2009 Şubat Anneleri

slm kızlar akşama.. nerdesiniz ? yoksa mutfakda akşam yemeklerini hazırlıyosunuz...?
ne pişiriyorsunuz bakalım bugün menunüzde ne var minik yavrucaklar ne istedi bugün sizden :)
ben mantar sote bulgur pilavı ve mevsim salatası yapacağım :)

ayyy kızlar çok komik bişi oldu.. hemen anlatayım... sayfaya bakıyorum bakıyorum kimse bişey yazmamış... dedim ben bi konu açayım bari konumda akşam yemeği olsun :)) mesajımı yazıp gönderince gördümki bir bir sürü mesaj gelmiş.. hay Allah dedim hamileee aklın nerde senin sayfanı yenilesene :)))
çok güldüm kendi kendimee... ama cidden hamilelikde beynim daha az çalışır oldu yafff ... anlatayımda sizlerde gülün diye hemen yazdım

20-500 aralığı ölçen bir cihazmış baktım hemen. Teşekkürler yine de bilgi için.

canım sen beni yanlış anladn
cihaz ölçer tabiki ama doğru test çubuğunu kullanırsan
benim söylediğim aralık test çubuklarının kutusunun üzerinde yazan değer
çubuk kutularında bir kod numarası yazar yanında da kontrol aralığı vb. isimle değerleri
101-135 mg/dl gibi

valla az çalışma olayı bende de oluyor
bazen boş bulunup öyle yorumlar yapıyorumki kendim şaşıyorum -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
sırf bu yüzden dikkat üzerine oyun bulmaca falan takılıyorum bu ara

eve gidince bakabilirim sanırım. Sabah açtım yeni bir paket onu okuttum. Ölçmeye başladım.Ama bilmiyordum.Şeffaf bir kutudaydı. Attım ama diğerlerine bakayım . Teşekkürler....

aslında bu çok normalmiş ama bazen komik durumlara düşünce gülüyoruz işte :roflol:

ay maşallah nasıl yazmıssınız öyle okurken yoruldum hepsini okumadım.ben de ancaa girebildim.battaniyemizi örüyorum malum.

ay maşallah nasıl yazmıssınız öyle okurken yoruldum hepsini okumadım.ben de ancaa girebildim.battaniyemizi örüyorum malum.

hoşgeldin canım.. bende kızıma ağız bezi kenarı oyalıyacağım ıslak mendili beğenmezse kızımız elimde bezlerim hazır olsun diyorum ...aslında pazarlarda hazır satılıyorağıoz bezleri ama onun iyi olmadığını söylediler kendim kumaşını alıp kendim yapayım diyorum.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız,anca girebildim bende bugün yine kaynatmışssınız..bende işten gelip tembellik yaptım,yemek bile yapmadımcokacimcoook neyse artık bi şekilde doyarız

olurmu halaycığım ..yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana..:1hug:
ben açlık şekerini ölçüyorum 140 çıkıyor..tokluk sa tabiiki daha yüksek çıkıyor..ben 1 saat sonra hemen bakıyorum sonucu kaydediyorum..yani öyle fazla beklemiyorum açıkcası..
canım aletin kitapcığını güzel ce oku ona göre yap..

Son düzenleme:
Kızlar az önce topiğimizin ilk sayfalarını şöyle bi karıştırdım,ilk heycanlarımız meraklarımız,kimimiz keseyi görmeyi bekliyor kimimiz kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyor,düştü düşecek diye korkularımız.
Şimdi ise minik tekmelerini içimizde kıpır kıpır oymaşmalarını takip ediyoruz.çok tuhaf hissettim kendimi:1rolleyes: Allahım hepimizin bebişlerini korusun ve bu güzel duyguları yaşamak,anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımızın kucağını boş bırakmasın:CüvCüv:

tüm yüreğimle iyi dileklerine katılıyorum canım
rabbim hepimizin bebişlerini korusun bizlere hayırlı doğumlar nasip etsin inş....AMİNNNN

