2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli artık sizlerle çok vakit geçiremiyorum
kızı sütten ayırmaya çalışıyorum artık çok sık istemeye başlamıştı banada fenalık gelince bıraktırayım dedim napıcaz bi kaçgün bilmiyorum bildiğiniz öneriler varmı kolay bıraktırmak için

Kızlar unutulmuşuz galiba:(( haklı yere tabi!! daha sık sohbetlerinize katılmak istiyoyuuuuuz.. beni ve Tuğrişi de aranıza alır mısınız ? öptük hepinizi...bu arada istanbuldayım ve evimi özlediiimm...sıkıldığım durumlar başucumda...:((

hoşgeldin esen, ve tuğracık,
istanbulda ve sıkıldıysan bizim bu hafta sonu buluşmamız var avrupa yakasında. buluşma organizasyonları topiğine bakarsan görürsün canım.. senide aramızda görmek isteriz.

slm kızlar adet sancısıyla dün akşamdan beri kıvranıyorum ev aldı başını gidiyor :( bana gelenler geliyor yetişemiyorum hiç bir şeye.dün ömer yusuf benim yatağıma çıkıp zıplarken ayağı boşluğa denk geldi yüksek bazadan yere çakıldı bu esnada kaloriferede kafası çarptı ağlamaktan içi çıktı üsütüne yetmedi annemlerde çenesini balkonun mermerine vurdu koca bir çizik var çenede.bugünde habire yatağın üstüne çıkmaya çalıştı kapıyı kapatamıyorum aynı zamanda onunda odası beşiği eşyaları benim yatak odamda ve 2. düşüşüde yaşadık deliricem ya bişey olduysa bir hasar kaldıysa kafamda birnbir türlü şeyler var.adam düz duvara tırmanmaya kalkıyor içine ne kaçtı bu oğlanın of offfff offf

selam arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli artık sizlerle çok vakit geçiremiyorum
kızı sütten ayırmaya çalışıyorum artık çok sık istemeye başlamıştı banada fenalık gelince bıraktırayım dedim napıcaz bi kaçgün bilmiyorum bildiğiniz öneriler varmı kolay bıraktırmak için

merhaba cnm oncelıklıkle kızını gunduzlerı emzırmeyı kesmelısın bu bır gunde olacak sey degıl yavaş yavaş normalde ne kadar emzırıyorsan ılk gun yarısı ertesı gun daha azı kaadar emzırmelısın gunduz emmek ıstememelı bırden kesersen ıkınız<ede zor olur sonra gunduz memeyı kestınmı gece uykuda ona damaklı emzıgı olan bıberonlar dan al seker yada bal ılavelı ılık sut hazırlarsın emmek ıcın uyandımı ver hemen almayacaktır ıstemez aglar zorlad aol sa bır ıkı damla agzına gıtsın ılk gece cok zorlar cok aglar ama emın ol en fazla dırenışı 3 gece suruyor sen pes atma onun ac kaldıgını dusunme sonra goreceksın 3 gun sonunda memenı ıstemez gece sadece 1 kere kalkar ve sen de rahat uyku cekersın ben 3 ay oldu bebegımı sutten keselı14 aylıktı once gunduz emzırmedım boylece gecede sutum bırıktı aynı zamanda bıberonla sut vermeye calıştım ama ıstemedı sonra gece agladı emmek ıstıyor dayadım bıberonu agzına ılkınde ıstemedı ıkıncısınde az ıctı o gece -3 kere uyandı agladı herseferınde oyle yaptım 3.gun hemen emdı ve ınanamazsıno gece ıkı defa uyandı sonra bır defa ve 15 gun sonra gece 12 gıbı ben yatmadan bıberonla karnını doyuruyorum ve cok sukur uyyor sabaha dek sabah da 6 ,7 gıbı kalkıyor hemen sutunu verıyoprum yavaş yavaş yap eger goguslerınde dut dolarsa bır mıktar sabun rendeleyıp goguşlerıne bastırırsan cekılecektır benm artık sutum kalmadıgı ıcın hıcbırsey yapmama gerek kalmadı goguslerım şişmedi bile neyse umarım yardımcı olmuşumdur kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar
kk düzelmiş sorun vardı bıkac gundur sanırım
bı bakayım dedım umarım herkesler ıyıdır
bız yıne kısa bır tatılın ardından evımızdeyız
esencimm face den görüşüyoruz arada senınle umarım ıyısındır
buraya da ugramıssın ıyı etmıssın canımm
asıyecım gecmıs olsun bızımkıde oyle hıc durmuyolar canım

