bebişim09 baya merak ettik seni evin hayırlı olsun güle güle otur baya zor olmuştur taşınmak
canım ben kilo almaktan korkmuyorum zaten yiine bu ay iki kilo almışım çok şaşırdım o gramda bebeğin suyununda olmasına ilk defa duydum
yanlış olmasın tetanoz aşısı ya 5 doz ya 6 doz yapılıyor canım,
ilk dozunu yaptırdıktan 1 ay sonra 2. si, 6 ay sonra 3. sü vs.. dozlar bitene kadar yapılıyor. yani her doz arasında belli süreler var,bütün dozları yaptırmak kadını ömür boyu tetanozdan koruyormuş.
ben 1. sini geçen ay olmuştum
aybükecim çok haklısın aslında aldığım kilolar bebeğim için hiç yararlı değil ama duramıyorum dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldikçe ama karnım hep aç hemende aklıma çikolata geliyo ve yiyiorum aslında atıştırsam bişeyler nefsimi körliycek yaptığım en büyük yanlışta gün içinde kendimi çok iyi kontrol ediyorum akşam yemeğinden yatana kadar her ne kadar meyva atıştırsamda yatana kadar acıkıyorum yatmadan önce karnımı bi güzel doyuruyorum e bu sefer yediklerim kilo olarak dönüyo bana
sen biraz geç kaldın sanırım canım ben odur ikinciyi yaptırıcam.. bununda haftaları var tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?