kızlar nasılsınız bakalım bugun oğlen saatlerınde sızın yazdıklarınızı okurken dedemın vefat haberını aldım beklenen bır olum olmasına ragmen ole yaraladıkı benı kendıme anca gelıyorum hayat ne kadar acımasız ıbret alınacak en onemlı sey asla hıc bırseyı ertelememek keske gorebılseydım onu olmeden bır kez daha ama konusmaya bıle cesaret edemedım son konusmamızda 1 hafta once o ağladı ben ağladım o benı teskın etmeye calıstı bende onun bu duyarlılığına ağladım hakkını helal et bıle demedım dıyemedım cok zordu bunu kabul etmek ve sonunda basıma geldı tembıhlemıstım bana solemeyın sakın dıye ama kara haber ıste paylasıcak kımse yk esımden baska bunu butun aılem zaten cok uzakta ve herkes erzıncanda cenaze ıcın bunu cok cabuk atlatmam lazım ağlamaktan artık baygınlık gecırıcem

başınız sağolsun canım.. mekanı cennet olsun sevgili dedenin..Allah sizlere sabırlar versin.. böyle durumda üzülme demek belki en kolay sözcük ama kendini bu kadar harab etme bebeşiin sana ihtiyacı var bunu sakın unutma
sevgilerimle tekrar başın sağolsun

başın sağolsun canım..
toprağı bol mekanı cennet olsun..senağlama
yalnız maalesef hayat devam ediyor ve biran önce kendini toplamam gerek..:teselli:
senin etkilendiğin kadar bebişinde etkileniyor..a.s.

slm kızlaaaarrrr iyyiii akşamlaaaaaarrrr

bugün çok mutluyuuuummmm

doktordan geldik

kızım çok sağlıklı, 839 gr olmuş

şeker yükleme testi yapıldı, haftaya alacağım sonucunu

yarın da 2. doz tetanoz aşım yapılacak

şimdi gelelim benmi mutlu eden habereee:lepi:

geçen aydan beri hiiiççç kilo almmaışım, laelaelaelaelae

70 ile başladım hala 74 üm

çok iyii bence yaaawww:sm_cool::sm_cool::hooray:

aaa çiğdem ,

kusura bakma ben senin yazını okumadan üstteki yazımı göndermiştim, hiç yakışık almadı, başın sağolsun, hepimizin sonu o, ama insan dayanamıyor işte acısına, Allah rahmet eylesin, hele ki bu hassas dönemide atlatması zor olur, Allah yardımcınız olsunsenağlama

çok güzel kızın ve sen sağlıklısınız...
maşallah ..
allah nazarlardan saklasın...
bende suana kadar toplam 4 kilo almışım..hadi bakalım inşallah fazlada almayız..hihoyyyt

cgdmabky başın sağolsun canım, şimdi ne desek boş ama yinede kendini yıpratmamaya çalış bebiş için...
aybüke bebiş için sevindim gayet iyi şükür,böyle herşeyin iyi gittiğini duyduğum haberleriniz benide çok mutlu ediyor.kilo konusunda da brawo sana canım ya nasıl başarıyosunuz bunu(( ben 11 kiilo aldım bile Allah sonumu hayır etsin diyorum

canım şööyle başarıyorum

malesef açııımmmmm!!!

tabi bebeğimi aç bırakmıyorum, sadece onu doyuracak kadar yiyorum, fazlası bana kalacak biliyorum o yüzden kendimi öyle bir frenliyorum ki sormaaklava:

bol bol meyve ve suuu

bol bol yoğurt ve süt

bol bol salata, ( pilav yerine salata yiyorum mesela)

ekmek çok az, pilav makarna çok az ( 1-2 kaşık):1shok:

çikolata haftada 1 belki de hiç:1shok:

vee günde yarım saat yürüyüş:1shok:

vee sonuç sağlıklı bir :CüvCüv:

inan son 1 ayım hep böyle geçti hedefim 1 kilo almaktı ama hiç almamışım bu daha iyi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…