Merhaba arkadaslar...ozlemın oda konusundakı okuduklarına katılıyorum..oglum artık odasında yatıyor kendımı kotu hıssedıyorum sankı onu terketmİŞİm gİbİ gecelerİ yanına gıdıyorum koynumda opuyor kokluyorum nasıl mutlu oluyor derın uykuda bıle gulumsuyor...
Bu arada oglum cok korkak anı seslerden,karsına anı cıkan kısılerden ,yuksek sesden zıplıyor resmen sızlerdede boyle sorun var mı ne yapabılırım ..
ya kızlar bıde bııs sorcam sıze bu bızım veletler ne zaman oturacak ben oturtmuyom henuz gec kalmadık demı zarar verırım dıye korkuyom desteklı oturcak aslında ama sız naptınız bı annatın helee
valla bence çalış canım çalışmadan olmuyo hem anladığım kadarıyla maddi olarakta ihtiyacın var çoçuk öel böel büyüyo ama maddi olarak elinde olmayınca eşine yük olmakta zor oluyo .hem artık kardelende büyüdü annene öel bi zorluğuda olmaz şimdiden annen yedirmeye başlasn ise girince zorluk olmaz en azındankızlar selam kafam karışık biraz
ben ayrıldığım işyerinden iş alıyorum evde yapmak için
kardelenle yapabildiğim kadar yapıyorum işte
bugün bana iş veren arkadaş aradı çalışacaksan eleman arıyorlar söyliyim
içeriye dedi bende kardelenin kaçla muaynesi var ondan sonra kesin bişey söylerim dedim
ama düşünmedende edemiyorum
madii açıdan çalışmam şart en 6 ay çalışırsam toparlarız
işim evime yakın öğlen paydoslarında geliyordum eve yine gelirim
zaten artık süt yok mama içiyor ek gıdada var 6 aylık oldu sayılır
sadece akşamları sorun olabilir işyeri mesai usulü çalışıyor iş fazla olursa 10 kadar çalışma olur
oda girmeden konuşulur kabul edilirse başlarım zaten kardelene annem bakıcak ilk iş başı yaptığımdada o bakmıştı yakın bana bu şekilde bakarsam çalışmam için engel yok aslında
ama tereddütlüyüm işte kardelen yeme sorunu olan bi çocuk ben şimdi bütün düzenini biliyorum
ve ben çalışmaya başlayınca yine yemezse diye korkuyorum mama yı bitek bende içiyor ve yemezse içmezse annem yine başlar bu çocuk yemiyor diye ve birdaha adamın karşısına geçip ben işten çıkıcam diyemem dalga geçer gibi olur yani sorunum annemin bu işi yapı yapamıcağı geçen sefer ortez işi çıkınca ben takamam onu dedi kestirip attı aslında okadar zor bişey değildi bu seferde aynısı olur diye korkuyorum çalışmamda şart bana bir fikir verin
kızlar selam kafam karışık biraz
ben ayrıldığım işyerinden iş alıyorum evde yapmak için
kardelenle yapabildiğim kadar yapıyorum işte
bugün bana iş veren arkadaş aradı çalışacaksan eleman arıyorlar söyliyim
içeriye dedi bende kardelenin kaçla muaynesi var ondan sonra kesin bişey söylerim dedim
ama düşünmedende edemiyorum
madii açıdan çalışmam şart en 6 ay çalışırsam toparlarız
işim evime yakın öğlen paydoslarında geliyordum eve yine gelirim
zaten artık süt yok mama içiyor ek gıdada var 6 aylık oldu sayılır
sadece akşamları sorun olabilir işyeri mesai usulü çalışıyor iş fazla olursa 10 kadar çalışma olur
oda girmeden konuşulur kabul edilirse başlarım zaten kardelene annem bakıcak ilk iş başı yaptığımdada o bakmıştı yakın bana bu şekilde bakarsam çalışmam için engel yok aslında
ama tereddütlüyüm işte kardelen yeme sorunu olan bi çocuk ben şimdi bütün düzenini biliyorum
ve ben çalışmaya başlayınca yine yemezse diye korkuyorum mama yı bitek bende içiyor ve yemezse içmezse annem yine başlar bu çocuk yemiyor diye ve birdaha adamın karşısına geçip ben işten çıkıcam diyemem dalga geçer gibi olur yani sorunum annemin bu işi yapı yapamıcağı geçen sefer ortez işi çıkınca ben takamam onu dedi kestirip attı aslında okadar zor bişey değildi bu seferde aynısı olur diye korkuyorum çalışmamda şart bana bir fikir verin
Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım iyiki katılmışım burun aspiratörü ben kullanıyorum bebegimin burun delikleri çok minik önce burnuna serum fizyolojik burun damlasını 4-5 damla damlatıyorum aspiratörü burnuna vermeden önce parmaklarımla sıkıyor burnuna verdiğimde açıyorum bu işlemi 2-3 defa yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?