2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tmm cnm haber verırım havalar bıraz duzelsınde cay ıcmeye gıdelım sıbel su bebeklerı alıpta vaktın olursa gercı benmkıyle bıyere gıdılmıo rezıl edıyo benı olmadık yerlerde meme dıye ağlıo sankı gunlerdır acmıs gbı bıde hanı sutu sagıpta bıberonla verıolarya onu yapsam olrmu dısarı falan cıkarken hıcbısey anlamıyorum donmek zorunda kalıyoruz hıcbısey halletmeden

olur çiğdemcim
havalar yeni yeni ısınıyo zaten bundan sonra daha zevkli olur gezmeler

ben izmire falan gittikçe sağdığım sütleri biberonla veriyordum dışarıda gezerken
insanlar çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar
ama artık kasmıyorum valla
bebişin çantasına bir örtü koyuyorum çok mecbur kalırsam omzumdan aşağıya örtüyü koyup bir kenarda emziriyorum
hatta son izmire gidişimizde çiğlide carrefour avmye gitmiştik
tatlıcıda oturup bir yandan beyimizin sütünü ısıttık bir türlü kanmadı illaki meme istedi
ben de örtümü örtüp emzirdim hatta garson gelip rahat edemediyseniz arka tarafa geçebilirsiniz diye geldi :))

hayaletorka bilek ağrısı için nimes jel verdi ama bu akşam kullanmaya başlayacağım bebişi gece uykusuna yatırınca ama gittikçe kötüleşiyor en mantıklısı sanırım medikallerden bilek ateli almak olacak

göbek konusuna gelince dra danışman en iyisi başına gelmeyen ne dese yalan olur canım
bu da sana ticker
http://www.mytickerz.com/tickers/ypz5zf3jf9ns31ni.png

sıbelcım sen donence kullanıyomusun cınar ıcın bız bı tane oyuncaklı olanlardan bozduk ben sımdı yansılmalı ve oyuncakları olan bısı alıcam burda baktım ya sadece tomyy yansımalı yada sadce oyuncaklı var ben ıkısıde olsun ıstıyorum cunku sanırım benım cımcımenın ılgısını cekıorrr

olmuş canım güle güle kullan

çiğdemcim bizimki bayılıyor dönenceye
halamız almıştı fisherprice'ın müzikli ışıklı
hatta bazen gaz krizlerinde pilim bitince yatağına bırakıyorum onu izleyip dinlerken sakinleşiyor
ve hatta uyuyup kalıyor

kızlar bu bilek işini ciddiye alın..benim durumum ameliyata gidiyor....jeller filan hikaye...dolgit filan sürdüm hiçbir işe yaramıyor..bileklik de hikaye...çnkü takamıyorsun...yanları demirli..ellerin bükülmüyor..dolayısıyla da alt değiştirmeye çıkar, emzirmeye çıkar, ev işi yapmaya çıkar derken anca yatarken takabiliyorsun adam gibi..buz uygulamasının biraz faydası var...şimdi ben önümüzdeki hafta kortizon iğne yaptırıcam bileklerime o da ızdırabımı kesmezse ameliyat mecburen...

bu arada kızlar akşamüzeri teyzem telefon etti
bana dedi ki kanguruyu çok dikkatli kullan uzun süre tutma kanguruda çınarı dedi
neden dediğimde bir yakınımızın çocuğunu kanguruda çok gezdirmeye bağlı boynunda kireçlenme olduğunu ve küçücük bebişe fizik tedavi yapıldığını öğrendiğini söyledi
size de söyleyeyim dedim
tam da bugün pazara çıkarken oğluşu kanguruya koymuştum hatta eşim de olmadı ya o öyle baksana kafası bir tuhaf duruyor dedi
ben de kanguruyu alttan destekleyerek oğluşun başını benim omzuma doğru koymasını sağlayarak kullanmıştım

ay her yeni gün bir yerden birşey çıkıyor

ya ben bi dönence baktım dandik bişeydi türkce salıyodu cok komikti.sizinkilerin müzikleri nasıl?

nestlecim aman dikkat et benim eşimin babaannesi olmuş bu illetten ameliyat
beyin ve sinir hastalıkları uzmanının yapması gerekiyormuş ameliyatı

valla bizimkininki güzel
ne yalan söyleyeyim beni bile uyutuyo :))
daha dün annemizin vardı ya onun müziği falan var çok yumuşak bir şekilde tabi enstrümental söz yok

tavana yansımıyor sağ sol yani etrafa yansıyor
ortadaki yıldızın üzerinde şu düğün salonlarındaki yansıtıcı küreler gibi bir kısım var alttan ışık oralara vurdukça etrafa saçılıyor
bizimkinin yatak duvarın yanında mesela duvarda ışıklar görünüyor
bu arada ışık rengi de değişiyor farklı renkler çıkıyor sırayla

utanaraktan son bır soru sorabılırmıyım sıbelcım bu donence bızım kucuk besıgımızede monte olur dımı

kızlar merhaba, doktordan geldim ben, iyiymiş bebeğim çok şükür , kanama neden oldu diye muayene edeyim dedi, ama ben korkuyorum şu vajinal muayeneden, anlayamadı doktor kastım kendimi, tansiyonum yüksekmiş, artık işe gitme dedi , iyiyiz şimdilik
ilginize, desteğinize çok teşekkür ederim a.s.

gözünaydın şekerkızcandy
aman dikkat et kendine yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken
güzel haberlerini de paylaşmanı bekleriz

çiğdemcim canım aslında bunlar beşikler için yaılmış biz beşik almadığımızdan park yatağa eğreti biçimde tutturduk resmen
köşesine sıkıştırarak
ister parmaklık kısımlarına ister yan ksımına sıkıştırabilirsin sanırım

MÜthİŞ gaz sorunumuz var doktor rezene Çayı verdİ mİlupanın faydasını gÖrÖr gİbİyİz Önce metsİl dİye bİr gaz gİderİcİ kullanıyordum Şİmdİ sub sİmplex dİye bİr Şey verdİ daha etkİlİ hatta Çok İyİ dİyebİlİrİm.sonra annem karnını tatlı elma yaĞıyla ovuyor derkeeen uyandı kızım sonra tekrar yazarım

canım sevindim verilenlerin işe yaramasına. bizde metsil kullanıyorduk ama hiç bir faydasını göremedik, çok fazla gaz problemimiz oluyor.bu saat oldu hala 10-15 er dakika aralarla uyanıyor.bizde rezene çayını kullanıyoruz,sen ne kadar veriyorsun bebişe?

ssaaslan çok teşekkürler ticeker için ya şu an zombi durumdayım bebiş hala uymadı .bide bu bilek ağrıması neden oluyo kıslar ya gelaket durumdayım kafayı yicem

Back
X