2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

biz bugun akşama kadar çalısıok ahh ahh evde olup muzık dınlemek vardı ya sımdı bana ızın verseler gelınlıkcıye gıtcem cunku aksam gıttık kapalıydı bı kız var 500 e gelınlık almıs dıodum ya bız gıttık vıtrınlerındekı gelınlıkler hoştu begendım ama bakalım benım ıstedıgım gelınlıgı dıkerlerse yaptırcam fıyatta anlasırız ehe ehekaydirigubbakcemile2

biz bugun akşama kadar çalısıok ahh ahh evde olup muzık dınlemek vardı ya sımdı bana ızın verseler gelınlıkcıye gıtcem cunku aksam gıttık kapalıydı bı kız var 500 e gelınlık almıs dıodum ya bız gıttık vıtrınlerındekı gelınlıkler hoştu begendım ama bakalım benım ıstedıgım gelınlıgı dıkerlerse yaptırcam fıyatta anlasırız ehe ehekaydirigubbakcemile2

aa ne güselll
kız eğer içine sinerse anlaşırsanız hemen bize de bilgi verirsin demikaydirigubbakcemile3

hadi bakalım canm inşş.içine sinen gelinlik blursun,ben de h.sonu gidicem kadıköy e ark.ıma gelinlik bakıcaz,bende söylerim size fiyatlar hakkında bilgi veririm..

aa ne güselll
kız eğer içine sinerse anlaşırsanız hemen bize de bilgi verirsin demikaydirigubbakcemile3

hadi bakalım canm inşş.içine sinen gelinlik blursun,ben de h.sonu gidicem kadıköy e ark.ıma gelinlik bakıcaz,bende söylerim size fiyatlar hakkında bilgi veririm..

saolun cnmcıklarımmm ya kızlar bı kaç yere daha baktık oralarda da hep dandık oldugu bellı taslarından kumasından felan ama bız sımdı o dedıgım yere gıttık vıtrınınden modeller gozukuo ve cok model yapmıslar hem kalıtelı kumas kulandıklarını anlıosun yanı ve ıstedıgın her model yapabılıolar anladıgım kadarıyla cunku cok şık vıtrını vardı ve yerı cok buyukk valla hem bındallılar da var cesıt cesıt ya dıorum askım bu kız burdan nasıl almıs 500 tlye dıorum valla banada vermesseler o fıyata dıe dusunmeye basladım ama olmazsa kızı oraya getırtırım yınede alırım yanıı :sm_cool:

ayyy bitirdi işlerimi geldim...

500 e uygunmuş gelinlik hakkaten ben gelinliğe çok fazla para vermek istemiyorum.eltim de 500 e almıstı gelinliğini geçen yazz ben bakıcam istediğim gibi olmazsa diktireyim diyorum.burda bi ilçede çok güzel ve de uygun diken bir yer varmıs oraya da bakabilirim provalar falan zaman alr ama .ok da uzak diil bakalım bizim burası istanbula göre çok daha uygun sanırım.

ayyy bitirdi işlerimi geldim...

500 e uygunmuş gelinlik hakkaten ben gelinliğe çok fazla para vermek istemiyorum.eltim de 500 e almıstı gelinliğini geçen yazz ben bakıcam istediğim gibi olmazsa diktireyim diyorum.burda bi ilçede çok güzel ve de uygun diken bir yer varmıs oraya da bakabilirim provalar falan zaman alr ama .ok da uzak diil bakalım bizim burası istanbula göre çok daha uygun sanırım.

cnm istanbulda uygun gelınlıkcı bulmak asırı zor dıorum ya bak bı gelınlıkcıye gırdım cok adi yanı kuması taşları bellı oluo adiliği ve bana kadın dedıkı 700 tl dusun yanı
ama dedım yer guzel yapıomus gercekten gordum baktım ve hıc ıannasım gelmıo 500 alıcamızı ama bakalım ıkna edersek alırız belkı..

Ben geldim hihoyyyt
cok kalamicam ama kizlar isler cok yogun bi 5 dk ara vereyim dedim, umarim herkes iyidir. :nazar:

canım hosgeldın ben patlamak uzereyım cunku bugun 23 nısan kımse calısmıo bız calısıozsenağlama

hosbuldum canim sendemi Didem gibi mesaidesin kaca kadar caliscaksin ki? burda bayram olmadigi icin normal bi is günü geciriyorum yine her zamanki gibi yogunluk ön safhada kafamçokkarıştı

hosbuldum canim sendemi Didem gibi mesaidesin kaca kadar caliscaksin ki? burda bayram olmadigi icin normal bi is günü geciriyorum yine her zamanki gibi yogunluk ön safhada kafamçokkarıştı

anladım cnmcım..
cnm ben mesaıde deılım ama calısıoz :(((

anladım cnmcım..
cnm ben mesaıde deılım ama calısıoz :(((

kiyamam ya herkes tatildeyken siz calisiyorsunuz :çok üzgünüm:
saglik olsun canim hem bak haftaya 1 mayis hemde cuma gününe denk geliyor uzun bi haftasonu bizi bekliyor hihoyyyt

kiyamam ya herkes tatildeyken siz calisiyorsunuz :çok üzgünüm:
saglik olsun canim hem bak haftaya 1 mayis hemde cuma gününe denk geliyor uzun bi haftasonu bizi bekliyor hihoyyyt

cnmcım bız 1 mayıstada calısırız buyuk ıhtımalle ay bu gıbı durumlarda cok siniirm bozuluoo yaaa ama napıcaksın mecbursun:(((((

ayy kızlar ben bir gidiyorum yazılar yazılıo burrdayken kimse yazmıo takip edemiyrum sizi:)

hevin hoşgeldin..

hoşgeldin canım...çalışıyoz yoğun bi şekilde...iyiyim ama çok iyi değilbenneyaptımki

hosbuldum tatlim Allah kolaylik versin, bayram günü calisan herkese insallah :Saruboceq:
biseymi oldu canim yoksa calismak zorunda oldugun icin mi cok iyi degilsin? fisfisfis

cnmcım bız 1 mayıstada calısırız buyuk ıhtımalle ay bu gıbı durumlarda cok siniirm bozuluoo yaaa ama napıcaksın mecbursun:(((((

aaa olur mu ama hic bizim bayramimiz o isci bayrami calistirmasinlar bak tüm iscileri toplar greve baslatirim kötükedihüso

ayy kızlar ben bir gidiyorum yazılar yazılıo burrdayken kimse yazmıo takip edemiyrum sizi:)

hevin hoşgeldin..

sende hosgeldin canim :1hug:

cikmam gerek yine kizlar, bi hastam gelicek efor testine onu hazirlamam gerek öpüldünüz sekerler görüsürüz daha sonra a.s.

Böcügüm, Ladym, Roselinim özledim sizide :utangac:

kızlar cok sıkılmaya basladım ben yaaa hemde cok patron bızı bırakmamakta ısrar edıoo:oklava:

Back
X