2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar herkese herkesin kandili müberek olsun kayra biraz daha düzeldi bu arda 4 azı dişi aynı anda çıkrmanın verdiği husyuszlul ve sürekli bir ağlama mdounda olmasını saymassak ama şükürki ateşiimiz düştü ay bu ateş ben öle korkuttuki kaç gün vallahi döksünler saçsınlar ama hasta olmasın bu kuzular ya.sevgsicim sanada allah başta sabır daha sonra hyırlı bir iş versin ne dyim canım .her işte bir hayır vardır biraz daha savret canım elbette mükafatı büyük olucaktır.kızlar bu arada cananla konuştum .iyiymiş .hatırlamaynar için cimcime tanda baya büyümüş.ne güzeldi eskiden baya bir insan vardı buaraalar sanki hülya kayıp haberi olan varmı.özlem eşine geçmiş olsun bu arada kısa zamnada toparlar işallah

sevilaycım çok geçmiş olsun canım.. bende hep derim çocuğum hasta olucağına ben olayım die.. yavrucaklar nasıl soluyorlar hasta olunca..bir an önce çıkarsınlar dişlerinide onlarda bizde rahatlasak..
evet yaa cimcimeyi biliyorum bende o bi kayboldu o kayboluş.. tanın iyi olmasına sevindim. hülyanın taini çıkmıştı ev filan bakıcaklardı lüleburgaz tarafında sanırım naptı bilmiyorum.
sevgiyede allah kolaylık versin gerçekden..o patronunada allah merhamet versin başka bişey demiyorum.

sümeyyecim ne zaman müsait olursanız artık sorun değil..senin de işin başından aşmış baksana...allah kolaylık versin..mobilyaların gelince resim istiyozzz ona göre....sevilaycım hadi atlattınız ateş işini..bizde kalan azıların stresindeyi zşu an...2 çıkmıştı..şimdi de altlar....ayyy valla allahın işine karışılmaz ama 5-6 sene sonra dökülüp gidecekler...bunca çile bu çocuklara:))

hele bi gelsin mobilyalarımda tabisi resim eklerim canım.. eski odanın resmini çekmeyinakıl etmedim bugun kanepeler çıkınca aklıma geldi
bu arada odamız boş salondan berjer getirdik bende pc koltuğunda idare ediyorum..:))

Selam kızlar eşimi çocuğumu uyuutum geldim çok sağolun yeniden iyi dilekleriniz için .Sevilay allah yardımcın olsun ama sanıırm zor olan kısmı atlatmışsınız .

Aylin süper ya bayıldım valla bu diş olayına ama son derece doğru perişan oluyoruz hepimiz .

Sümeyye beklyorum şekerim yeni mobilyaları heyecanla zira bu aralar evde çok oturmaktan alışveriş hey heylerim geldi .
öyle yanii

Hülyayı sormuşsunuz geçenlerde konuşmuştuk taşınma telaşındaydı daha sık girerim diyordu ama bilemiyorum aramak lazım aslında Sibel tam kara kayıp oldu onun sezon ortası işler yoğun

selammm ben geldim millet kaçmış yahu nasılsınız kızlar
gitmeden söylemiştim ya belki hatırlarsınız biz eşimin memleketine gitmiştik dün gece geldik
ismet anıl hava değişikliğinden çok etkilenmez inşallah
bu arada geçmişi okuyamadım ama herkes iyidir inşallah hasta olanlara geçmiş olsun
neyse kızlar gündüz pek bir şey yapamadım işlerim var
hepinizi öpüyorum
unutmadan hepinize hayırlı kandiller Allah dualarımızı kabul etsin

günaydın arkadaşlar
3 lendik desenize.beyazbulut-dilekyazar-florya.
deniz halen 8 küsur kilolarda. (18 aylık) ben artık gündelik yaşantımda yeme içme konusunu açmıyorum bile. zaten genellikle böyle durumlarda anne suçlanıyor. sen vermedin alıştırmadın v.s. ama bunu sadece yaşayan bilir.
neyse ben bazı yedirme taktiklerimi anlatayım. kahvaltı olarak sadece tarhana yiyor. ev tarhanasını seviyor. ziraatinkiler organikler falan değil. sadece annemin yaptığını yiyor. yumurtayı haşlayıp sarısını iyice ezip süt ve balla karıştırıyorum. iyice çalkalayıp süzgeçten geçiriyorum. içinde yumurta olduğunu anlamıyor. o şekilde içiyor. ve de akşam yemeklerimizi şişme havuzu ılık suyla ve oyuncaklarla doldurup onun içinde yiyoruz. ya da balkonda yoğurt banyosu yaparak. çerezi zorla ağzına tıktım geçen gün tadını sevdi. şimdi onu da yiyor. o bana yediriyor aynı anda ben ona. ben farkında olmadan 250 gr a yakın çerez yiyorum deniz e 1+2 taneyi yedirebilmek için. kim kimi kandırıyor belli değil.

