yani canım bn de aynı şeyi yapacam emin olabilirsinklava: saçını başını yolacam bağırıp çağıracam cadı gelün olcamkaydirigubbakcemile3
yap cnm ol cnm arkandayım :sm_cool:
hayrlı cumalar
RABBIM mutlu yuvalar kurmamızı nasıp etsın sağlıklı bebelerımızın olmasını nasıp etsın
aşk kapımızdan hıc ayrılmasın
iş olmayan iş aşı olmayana aş nasıp etsın :Saruboceq:
esra cım seherim hoşgeldiniz:1hug:
kız ben de küçükken nefret edermişim banyodan...şimdi 2 günü geçsin sinirlerim bozuluyo resmen-tatlicadiarzu- zaten dün de sular kesikti bizde duş yapamadım...bu akşamı iplen çekiyomkaydirigubbakcemile2
esra maşallah şafak diye bişey kalmadı resmen çok az kaldııııhihoyyyt
minilyacım neyse bak cmtsi-pazar geliyor canm dinlenirsin...bende yarın ark.ıma gidip kalıcam,pazar döncem vakit geçer artık,biraz yorucu olucak gerçi ama olsunn...
esra cım seherim hoşgeldiniz:1hug:
kız ben de küçükken nefret edermişim banyodan...şimdi 2 günü geçsin sinirlerim bozuluyo resmen-tatlicadiarzu- zaten dün de sular kesikti bizde duş yapamadım...bu akşamı iplen çekiyomkaydirigubbakcemile2
esra maşallah şafak diye bişey kalmadı resmen çok az kaldııııhihoyyyt
cnm bende aynen cunku benım cıldım yağlı o yuzden sacım hemen yağlanıo ve kendımı kötu hıssedıorum ben ıkı gunde bır duş alıyorum ama gecen banyoya gıremedım mısafırler gelmıstı bende hemen sacımı yıkamıstım..
cnm şafak olmamı yaa baya var püfff 169 gun..
5 ay 16 gun..
inş 4 aylara duserız de ondan sonrası geçer..
h.bulduk canım.gerçektende az kaldıı:sm_cool:
ama herkes son 1 hafta zor geçer diyor..
ben küçükkende su dan çıkmazmışım şimdide öyle devam ediyorkaydirigubbakcemile3
bide babam 20 günlükken beni denize götürmüş,denizide çok seviyorumm..
kız seninki de çok değil ama ben esranınkini kastetmiştimkaydirigubbakcemile3 21 gün kalmış
cnm ya keske öle olsa cok yorucu gecıcek bak sımdı cumartesı gelınlıkcıye gıdıcez modellere dıkımıne bakıcam kadının eger begenırsem o dedıgım yerden yaptırcam tabı yıne arastırma yapıcam..
pazar gunu bızım apartmandakı kızın nişanı var oraya gıdıcez saat 1 de baslıcak sonracıma askımla yıldönumumuzu kutlucaz..
cnm denız deme yaa aklıma sey gelıo babamla 12 yasımdayyken denıze gıttık ve yuzmeyı öğretıodu bana kollarına aldı ben cırpınıorum ama yalvarıorum baba bırakma benı dıe anam bı bıraktık denıze gırdım cıktım bıde tuzluya su yuttum cıktım nasıl bagırıorum hem mıdem bulanıo suyu cıkarıom hemde babama ısyan edıorum cok yorucuydu sonra eve geldık o gunun akşamı ıste deprem oldu ben zaten yorgunum annem bana dıo kızım kalk babam bı yandan cocugu alsana hanım dıo bagırıo neyse benı aldılar deprem oluo dedıler ben anneme bıde soruom deprem ne demek dıesırnaşık şey
o gune kadar depremın ne demek oldugunu bılmıodum belkı duymusumdur ama ne bılım..
ayy cnm ya sabah sabah salaklıgım ustumde desene
bende cmtsi bakıcam gelinlik..canm ya evde oturunca da vakit geçmiyor ki,1 gün evde oturdum mu patlıyorum,normalde hiç evde durmam ama dedim h.sonu yorucu geçicek zaten dün baya bir dinlendim..esas yorucu günlerimiz daha başlamadı...
canım est. ne biçim laf öyle bi daha duymiyim hee:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?