2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ay toplantı manyakı oldum ilgilenemiyom sizle yaaaaa:çok üzgünüm:
ben de balayı için erken rezervasyonları kovalamayı düşünüyom fekat ben de nişanlım da yüzme bilmeyiz pek:roflol: güneşi sıcağı da sevmeyiz, eylül sonunda nereye gidecez ne yapacaz en ufak bi fikrim yok

cnm bende yuzme bılmıom askım dıo ben sana öğretırım dıookaydirigubbakcemile3
ama yazı tatılı denızı cok sevıorum ama kaç kere gıttım denıze hatta babam 12 yasında bana ögretmeye calısıodu babamı dövecek gıbın oldum cunku benı denıze bıraktı bırden tutarken tuzlu su yuttum senağlama
bı arada enıstem benı denıze atmıstı ama mafeles ögrenemedım-tatlicadiarzu-

cnm bende yuzme bılmıom askım dıo ben sana öğretırım dıookaydirigubbakcemile3
ama yazı tatılı denızı cok sevıorum ama kaç kere gıttım denıze hatta babam 12 yasında bana ögretmeye calısıodu babamı dövecek gıbın oldum cunku benı denıze bıraktı bırden tutarken tuzlu su yuttum senağlama
bı arada enıstem benı denıze atmıstı ama mafeles ögrenemedım-tatlicadiarzu-

ben de azıcık boğulmayacak kadar yüzme biliyom ama nişanlımı kurtaramayabilirm:roflol: Allah muhafaza...onun için uzak durmak en iyisi..

cnm o otelı cok söluyolar cok guzel vs dıe ama bı sıte özelıne atarım ıstersen orda söyle bı acıklama yapmıs otelde cocuk cok hanı derlerya karınca surusu gıbı dıoo öle dıoo yanı yaz ayı cok kalabalık oluomus ben fazla kalabalık bı yer ıstemıorum acıkcası..

canım özelden atsana bi bakayım bende

canım özelden atsana bi bakayım bende

işte sıtedekı kişinin voyage sorgunla ılgılı yorumu;

bu sene de her sene olduğu gibi çok kalabalık bu tesis. aile tatili sloganından olsa gerek inanılmaz derecede çok çocuk var; yani "çok" kelimesi hatta az bile kalabilir; çekirge sürüsü benzetmesi yapılabilecek boyutta. eğer kafa dinlemeyi düşünüyorsanız yanlış yerdesiniz; kafa dinlemek pek kolay değil ne yazık ki bu tesiste. bunun yanında sayının artışı ile servis kalitesinin düşüşü de beraberinde geliyor tesiste. servis kalitesinden öte iskeleden denize girerken çantanızı iskelede güvenli bir biçimde bırakmak bile mümkün değil ne yazık ki; örneğin heryeri kapalı çantamızın içinden gözlüğümüz çalındı. eğer denize çanta ile girmek ya da sürekli kafanızda çantanızı kollamak durumunda kalmaktan rahatsız olacaksanız da yanlış bir seçim bu tesis. diğer bazı otellerde olduğu gibi bu durumlara karşı önlem alınmış olsaydı belki tatil için uygun bir mekan olma durumunu devam ettirebilirdi club voyage sorgun ama sadece otele insanları doldurup çalışanlardan insan üstü çaba ile bu misafirlerini ağırlamalarını bekleyen bir işletme; ets tur'un da gazı ile her sene ful çekiyolar ama şu andaki tavırları devam ederse düşüşleri de hızlanacaktır eminim. müşterilerinin sıkıntıları ile ilgilenmeyi bilmeyen bir yönetime sahip olması da etraftaki doğa güzelliğine rağmen tesisi ben gibi bir çok kişinin gözümde bitirdi ne yazık ki. türkiyedeki 5 yıldızlı otellerden orta sınıfta yer alan bu tesise verilecek para ile çok daha kaliteli otellere gitmek mümkün..

off off:delphin: ts macına bıletler yarın satılıyor
alam barı ne edem kuzenımın düğünune gıdemycem

bende denizi ve yüzmeyi çok seviyorum ve nişanlım da allahtan çok seviyor,bende alanya yı düşünyrum,orda yazlığımız vardı 4 sene önce ye kadar ,çok güzel bi yer alanya, ekimdede tam mevsimi,ama benm nişanlımda tunus a gidelim diyor,sanki çok para varda bizdede :)) çok hayalperest,bana diyor ki daha ucuz oluyor,hiç sanmyrum bende baktım kesinlikle daha pahalı turlar,hee bu arada alanya da alara star diye bir otel var orası çok süperdir bilginize...

ben de alanya da çok kötü bi otel biliyom ama burada yazmam doğru olur mu bilemiyom...ama feciydi gerçekten:oklava:

