2009 Şubat Anneleri

ben bebeğin suyununda hesaplandığını duymadım ama şunu biliyorum, doktorun söylediği kilonun bebeğin birebir kilosu ile uyuşmadığı sadece yaklaşık bir değer olduğunu biliyorum, yaşayan arkadaşlar oldu,

kızlar bende bugün yaptıracaktım kaldı yarın yaptırıcam 2. ciyi..
doğumdan sonrada vurulacakmışız ebe bana bak sizler bile dayanamıyosunuz ağrısına minnacık bebiş ne yapsın deyince ben bebeğimi nasıl götürücem aıya nasıl dayanıcam onun ağlamasına diye düşünmeye başladım..

banada geçen ay gittiğimde aşını yaptırısın demişti sonra istersen kasımın 10nun şeker yüklemesiylede yaptırabilirsin dedi ondan bende bekledim özelliklede sordum yani bu aşının zamanı yok mu geçmezmi o zamana kadar dedim bişey olmaz dedi

kızlar arkadaşım 10gün önce doğum yaptı bebek ultrasonra 3.750 gramdı doğduğunda 3 buçuk doğmuş bebeğin vücudunda şişlik olurmuş oda bebek doğduktan hemen sonra iniyomuş ondan kg farkı oluyomuş..

bende aynı durumdayım arkadaşım, ağzım hiç boş dursun istemiyorum, ama kendimi iyi yönetiyorum galiba,

bir de bana değil ama bir başka arkadaşıma doktoru şunu tavsiye etmişti, eğer ara öğünlerde çok çok acıkırsan 1 dilim kepek ekmeği ile 1 kase yoğurt ye ki hiç değilse yediğinin bebeğine faydası olsun demişti ve o acıktığı zaman bunu uygulamıştı

ya acıktığı için gece uykudan kalkıp yemek yiyenler varmış yaaa:1shok:, bilmiyorum ben daha yaşamaıdm ama belki 7. aydan sonra yaşarım

kızlar kiloları çok takmadan dikkat etmeye çalışıyorum geçen hafta daha çok takıyordum aslında ama doktor bu hafta kızımın afilli bir fotosunu bastı geliyorum gidiyorum öpüp kokluyorum onu kilo falan aklıma pek gelmiyor çok şükür şekerimiz de iyi çıktı 125 iyi dedi doktor.doktorumuz önümüzdeki ay kızımın görüntülerini cd ye çekebileceğini söyledi rica ettim gelecek ay daha iyi görüntü alırız dedi annelik çok güzel birşey kızlar öyle değil mi ben annemin beni hala küçük bir çocukmuşum gibi görmesini sanırım artık anlayabiliyorum

ben daha kararsızım, doğum yaklaştıkça normal doğumdan korkuyorum, hele ki görüntüler iğrenç gerçekten, gerçi sezeryanın görüntüsü de iğrenç te, nasıl olacak bu doğum işi bilmiyorum, sadece 2 yöntemden de çok korkuyorum

ben normal istiyorum ama drum son dakikaya kadar hiç birşey söyleyemeyiz dedi..
kimileri normal yapacakken mecburi sezeryan oluyomuş kimileride sezeryan olacakken süpriz bi şekilde normal doğum yapıyolarmış..
allah yardımcımız olsun..

benim üniversiteden arkadaşım pazartesi günü doğum yaptı, hep normal istedi, onun için 41. haftaya kadar bekledi, sabahatan gitmişler hastaneye doktor suni sancı vermiş, yine de sancısı gelmeyince doktor sezeryanla almış, ama sezeryanın bebek için iyi, normal doğumun da anne için iyi olduğunu söylemiş doktoru bilemiyorum artık

yani böyle sürprizler de olabiliyor

ben yatacağım artık kızlar, bebişim artık görüşürüz gerçi ben de 2 güne bir giriyorum ama olsun nasıl olsa karşılaşırız

yarın erken kalkacağım, iş güç meselesi, bir de otur otur boynum tutuldu yaaaww, gidip miss gibi yatağıma uzanayım, kızımı düşüneyim ve hülyalara dalıııpp mışıl mışıl uyuyayım

hadi kızınla sana iyi geceler canım bende yatıcam oturunca kaburgalarım batıyo sanki bebişim baya büyüdü sanırım :)

kızlar 50 mg şeker yüklemem yüksek çıktı şimdi 100 mglık yaptırıcam. zaten o suyu içmek iğrençti şimdi daha fazlasını içmek...offff... acaba 100 mglık yaptıran varmı aranızda?

eh be bebişim09 nasıl merakta bıraktın bizi
nedense insanın aklına hiç iyi şeyler gelmiyor
ama neyse şöyle derin bir ohh dedim

yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun küçük yumurcağınızla

AAAAAA kızlar çok konuşmussunuz ben okurken hepiniz kayboldunuz sanırım yarın sabah şeker yüklemem var sonuç kaç çıkarsa normal sayılıyor ki .
BEBİŞİM09 Çok kızgınız sana ne kadar merak ettik mesajlar gönderdik aşkolsun valla ödümüz koptu bebeğe birşey oldu sandık bi daha habersiz bırakma bizi oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…