kaan da yenı ustten azısını cıkardı yandan cıkmıs
gece uyumadı bu sabah baktım dıger tarafın da ucu cıkmıs
bende emzırmeyı artık sonlandırmak ıstıyorum ama bu azılar cıkarken daha cok meme ıstıyolar
nasıl yapcam bu ısı bılmem
yenı tasındık demıstım doktor arastırmam lazım burdaa
bıldıgınız bır doktor varmı aydın da...

slm kızlar umarım iyisinizdir..cumartesi buluşma olacakmış çok gelmek isterdim ama şansıma eşime nöbet yazılmış ve ben oğluşla karşıya geçemem..şuan yakacıktayım ve istanbula az yabancıyım..inşallah ağustos sonuna kadar bu taraflarda da bir buluşma olur ona katılırım..şimdiden iyi eğlenceler buluşmaya gideceklere..aynı zamanda ağustosta eşimdende ayrı kalıcaz.benim tayinim çıkmadığı için ben vandayım.şubatta eş durumu tayinyle gelebilirim yani hayırlısı olur inşallah..eşim şuan görümcede bende yanındayım ama ne yazıkkiiiiii kayınvalidede burda ve ben hiç haz etmiyorum..sinirlerim bozuluyo o kadar ahım varki bu kadında :( Allah'a havale ediyorum..neyse sıkmayayım sizleride öptüm hepinizi...

bir ceee diyeyim dedim kızlar
biz misafir misafir modundayız hala hem de en yatılısından yer gök dolu deniz havuz olayı kum duş pasta börek sırtıma krem sür bütün günler böyle geçiyor

bu arada halk eğitimde işe başladım akşam 6-8 arası derse giriyorum ne yapayım ek gelir açıldık vallahi

zeynep çok mutlu oluyor denize girince bir hobba deyişi var dalga gelince görmelisiniz

sibelcim buçuk yaşınız hayırlı olsun canım

bizimkiler okey oynadı paçasına şimdi paça içmeye gittiler ben de fırsattan istifade oturdum bilgisayarın başına
onlar gelmeden yatacağım yoksa gene 4e 5e kaadarayakta kalırım iyi geceler sizlere de

selam hanımlar nerelerdesiniz
bizim izin bitti döndük dolaştık geldik yine kürkçü dükkanına
herkesler iyidir inşallah
tatilcilere iyi tatiller

nerdesiniz kızlar kayıplara karıştınız?
bugün yağmurlu istanbul sıcaktan bunalmıştık çok süper oldu yağmur yağması biraz ferahladık:)
herkesi tüm bebişleri öpüyorum

Canlarım selam hepinize ben geldiimmmhihoyyyt
sonunda internete kavuştum,allahım nasıl alışmışız elimiz kolumuz olmuş google amca yahu :)
kimler var kimler yok acaba ortalıklarda herkesler iyimi??
beni merak eden soran olursa,bi özet geçeyim :
babaeskiye taşındık,tam bi işkenceydi taşınma muhabbeti görmeniz lazımdı,o 85mkareye neler sığdırmışım neler ben bile hayret ettim.toplamak neysede bu eve yerleşinceye kadar abartmıyorum 3 hafta geçti.gerçi bunun en büyük sebebi eşyaları toplarken benim su çiçeği çıkartmama denk geldiği için müdahale edememem ve herşeyin birbirine girmesi oldu.
kutular açılırken yatak odasından mutfak eşyası banyodan salon eşyası vs çıkınca iş bayaa uzadı.

