine başa döndük...sanırım evde durmuyoruzya o yüzden oldu...

MERHABA kızlarrrrrrr
uzun zaman oldu giremedim , çok iyiyiz biz çok şükür bi yaramazlk yok 5.ve 6. dişlerimiz beraber yoldalar çıkmak üzereler onun sıkıntısı var biraz genel kanı hep ilgi istemeleri bende günde en az 5 saat keremle oyun oynuyorum bzn daha fazla ama yetmiyor sürekli beraber oynamak istiyor sıpa.bu oyun grupları harşka bişeymiş. ayrıca annenin arkadaş olması bence bu dönemde çokta salıklı değil biz anneyiz bunu bilmeliler yoksa arkadşlarından da aynı ilgiyi beklerler ama karşıdaki çocuk olunca haliyle göremez çocuk dedğin bazı şeyi paylaşmaz mızmızlık mızıkçılık yapar v.s bu da çocuğun arkadaş edinmesini güçlendiri diyedüşünüyorum oyüzden oyun grupları harikaymış umarım bende burda bulurum ikimiz içinde süper olurrr

kızlar domuz gribi aşısı demişsinizde eşimin uzmanlık dalı olduğu için yazayım dedim. ısrarla ben yaptırmıycam diyor. üstelik bir numaralı risk grubunda. griplilerin ateşlilerin hepsini o muayene ediyor. gerekçesi ise aşı ile ilgili tam bir bilgi verilmiyor olması. henüz canlı virüsmü ölü virüs mü olduğuna dair bilgiye dahi ulaşamamış kendisi. bu işler en büyük gelir kapısı biliyorsunuz. biz şimdilik allaha emanet ettik kendimizi. gelişme olursa yazarım yeniden..

verdiğin bilgi için tskler bizde yartrmy düşünyodk cok faydAlı oldu bizi bilgilndrmy dvm edersen sevinirz

ben gene beceremedm resm yuklemeyı galb boyutu buyuyk gely tekrar yardm eden olursa sevncm profıl duzenlemedn mi yoksa avatardan mı yuklıcm lllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttfeeeeeeeeeen yardmmm

bu arada domuz gribi aşısına bizde sıcak bakmıyoruz
intaniyeci arkadaşına sormuş eşim oda s.b nın abartısı domuz gribi eskisi gibi tehlikeli bile değil normal gripten daha hafif geçiriliyor demiş aşıyıda hiç tafsiye etmemiş biz de düşünmüyorduk ama ikinci bi ağızdan duyunca daha rahat ettik. sepetçi eşin intaniyeci mi canım

biz de ocak anneleri anadolu yakası çok açtık arayı, kışta girince araya iice kapanıcaz evlere..ben ataşehirde olsam zırtpırt gelirdim birinize ama maalesef uzağım..maltepe kartal bostancı ocak bebeği yok mu yaa

merhaba canım..ben aralık annesiyim ama sonu olduğu için bebiş sizinkilere daha yakın die sizleri de takip ediorum...ben de kızıma oyun arkadaşı arıom....tek başına kalıo valla....ben bostancıdayım....gösteri merkezi tarafında...sen neredesin???

ege kaan,onat,naz ve ece bir araya gelen ocak bebekleri..
aslında aktiviteleri bulup oynatabiliriz bizde..15 günde bir de olsa..

çarşamba günü emel ve hatice ataşehirdeki bir oyun grubuna gidecekler,onlar bize bilgi verirler..

linay merhaba ....ne tarafta oluşturuonuz bu grubu?

iyi akşamlar bayanlar.... kuzum bıraksa bakacağım ama kablolalrı çekiştirip duruyor

bizimkide çok seviyor salıncağı hatta bir ara eve alsammı diye düşündüm ama sonra birde koca salıncak olmasın evde yer yok zaten diye vazgeçtim

nereye kayboldunuz yaaaaaaaaaaa oğlanı babsına bıraktm bıraz bılg.ograsm dedm kms yok

Back
X