- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
kızlar günaydınn,bende bugün evdeyim,müzik dinliyorum..
hoşgeldin canımmm ben de yemek yiyip geldim...bu akşam 6ya kadar çalışıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydınn,bende bugün evdeyim,müzik dinliyorum..
biz bugun akşama kadar çalısıok ahh ahh evde olup muzık dınlemek vardı ya sımdı bana ızın verseler gelınlıkcıye gıtcem cunku aksam gıttık kapalıydı bı kız var 500 e gelınlık almıs dıodum ya bız gıttık vıtrınlerındekı gelınlıkler hoştu begendım ama bakalım benım ıstedıgım gelınlıgı dıkerlerse yaptırcam fıyatta anlasırız ehe ehekaydirigubbakcemile2
biz bugun akşama kadar çalısıok ahh ahh evde olup muzık dınlemek vardı ya sımdı bana ızın verseler gelınlıkcıye gıtcem cunku aksam gıttık kapalıydı bı kız var 500 e gelınlık almıs dıodum ya bız gıttık vıtrınlerındekı gelınlıkler hoştu begendım ama bakalım benım ıstedıgım gelınlıgı dıkerlerse yaptırcam fıyatta anlasırız ehe ehekaydirigubbakcemile2
aa ne güselll
kız eğer içine sinerse anlaşırsanız hemen bize de bilgi verirsin demikaydirigubbakcemile3
hadi bakalım canm inşş.içine sinen gelinlik blursun,ben de h.sonu gidicem kadıköy e ark.ıma gelinlik bakıcaz,bende söylerim size fiyatlar hakkında bilgi veririm..
ayyy bitirdi işlerimi geldim...
500 e uygunmuş gelinlik hakkaten ben gelinliğe çok fazla para vermek istemiyorum.eltim de 500 e almıstı gelinliğini geçen yazz ben bakıcam istediğim gibi olmazsa diktireyim diyorum.burda bi ilçede çok güzel ve de uygun diken bir yer varmıs oraya da bakabilirim provalar falan zaman alr ama .ok da uzak diil bakalım bizim burası istanbula göre çok daha uygun sanırım.
Ben geldim hihoyyyt
cok kalamicam ama kizlar isler cok yogun bi 5 dk ara vereyim dedim, umarim herkes iyidir.![]()
canım hosgeldın ben patlamak uzereyım cunku bugun 23 nısan kımse calısmıo bız calısıozsenağlama
hosbuldum canim sendemi Didem gibi mesaidesin kaca kadar caliscaksin ki? burda bayram olmadigi icin normal bi is günü geciriyorum yine her zamanki gibi yogunluk ön safhada kafamçokkarıştı
anladım cnmcım..
cnm ben mesaıde deılım ama calısıoz((
Ben geldim hihoyyyt
cok kalamicam ama kizlar isler cok yogun bi 5 dk ara vereyim dedim, umarim herkes iyidir.![]()
kiyamam ya herkes tatildeyken siz calisiyorsunuz :çok üzgünüm:
saglik olsun canim hem bak haftaya 1 mayis hemde cuma gününe denk geliyor uzun bi haftasonu bizi bekliyor hihoyyyt
hoşgeldin canım...çalışıyoz yoğun bi şekilde...iyiyim ama çok iyi değilbenneyaptımki
hoşgeldin canım...çalışıyoz yoğun bi şekilde...iyiyim ama çok iyi değilbenneyaptımki
cnmcım bız 1 mayıstada calısırız buyuk ıhtımalle ay bu gıbı durumlarda cok siniirm bozuluoo yaaa ama napıcaksın mecbursun((((
ayy kızlar ben bir gidiyorum yazılar yazılıo burrdayken kimse yazmıo takip edemiyrum sizi:)
hevin hoşgeldin..