Abooo amma kötülemiş yaww

evet adam resmen kötulemıs ama bı baska sıtede cok övmusler ya sımdı bız neye ınancaz herkesın kendı fıkrı ıste belkıde bız memnun kalıcaz ama su var ordakı kişi cok kalabalık dıo baska yönuyle kötulemıo bana gercekcı geldı valla

lady cım hangı otel orası bıde tranferı nasıl olcak sen hıc gıttınmı yada gıden varmı?fıyat bılgılerı en cok ne kadardır..
valla ben acıkcası fazla para yatırmak ıstemıorum otele..olmadı cok pahalı olursa gıtmem valla gıderım ızmıre orda kuzenımde var sonra balıkesır ayvalık erdek gezerız valla super yerler..
aslında öle dusunmuo dıılım ama askımda dıo ben öle tatılerı dıo evlılık yıldönumlerıne saklıorum felan dıoo sımdı antalyaya gıdelım dıoo ayy yengemde gelmıs bana sey dıo kızım dıo bu kadar ne dusunuosun dıo sen erkek olsaymıssın kız yanmısmıs dıo gercekten cok mu hesaplıorum herseyı ne?:uhm:

Heheeee bende yüzme bilmiyom.utanıyom sölemeye :utangac: çırpınıyom ancak köpek gibi yüzebiliyom.o da ayağımın değdiği yerde sadce.korkuyom denizden.zaten çok ileri gözüm bozuk etrafıda göremiyom :( lensle de girilmezki... alanyayı bilmiyorum ben ama anamuru biliyorum.hatta bir anamurium antik kenti var bakımsız ama yinede çok beğeniyorum kalıntıları.orda denize bile giriyolar halk.ya ben Maldivleri istiyorum :çok üzgünüm: ama nerde?

sız en ıyısı karadenıze gıdın eğer benım koca karadenızlı olmazsa oraya gıderım karadenızlı olursada gene oraya gıderım ustelık ılkbaharda süper oluyor gıttım valla harıka
asla ve asla akdenıze gtmem

Heheeee bende yüzme bilmiyom.utanıyom sölemeye :utangac: çırpınıyom ancak köpek gibi yüzebiliyom.o da ayağımın değdiği yerde sadce.korkuyom denizden.zaten çok ileri gözüm bozuk etrafıda göremiyom :( lensle de girilmezki... alanyayı bilmiyorum ben ama anamuru biliyorum.hatta bir anamurium antik kenti var bakımsız ama yinede çok beğeniyorum kalıntıları.orda denize bile giriyolar halk.ya ben Maldivleri istiyorum :çok üzgünüm: ama nerde?

bızde yüzer gıbın yaparık kıss:sm_cool:
ayy evet ahhhh maldıvlerrrr super yaa aynanın programında ızlemıstım sıtesınde hala gırıp ızleyebılıosun super vallaa..ama ben hesapladım gıdıs gelıs en azından 6 bını buluo ıkı kısı..oda yanı en ucuz hotelde kalırsan..aslında gıdılır gıdılmez dııl ama sırf balayına suan o kadar para verılmez..

nan benım yazıma cvp versenıze :mymeka:
evlenmıyom dıe benı cıddıye alan yok herhalbenneyaptımki

sız en ıyısı karadenıze gıdın eğer benım koca karadenızlı olmazsa oraya gıderım karadenızlı olursada gene oraya gıderım ustelık ılkbaharda süper oluyor gıttım valla harıka
asla ve asla akdenıze gtmem

nıye akdenıze gıtmezsın kıı akdenız gıbı yer mı var naniknanik

ne bılem bacım herkes oraya gıdıyo bınlerce ınsan aynı denıze grıyo ne kdar temızdır dıe düşünüyom zaten ben yuzme bılmem denızdende korkarım en ıyısı karadenız turu ama karada denızede ancak gemıyle açılırım ben::roflol:

lady cım hangı otel orası bıde tranferı nasıl olcak sen hıc gıttınmı yada gıden varmı?fıyat bılgılerı en cok ne kadardır..
valla ben acıkcası fazla para yatırmak ıstemıorum otele..olmadı cok pahalı olursa gıtmem valla gıderım ızmıre orda kuzenımde var sonra balıkesır ayvalık erdek gezerız valla super yerler..
aslında öle dusunmuo dıılım ama askımda dıo ben öle tatılerı dıo evlılık yıldönumlerıne saklıorum felan dıoo sımdı antalyaya gıdelım dıoo ayy yengemde gelmıs bana sey dıo kızım dıo bu kadar ne dusunuosun dıo sen erkek olsaymıssın kız yanmısmıs dıo gercekten cok mu hesaplıorum herseyı ne?:uhm:[/QUOTE]

canm alara star diye bir otel işte geçen sene değil ondan önceki sene gittik ailemle arabayla gitmiştk,çok güzeldi,yanyana alara diye oteller var yine,ve alara starda kalanlara bir bileklik takılıyr ve bütün yandaki alara olan diğer otellerden yararlanabiliyor,herşey dahil ztn yine açıkçası fiyatını babam vermşti bilmyrm ama mayısta gitmiştk çok uygun gittiğimzi hatırlıyrumm,canm ayvalık sarımsaklı da gerçekten çokk güzel ama oralar ekimde soğuk olur,en güzel akdeniz,hem denizede gireriz,ben denizi aşırı sevyrum,

bu arada roselincim benim gözlerimde miyop,lens kullanıyrm,denize havuza girerken çıkartmıyorum ama takıyorum deniz gözlüğümü,paletlerimide offf özledim yaa bu balayı muhabbetine yazı özlediğimi farkettimm..

Back
X