bu arada vidi sen de öğretmensin sanırım, ne öğetmenisin?,
ben bir tarfatan da öğretmenler günü ile ilgili tiyatro arıyorum, çocujları çalıştırsam iyi olacak, anca yetişir, ama daha işe yarayan bir çalışma bulamadım yaaaaa!!!! offf!!!!sinir oldum , çocuklara da söz vermiştim, ne yapacağım yaaaa...
Ya canım bu nasıl bir yemek listesi? Sanki diyet listesi gibi. Valla ben şuan 10 kilo aldım ama pek takmıyorum çünkü Demet şener de söyledi hamile bayanlar fazla kilo alırım diye kendini firenlememeli kendisi 23 kilo almış ve doğumdan sonra vermiş yani. Eylül ayında görümcem doğum yaptı ve dr u ona bebek 3 kilonun üstünde doğacak demişti o da senin gibi fazla yemezdi. Ama bebek 2.900 gr doğdu yani bebek için söylenen kiloda su da var bunu unutmayın...
slm herkeze nasılsınız kızlar?
çok özledim sizleri, merak etmeyin iyiyiz biz kızımla..
evimizi taşıdık nazillide oturuyoduk biz aydına yerleştik taşınma telaşı ve yerleşme derken araya bayağı zaman girdi, internetin bağlanması uzun sürdü bugün bağladı..
bebeğimi tam 50 gündür görmedim ve çok özledim ama her dakika yanımda müthiş tekmeleriyle:sm_cool:
yarın gidicem dra diğer dr bıraktım burada diğer dr umdan 10 kat daha iyi bi dr var ona gidicez..
sizler nasılsınız görüşmeyeli?
ohh ya kavuştum sonunda sizlere:sm_cool::sm_cool:
tetenoz aşısının ikinci dozumu? ben daha ilk dozunu pazartesi yaptırıcam şeker yüklemesiyle birlikte doktorum aşının zamanı olmadığını söyledi yani sonuçta bu ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?