20-500 aralığı ölçen bir cihazmış baktım hemen. Teşekkürler yine de bilgi için.
ayyy kızlar çok komik bişi oldu.. hemen anlatayım... sayfaya bakıyorum bakıyorum kimse bişey yazmamış... dedim ben bi konu açayım bari konumda akşam yemeği olsun :)) mesajımı yazıp gönderince gördümki bir bir sürü mesaj gelmiş.. hay Allah dedim hamileee aklın nerde senin sayfanı yenilesene :)))
çok güldüm kendi kendimee... ama cidden hamilelikde beynim daha az çalışır oldu yafff ... anlatayımda sizlerde gülün diye hemen yazdım
canım sen beni yanlış anladn
cihaz ölçer tabiki ama doğru test çubuğunu kullanırsan
benim söylediğim aralık test çubuklarının kutusunun üzerinde yazan değer
çubuk kutularında bir kod numarası yazar yanında da kontrol aralığı vb. isimle değerleri
101-135 mg/dl gibi
valla az çalışma olayı bende de oluyor
bazen boş bulunup öyle yorumlar yapıyorumki kendim şaşıyorum -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
sırf bu yüzden dikkat üzerine oyun bulmaca falan takılıyorum bu ara
ay maşallah nasıl yazmıssınız öyle okurken yoruldum hepsini okumadım.ben de ancaa girebildim.battaniyemizi örüyorum malum.
Çon fazla soru sordum sanırım Sonbir sorum vardıBu 140 lardaki değer tokluktan 1 saat sonraki mi? 2 saat sonraki mi? Benim evde kullandığım alet çok ilginç yeni farkettim.Üstüste iki ölçüm yaptım . Biri 174 aradan saniyeler geçti diğeri 155 çıktı normal mi bu? Ya da ölçüm yaparken hata mı yapıyorum acaba?
Kızlar az önce topiğimizin ilk sayfalarını şöyle bi karıştırdım,ilk heycanlarımız meraklarımız,kimimiz keseyi görmeyi bekliyor kimimiz kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyor,düştü düşecek diye korkularımız.
Şimdi ise minik tekmelerini içimizde kıpır kıpır oymaşmalarını takip ediyoruz.çok tuhaf hissettim kendimi:1rolleyes: Allahım hepimizin bebişlerini korusun ve bu güzel duyguları yaşamak,anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımızın kucağını boş bırakmasın:CüvCüv:
kızlar nasılsınız bakalım bugun oğlen saatlerınde sızın yazdıklarınızı okurken dedemın vefat haberını aldım beklenen bır olum olmasına ragmen ole yaraladıkı benı kendıme anca gelıyorum hayat ne kadar acımasız ıbret alınacak en onemlı sey asla hıc bırseyı ertelememek keske gorebılseydım onu olmeden bır kez daha ama konusmaya bıle cesaret edemedım son konusmamızda 1 hafta once o ağladı ben ağladım o benı teskın etmeye calıstı bende onun bu duyarlılığına ağladım hakkını helal et bıle demedım dıyemedım cok zordu bunu kabul etmek ve sonunda basıma geldı tembıhlemıstım bana solemeyın sakın dıye ama kara haber ıste paylasıcak kımse yk esımden baska bunu butun aılem zaten cok uzakta ve herkes erzıncanda cenaze ıcın bunu cok cabuk atlatmam lazım ağlamaktan artık baygınlık gecırıcem
kızlar nasılsınız bakalım bugun oğlen saatlerınde sızın yazdıklarınızı okurken dedemın vefat haberını aldım beklenen bır olum olmasına ragmen ole yaraladıkı benı kendıme anca gelıyorum hayat ne kadar acımasız ıbret alınacak en onemlı sey asla hıc bırseyı ertelememek keske gorebılseydım onu olmeden bır kez daha ama konusmaya bıle cesaret edemedım son konusmamızda 1 hafta once o ağladı ben ağladım o benı teskın etmeye calıstı bende onun bu duyarlılığına ağladım hakkını helal et bıle demedım dıyemedım cok zordu bunu kabul etmek ve sonunda basıma geldı tembıhlemıstım bana solemeyın sakın dıye ama kara haber ıste paylasıcak kımse yk esımden baska bunu butun aılem zaten cok uzakta ve herkes erzıncanda cenaze ıcın bunu cok cabuk atlatmam lazım ağlamaktan artık baygınlık gecırıcem
slm kızlaaaarrrr iyyiii akşamlaaaaaarrrr
bugün çok mutluyuuuummmm
doktordan geldik
kızım çok sağlıklı, 839 gr olmuş
şeker yükleme testi yapıldı, haftaya alacağım sonucunu
yarın da 2. doz tetanoz aşım yapılacak
şimdi gelelim benmi mutlu eden habereee:lepi:
geçen aydan beri hiiiççç kilo almmaışım, laelaelaelaelae
70 ile başladım hala 74 üm
çok iyii bence yaaawww:sm_cool::sm_cool::hooray:
cgdmabky başın sağolsun canım, şimdi ne desek boş ama yinede kendini yıpratmamaya çalış bebiş için...
aybüke bebiş için sevindim gayet iyi şükür,böyle herşeyin iyi gittiğini duyduğum haberleriniz benide çok mutlu ediyor.kilo konusunda da brawo sana canım ya nasıl başarıyosunuz bunu(( ben 11 kiilo aldım bile Allah sonumu hayır etsin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?