2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uff yine canım sıkkın. daha doğrusu sinirliyim bu kez. dün akşamdan beri kuduruyorum sinirden. dün gece adamla kavga ettik. daha doğrusu etmedik kestirip attık ikimizde. çağan yine yemiyor herzamanki gibi ama kilo alımı iyi diye ben eskisi kadar zorlamıyorum. dün gece kalktı bana sende çocuk 500gr aldı diye serdin iyice dedi. sanki hiç yedirmiyorum çocuğu. bide yedirmek kolaymış gibi. yaa korkuyorum yeme alışkanlığı böyle gidecek diye bide yine katılmasından korkuyorum allah korusun tam yedirirken olursa o zaman naparım. neyse bende bi iiki şey söyledim kestk konuşmayı ama bi dahada konuşmadım. sabahtan beri arıyo naber naptınız soğuk soğuk konuştum bende allahtan bugün nöbetçi çünkü hayatımda ilk defa onu görmeyeceğim için kendimi iyi hissediyorum. aslında bunu hissetmekte beni çok üzüyor. ben onu değil 1 gün 1 saat sesini duymazsam duramazdım ama beni bu sefer çok üzdü. annelere çocuğuma bakamıyormuyum acaba hissine kocaların kaptırdığını anladım. anca yap diyolar gerizekalılar. sizlerinkini meclis dışına koydum kimse alınmasın.
neyse hadi uzatmayayım dah fazla yazdıkçada sinirim oynuyo.
off da off valla..
kırıcı olmuş eşin ama istediğini sanmıorum,sonuçta o da babası ve gelişimi için endişe duyuo..sadece konuşmayı bilmiolar bi de zaten bizim bazı konularda hassas olduğumuzu..bi bebeğe zorla yemek yedirmek bence işkence yapmak gibi,bi de her gün kendi kuzuna ..biraz daha büyüseler de daha çok işi üzerlerine alsalar..
sen sıkma canını..yarın gönlünü alacaktır..
inanna sor cnım diycem ama sen yoksun multi tabs veriyorum ben 1 cc umarım işine yarar
EZGİ iyileşmişş çok sevindimm geçmiş oldu maşallah tekrar olmaz inşallah :))

öküz gibi çekirdek yedim patlamaya mutfağa geldim ..gelirken de yolda su gördüm sanırım çamaşır makinem öldü,hiç bakasım gelmedi..hiç zamanı diil..fisfisfis
ben de vereceğim ya alayım saol:)opuyorumnanaktan

canım geceleri soğuk oluyo ankara gündüz bizde kısa kolluyuz ama ...
balımm o çorbayı pınar 6-12 aY sütüylle yapma sakın içinde demir çinko gibi mineraller oldğu için o sütün pişirilmemesi gerekir buharlaşan süt sonrasında minerallerin konsantrasyonu artar zehirlemeye bile sebep olur allah korusun.

başın saolsun duygu
bu ayın sonuna kadar ötv indirimi var haberin olsun:))
iyi gecler kızlarrrrrrr
ben yaatarım birazdann

hangi sütle ypacağız o zaman...ben zaten yörükoğlunun sütünü kullanmıştım o damı aynı..ben anlayamadım tamakannehir

hangi sütle ypacağız o zaman...ben zaten yörükoğlunun sütünü kullanmıştım o damı aynı..ben anlayamadım tamakannehir

yok canım bildiğin kutu sütle yapabilirisin hangi marka olduğu önemli değil
ben pınarın 6-12 ay bebek sütü var ya ayrı onla yapma dedim canım o pişirilmiyo kaydirigubbakcemile5

tamam anladım benimde dalgınlığıma gelmiş eymen kansız olduğıu için ben süt içirmiyorum devam sütü kullanıyordum...pınarın sütünden versem olurmu acaba_?

aaaaaaaaaaaa o süt ısıtılmıyo mu?eeeeeeeeeee nasıl vercez ilk defa dün verdim cezvede ısıttım ılıdı öyle........ttüüüüüüüüüüüüü yanlıs mı verdim anneme de sabah için not bıraktım kahvaltısını onla hazırla diye neden ısıtılmıyo ki

bu arada nasılsınız direkt bodoslama konuya girdim....
sepetci benim eşimde bazen kırıcı oluyo napalım he he dicez yada tam patlama....
duygu ben 6 kg vermiştim 7 kg almısım ne güzel dimi kıs :(benimde aksamları en büyük keyfim cekirdek...
balım eymen kaç kg

günaydın arkadaşlar herkese güzel sağlıklı günsler dilerim.

marsg pirensesin ateşi düşmüş düzelmesine sevindim çok çok gecmiş olsun,

sepetci kız takma kafana bunlar çok bilipde izleyenler den çok biliyorsan sen yap de gec kenara izle bakalım ne yapcak :)) üzülme şekerim. her genç kızın başına gelir böyle şeyler :kedi: kaydirigubbakcemile5

ankaralılar görüşmeniz nasıl gecdi, hani tontonların resimleri,

merhaba ocak anneleri, umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir,
Masal adında bir kızım var.( bugün dr a gittik, her ay 1 kg falan alıyodu bu ay 500 gr almış sanırım normal 5. ayımız bitti 6 ya girdik, dr hala hiçbişey vermiycen ek gıda gerek yok diyo emiyo sadece 6. ay bitince vericez diyo bende korkuyorum ek gıdalara alışamıycak diye, meyve suyu falanda mı vermiyim dedim yani azar azar verebilsin ama çok gerekli değil dedi, arada elma suyu havuç suyu verdim zaten ama ara ara , bende şaşırdım kaldım napcağımı, sizlerin fikrini alayım dedim, ne dersiniz bu konuda, kuzuları öpün benim için