incelikli arkadaşım, teşekkür ederiz.
eşine büyük büyük geçmişler olsun. allah beterinden korusun. inşallah tatil planların tez zamanda olur. fazlasıyla hakkettiniz. tatilde bir destek şart gibi. yoksa daha yorucu olur herhalde. ben de cesaret edemiyorum 3 kişi olarak.

günaydınnn
dün çok yorucu bir gündü kızlar ömer yusuf sabah 8 de uyanıp akşam 10 a kadar hiç uyumadı o uyuyunca bende uyumuşum bu yüzden buraya girip kandilinizi kutlayamadım ama tüm yavrucaklara dualarımı ettim.
şafak bendende sana sevgiler canım arkadaşım.

kızlar merhaba
hepinizi çok özlüyorum buraya takılmayı da çok istiyorum ama inanılmaz bir misafir trafiğim var ortanca ablamlar var 4 kişi küçük ablam kızyla biz de annem de burda 10 kişiyiz yemek deniz banyo derken saat gecenin 2 si oluyor gece 3den önce yatamıyorum

zeynep cadısı iyi çok şükür bu günlerde pek bir şey yemiyor yeğenlerim ona inanılmaz enerji kattı zeynep artık evin içinde dolanıyor eşiklerden geçebiliyor tam bir cadı oldu görseniz

ben şiddetli bir boyun ağrısı atlattım çocuğumu bile kucağıma alamadım bir hafta boyunca şimdi de bademciklerim şişmiş yutkunamıyorum

biz bu sene tatile tatil gibi gidemeyeceğiz galiba kızlar malum ev alınca taksit yazın ağır geliyor geçen sene de gidemedik bir yere galiba gene bir ankara yaprız o kadar
özlemcim geçmiş olsun eşine canım umarım en kısa zamanda iyileşir
sibelcim ben de sizlerle muhabbet etmek için can atıyorum ama şu misafirlerim gidince daha çok görüşürüz inşallah
aylin ev aramak çok zor canım Allah kolaylık versin ama fiyat baya uçuk semtinden mi öyle

kızlar size birşey danışacağım zeynep istediği bir şeyi vermeyince ya da kızdığında herhangi birsebepten ötürü kolunu ısırıyor geçen gün kolunu nasıl ısıdıysa dişleriniz izi bir gün geç geçmedi

bazen de saçını çekiyor bu ay doktoruna söyleyeceğim sizinkilerde de var mı bu tür tepkiler

bizimki önce yere oturuyor sonra yatıp ağlamaya başlıyor. biz arkasındaysak ancak kendini atıyor tutacağımız bilerek. numaracı. öfke nöbetleri sırasında güvenliğinden emin olduktan sonra ilgilenmeyin diyorlar. büyük olasılık dikkat çekmek için yapıyorlar. ilgilenme birkaç belki bırakır ısırmayı.

valla ısırma konusunda burda kayrdan üstün bebek yoktur caayip ısırıyor ama bu belki 4 5 aydır var ve öle bi acıyoki sırf koluma ağlayarak gelip ısırmak içine limi tutuyor .şimdi bide bunun sütüne yere ve duvara kafta vurma başaldı bakalım nasıl geçicek bunlar

Selam kızlar Funda cım ne demek o senin inceliğin .

Isırma ve kafasına vurma olayları çok kötü bizde pek yok ama istediği şeyi olmadığında Abiye kuzunun gülmesi gibi ağlıyor bende dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum .

Isırma konusu en çok korktuklarımdan biri görümcemin oğlunda vardı buraya geldiğinde sokağa çıktığında bütün çocuklar kaçıyordu ve onunla oynama istemiyorlardı bence en kısa zamanda dr. a danışın .

Biz tatil için rezervasyonumuzu yaptırdık Kemer de bir otel beğendik ama sıcak diye ceserat edemedik .Marmarise gidicez çarşamba günü kısmetse yola çıkıyoruz .

canım ilggili başlığa bu otelle ilgili bişiler yazdım bakarsın...yani sen şimdi bu buluşmada da mı yoksun((((((((((((yani iyi tatiller tabi ama bak yine burulduk biz((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…