internet ve telefon için biz nakil istemiştik buradada telekom sadece yeni açılış yapıyormuş
bayaa bi beklemek zorunda kaldık.bilseydim ordakini iptal ettirip burdan yeni açtırırdım.
aklınızda olsun yani böyle bi durumda açılışı 1 günde yapıyorlar müşteri kaçmasın diye.

bu kadar işin içinde dediğim gibi bide su çiçeği çıkarttım.nasıl zor günlerdi aklınız şaşar ancak yaşan bilir diyim.
3 gece ateşim 40ın altına düşmedi,resmen sayıkladım gözüm hiçbirşey görmüyordu.ardındanda tabi kaşıntılar....
hiç ellemediğim halde burnumun üstünde bi delik kaldı :( yüzümdede bir kaç leke ve onlar düzelmiyormuş.
ıyyhhh uyuz oldum ya,sen bu yaşına kadar getir cildini sonra pufff..
efeye geçmedi su çiçeği sanırım aşı sayesinde,çünkü emzirmeyi kesmedim o halde bile,canıma kastim varya ben hala sabahlara kadar emziriyorum.
off off bu konuda dertliyim nasıl bırakcak bilemiyorum.neyse bu konuyu daha sonra derince konuşmak istiyorum sizlerle.

gelelim efe paşaya,efenin keyfi yerinde şükürler olsun ama yemek konusunda cinnet geçirmek üzereyim,doğru düzgün bişiy yemiyor ve aylardır kilo almıyor çocuk:(
boyu uzuyor allahtanda büüyüdüğünü ispatlıcak bi veri oluyor elimizde :p
hala 10.600ün üstünü göremedik.
bide salyalı uyuz kuçular gibi dolaşıyor hiç böyle olmamıştı daha önceki dişlerde ama bu köpecik dişleri vücudundaki tüm suyu ağzına topladı sanırım,göğsüne kadar iniyor salyaları,saat başı tişört değiştirioz.

aman çok özledim sizi ya,kimseciklerde yok sanırım bu saatte..
neyse biraz daha takılayım belki uğrarsınız.
daha böyle uzun uzun anlatasım var ama gece gece gözlerinizi yormayayım.
hadi öptüm şimdillik...

selammmmmm
asiş kız kimse uğramaz olmuş buralara biz de sizi öpüyoruz oğluşumla
hülyacım hoş geldin canım özlemiştik seni
aten kimsecikler uğramıyor sen de cee deyip kaybolma ama
yeni eviniz yeni kentiniz hayırlı olsun bu arada sizlere hep sağlık mutluluk getirsin inşallah
edim aylincim facelere dalıyorsunuz da buraları niye boşluyorsunuz bakayım
faceleri boş bırakmayıp buralara uğramayanları esefle kınıyorum dermişim ;)))
hepinize kucak dolusu sevgiler...

Hülya geçmiş olsun ..hem su çiçegin için hem taşınma mevzuus için ...hakıkaten zor donem geçirmişsin neyse hersey geçmiş bitmiş..
Ama ozlemişiz seni ...

huriye öptümopuyorumnanaktan
hülyacım hoşgeldin bitanem ve çoook geçmiş olsun benim eşimde baya bir geç yaşında çıkarmış su çiçeği 15 gün rapor vermişler düşün n e hallere girmiş seni birde çocuk bakarken düşünemiyorum:( neyseki atlattın canım ya allah başka hastalık vermesin.canım kilo olayına gelince benimkide geçen kontrolde hiç almamıştı birde şimdi çok hareketliler ondan sanırım:)

slm kızlar hülyacım geçmiş olsun..efeyede bulaşmaması iyi olmuş aynı anda zor olurdu..umarım herkes iyiidr.. bende galiba idare ediyorummm:(

Back
X