acaba emzirmede mi hata yapıyorum birini veriyorum emiyo sonra diğerine 4 5 saat geçiyo üzerinden e doluyo daha çektiği anda fışkırıyo ikisinide mi emzirsem bi kerede siz nası veriyosunuz
günaydın kızlar
ay zombi gibiyim yaa
ne zaman misafir gelse aynısı oluyor
kriz gecelerimizden birini daha yaşadık 2,5ta artık pes edip yatağına bıraktım ışığı kapatıp dönencesini açtım neyseki onun müziği ve ışıklarını takip ederken gözler kaymaya başladı
misafir yorgunluğu üstüne hiç çekilmiyor
babamız da sağolsun tv seyrederken uyuyakalmaya bayılır iyice sinir yaptım akşam
hiç gayret göstermiyor tamamen sorumluluk kendi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum
çocuğu emziriyorum sakinleştiriyorum ve hatta uyutuyorum
biraz da babası iile yakınlık kurup başbaşa kalsın diye ona veriyorum
uyuyan çocuk faltaşı gibi açılmış gözlerle, gazlı ve huysuz olmaya başlıyor
uğraş biraz gezdir sakinleştir diyorum 2-3 dak uğraşıp olmuyo ağlamasın diye elime tutuşturuyor
bunlara oyuncak gibi düğmesine basınca gülüp oyun oynayacak obebek lazım
ayy
sıkıldım valla
ortopediden randevu için aradım en sonunda sıra gelip de c.tesiye randevu verdiler ta
bileklerim iyice kötüleşti
oğluşu yataktan koltukaltlarından tutarak kaldıramıyorum artık
ama çocukla kollamak da imkansız belki nette gördüüğüm atellerden verir de biraz rahatlarım
Selam kızlar rahatsızlıkları olanlara geçmiş olsun .
SÜT ARTTIRMAK için ben daha ptesi günü sormuştum ne yapmalıyım diye sadece bol sıvı tüketmeye inansamda bir türlü çoğalmıyodu salı günü still tea aldırdım normale dönmeye başladı sütler belki psikolojiktir bilmiyorum ama bir deneyin isterseniz . OFFF birsürü işim var 2 makina ütülenecek eşya karşımda süt sağarken bakayım dedim sizlere de
kızlar merhaba umarım herkes ve bebişler iyidir
Sizleri özlüyorum ama oğlum çok huysuz bir türlü giremiyorum. Maşallah bu topikte dolmuş biraz okumaya çalıştgım ama beceremedim. Kızlar 40 mız çıktı sonunda oğlum 46 günlük bile oldu.
Oğlum hastalandı septis denen bir hastalık kanına mikrop bulaşmış. Aynı zamanda reflü hastalığıda çıktı. Sürekli kusuyor . Gece bile uyuyamıyorum kusarda boğulur diye.
Sizlerinde böyle bir problemi var mı? Doktor ilaç vermiyor bizim doktor bi tuhafda.
Bebeğinizin kakası yeşilimsi olduğunda onun sancısı olduğunu gösteriyormuş geçenlerde bir anneden duydum ona da doktor demiş.
Birde kızlar 42 gün kaınvaldemler yanımdaydı. Gittiler. zor günlerdi kızlar oturma odasında oğluşumu emzirmek çok güzel. yatak odasından hiç çıkamadım kabus gibiydi. Allah beraber yaşayanlara sabır versin. Kendime geldim. Sütüm bile arttı onlar gidince.
hepinizi öpüyorum çenem düştü.
kızlar çok kötü bir gece geçirdim bebeğim sürekli ağladı sadece memede susuyor bizde doktora götürdük kontrol etti tartıya koydu ve malum sonuç kilo almamış en son 17 martta 3700 dü hala aynı kiloda anne sütü yetersizmiş mama verin dedi çok üzüldüm canım çok sıkkın bebeğimi doyuramıyorum mama vermedim henüz gece bir şekilde uyuttuk sabaha kadarda sütüm biriktiği için doydu bugün humana aldırdım şimdi içiyorum hemen etki edermi kullannanlar söyleyebilirmi acaba
ay zaten ordan baktım orda yazan hastaneleri aradım yanlış bilgi var akay, çağ bilgi hepsini aradım çocuk kardiyoloji yok dediler. diğerleri de çok uzak tarihe gün veriyolar napsam bilmiyorum.. cumartesi işitme testi için başka bir hastaneye gidicez ordaki çocuk doktoru muayene ederken yine dinler kalbini bakalım o ne diyecek.. siz işitme testi yaptırdınız mı ? doktorumuz yaptırın dedi. ama kızım her sese sırıyo konuştuğumuzda sesimizin geldiği yeri bulmaya çalışıyo acaba çok gerekli mi bu test
kızlar çok kötü bir gece geçirdim bebeğim sürekli ağladı sadece memede susuyor bizde doktora götürdük kontrol etti tartıya koydu ve malum sonuç kilo almamış en son 17 martta 3700 dü hala aynı kiloda anne sütü yetersizmiş mama verin dedi çok üzüldüm canım çok sıkkın bebeğimi doyuramıyorum mama vermedim henüz gece bir şekilde uyuttuk sabaha kadarda sütüm biriktiği için doydu bugün humana aldırdım şimdi içiyorum hemen etki edermi kullannanlar söyleyebilirmi acaba
bende saglık ocagına götürdüm kızımı doktor muayene etti normal dedi kakasını 4 günde anca zorla yapıyor dedim.ama nasıl normal ya herşeye normal diyorlar allah allah.fitil yazdı 1 haftayı gecerse gelin gene dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?