hande hoşgeldin, allah bebişine sağlık versin.
doktorun sütün yettiği için ek gıdalara başlama demişdir. benim doktorumda mirayın kilosu yerinde diye ek gıdalara gerk görmemişdi ama ben ,işe başladığım için gündüzleri sütüm yetmiyordu mecbur ek gıdalara başlamışdım herşeyden azar azar tattırıyordum vede püre şeklinde ilk zatmanlar veriyorduk bir hafta sobnra pütürlü vermeye alışdırdım ve şuan inan çok rahatım aksine corbayı falan blandırdan gecirdiğimizde içmiyor taneli seviyor, sana tavsiyem pütürlü yedirmeye alışdır, bence yavaş yavaş bişeyler vermeyede başla anne sütü kadar diğer besinlerde önemli alışsın ki sana ilerde zorluk çıkartmasın herşeyin tadını alabilsin. buarada havuş gaz yapıyor diye biliyorum o yüzden falada havuç suyu verme. int de 6. ay daki bebek neler yiyebilir diye ay ay listeler var o şekilde bakıp ne öngörülüyorsa onu yapabilirsin.inş yardımcı olabilmişimdir. bebeişini sağlıkla büyütmen dileğiyle

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

balım yörükoğlu ha, sütünü pek severdim ben onun..:))) hamileyken burda sütten tiksindim, normalde her akşam içerdim yörükoğlumu, bi daha içebilir miyim bilmem..kaydirigubbakcemile2
süt içmek kansızlık yapmazmış bu arada, et yememek kansızlık yaparmış..hergün eymene et-balık-tavuk yedir canım..sütünü de içir, asıl süt besleyecek yavruları.. kansızlık gecer merak etme. bizim de vardı, normale döndü çok şükür..bizimkilerinin HGB degerinin 10-11 civarında olması yetiyomuş, büyük değerlerine bakma..

monte dur telaş etme..calemitynin dediği fokur fokur kaynatmayın, buharlaşıp konsantre yapmayın, o zaman tehlikeli..ısıtabilirsin tabi, yarasın metişine :))

günaydınnn ama bugün kimse yok

ayçaaa niye güldün kıs yörükoğlu sütümekaydirigubbakcemile3 gecee yorgunluktn saçmalamışım marka vermişim yani...ama yoğurduda çok güzel oluyor onuda söyleyeyim sanayerimseniben

filizz eymen iki hafta önce 8800 dü dün evde tarttım 9100 kg...

bende diyorum eymen et tavuk çok severek yiyor demekki vücudu istiyormuş...birde eymene havuç suyu sıkıyorum çok seviyor...

pek ıssız bu aralar topikimiz. ama anlıyorum ya kişi kendinden bilir işi fırsat olmuyor dimi..

ay yarın 29 ekim. babamızı ikna edebilsekte sabah meydana gitsek oğluşum elinde bir türk bayrağı tutsa sallasa ilk 29 ekimi ben teklif edeyim bakalım.

slm kizlar uzun zamandir yazmiyorum sizlere malum pek zaman kalmiyor oglumdan,kizlar sanirim benim bi sorunum var.kimsecikler yok simdi ama gelen olursa lütfen bi cvp verin.kizlar benim oglum9aylik ama ne emekliyor,nede oturuyor.hicbi faliyet yok ya.kizlar bu ormalmi ya kafam cpok karisik.tek yaptgigi sey kollarindan tutunca ziplamak ben day day diyorum ozipliyor.resmen kanguru gibi gidiyor cocukya.ne olcak budurum anlamdim.neyse cevaplarsaniz sevinirimmmm.sevgilerle.....

meraklanma cnm çocuklar farklı farklı gelişim gösterirmiş bugünlerin değerini bil, yatsın yuvarlansın sen de işlerini yap:)

günaydınnn ama bugün kimse yok

ayçaaa niye güldün kıs yörükoğlu sütümekaydirigubbakcemile3 gecee yorgunluktn saçmalamışım marka vermişim yani...ama yoğurduda çok güzel oluyor onuda söyleyeyim sanayerimseniben

filizz eymen iki hafta önce 8800 dü dün evde tarttım 9100 kg...

canım benim, antalya markası ya, ben de çok severdim onu alırdım hep ondan tebessüm ettim..sütü de yogurdu da harikadır cokacimcoook
maaşallah eymene de güzel almış :nazar:

cevabin icin sagol alisha biliyorum ama iste annelik.cogu ocak annlerinin hatta subat bebkleri bile emekliyor benimki hala durudugu yerde gitmiyor.hatta oturmuyor üzülüyorum iste.

gerci sunuda diyim benim oglan emekleyerek degilde döne döne biyerlere gidiyor.anlican iside zor yapiyorum devmamli onu kollamaktan.

ayşegül ilk arabam alıcam demiştinya aldınmı merak ettim...eymen bu aralar süpürgeyi yada sehpayı iteleyerek gitmeye başladı bende almayı düşünüyordum ama internetteki resimlerden pek birşey anlamadım...

Back
X