kızlar hakketen tatoştan 5 gündür ses seda yok umarım kötü bişey olmamıştır.bitarfatanda herşeyin en kötüsünü düşünüp suyu geldikten sonra bebek doğsa bile 26 haftalıktı bunu yaşadığında doğsa bile rrabim umarım yaşatır diye kendi kendime dua adiyorum valla. allah yardımcısı olsun 2 şekildede umarım iyiydir kızlar ya
kızlar yazmıssınızya bu karın ve kasık ağrıları bende cok fazla oluyo dun gece resmen ağrıdan ağladım sağdan sola donemıyorum sakat bı durum olmasın gecen muayenede sordum doktora ağrı oluo karnımda dıye normal dedı ama acaba sıddetını tam anlatamadımmı korktum hee okuyunca basına gelen varmı bu konuyla ılgılı uyarı alan arkadaslar varsa yazarsanız sevınrım
Canım neden korkuyorsun şimdiden düşünme çok erken daha . Ben sezeryan benzeri bir operasyon geçirmiştim bir iki gün zor oluyor ama alışırsın canım .
Fakat arkadaşlar kilolu iken sezeryan çok zor oluyor bri arkadaşımın yağları aktı komple tekrar hastanelik oldular
slm kızlar,bugün kaçta uyandım biliyormusunuz saat 13.30 civarı:dance: işe gitmemek ne kadar güzel bir duyguymuş yahu :)) nasıl tembellik yapıom sormayın
bu arada bende tatoşu çok merak ediyorum ya inşallah döndüğünde güzel haberler alırıza.s.
hayırdır neden işe gitmedin?ben hafta sonu bile saat 7 de uyanıyorum, alışmışım erekn kalkmaya, gerçi bütün yaz da öyleydim, hergün saat 8 de ayaktaydım, gündüz erken kalkmayı seviyorum
geçmiş olsun, siyatik nedir? beni de zorlamaya başladı yolculuk, ama ben servisten inince iyiyim,s ervis hareket edince karnım başlıyor ağrımaya, sen erken ayrılacaksın ozaman doğum iznine, aslında doğum sonrası çok işe yarayacak bu izinler, tabi sağlığımız elverirse çalışabiliriz, ben doğuma 3 hafta kalana kadar çalışırsam eğer tam 1 haziranda iznim bitiyor, 1 aylık süreyi bir şekilde kapatmam lazım, sanırım 20 gün rapor alırım, üzerine bir rapor daha ardından yaz tatili giriyor,
Ya çok afedersiniz çok iğrenç .1 ay önce doğum yaptı zaten kiloluydu .Doğum kilolarıda eklenince üzerine ... Neyse doğumdan 5-6 gün sonra bir sabah kalkıyo kanaması var zannediyo dikiş yerinden ılık ılık bişeyler akıyo bakıyo annesi margarini ritrsinya aynen öyle sıvılar akıyo dikiş yerlerinden 5 gün kadar hastane yattı 10- 15 günde antibiyotik serum ve pansuman için hastaneye taşındı.derin ne diyorsun sen:1shok:
nasıl yağı aktı yaaa:1shok:
slm kızlar 2 gündür giremiyorum nete acayip hasta oldum aşı olduğum günün akşamı titreme, ateş, ishal ve acayip tüm kemiklerimde belimde ağrı başladı 3 gündür çekiyorum bugün biaz daha iyiyim diş ağrısıyla aşınında ateşi birleşince yükseldi..kolum berbat bi şekilde ağrıyo bu sefer ilk aşıda hissetmemiştim bile vurulurken demek ebeden ebeye değişiyo eli ağır kadının..(
sanırım salgın var eşimde dün akşam hasta oldu benimkiyle aynı, üşüme titreme ateş falan birbirimize bakıyoz mecbur :) sizler nasılsınız? karnımda cabası popom bile acıyo ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?