2009 Şubat Anneleri

kızlar hakketen tatoştan 5 gündür ses seda yok umarım kötü bişey olmamıştır.bitarfatanda herşeyin en kötüsünü düşünüp suyu geldikten sonra bebek doğsa bile 26 haftalıktı bunu yaşadığında doğsa bile rrabim umarım yaşatır diye kendi kendime dua adiyorum valla. allah yardımcısı olsun 2 şekildede umarım iyiydir kızlar ya

canım ben de aynı şeyi düşündüm bugün
yani doğmuş olup da kötü bişey olsa şimdiye eve dönerdi
demek ki ya doğmadı ya da doğduysa da bebişi hayata tutunuyordur diye kendime telkinde bulunuyorum

bebişçimkayra inşallah en kısa sürede kurtulursun probleminden

cgdmakby bir çok geçe ben de sancıyla fena halde şişmiş olarak uyanıyorum
ben problemimin gaz olduğundan eminim bu yüzden genelde akşam yemeklerinden sonra rennie alıyorum biraz fayda ediyor gibi

iyi akşamlar kızlar, inanın bir yığın işim var ve hiçbirine yetişeiyorum, offff yaa

nettenbir yığın işim var, arada ne yapıyorsunuz diye gireyim dedim

ya ben bıktım bu ağrılardan, 2 gündür karnımağrıyor, hele 1 saat falan kıpırdamazsa ödüm patlıyor yaaa

aynı dert bende de var yaa, yukarıya yazdım yazını okumadan önce, 2 gündür ağrım oluyor, uzanınca geçiyor ama çalışıyorum , her aağrım olduğunda uzanamıyorum, üstelik hergün 45 dakika servis yolculuğu yapmam gerek, vee okul çıkışı 2 saat seminerim var, 2 gündür anam ağladı resmensenağlama

derin ne diyorsun sen:1shok:

nasıl yağı aktı yaaa:1shok:

hayırdır neden işe gitmedin?ben hafta sonu bile saat 7 de uyanıyorum, alışmışım erekn kalkmaya, gerçi bütün yaz da öyleydim, hergün saat 8 de ayaktaydım, gündüz erken kalkmayı seviyorum

hayırdır neden işe gitmedin?ben hafta sonu bile saat 7 de uyanıyorum, alışmışım erekn kalkmaya, gerçi bütün yaz da öyleydim, hergün saat 8 de ayaktaydım, gündüz erken kalkmayı seviyorum

canım dün doktora gitmiştim şiddetli sırt ve bacak ağrım vardı,siyatik başlangıcı olabilir dinlenmeden geçmez gitme işe falan dedi ve rapor verdi.(bende hergün 1,5 saat otobüsle gidiom bide dönüş yolu olunca zorladı iyce beni) hatta yine geçmezse tekrar veririz,32.haftada da ayrılırsın çalışabilir raporu veremem böyle olursa dedi.
bebişcimkayra sanada geçmiş olsun canım

geçmiş olsun, siyatik nedir? beni de zorlamaya başladı yolculuk, ama ben servisten inince iyiyim,s ervis hareket edince karnım başlıyor ağrımaya, sen erken ayrılacaksın ozaman doğum iznine, aslında doğum sonrası çok işe yarayacak bu izinler, tabi sağlığımız elverirse çalışabiliriz, ben doğuma 3 hafta kalana kadar çalışırsam eğer tam 1 haziranda iznim bitiyor, 1 aylık süreyi bir şekilde kapatmam lazım, sanırım 20 gün rapor alırım, üzerine bir rapor daha ardından yaz tatili giriyor,

walla canım bende tam olarak aslında bilmiom ama sinir sıkışması gibi bişiy sanırım,bende 3 hafta kalana kadar çalışmayı istiyorum ama ağrım geçmezsede mecburen ayrılcam artık.doğum sonrasıda artık mazaret izni,rapor falan bi şekilde ayarlancak.bakalım tatlım hayırlısı hepimiz için

SİYATİK:Üst bacağın arka kısmı, arka bacağın dış tarafı ve siyatik siniri boyunca yayılan ağrıya siyatik denir. Ağrı, bazen birdenbire gelir. Bazen de yavaş yavaş ilerler. Otururken, kalkarken, uzanırken hareketler zorlukla yapılır. Belkemiğinin aşağı bölgesi, hassastır. Ağrılar yürürken, öksürürken ve gerinirken daha da artar. Halk arasında sinir romatizması da denir.

Nedeni, omurlar arasında kıkırdak disklerin yerinden oynaması, yani disk kayması, omurganın alt bölümünün iltihaplanmış veya zedelenmiş olması, dizkapağı iltihabı veya sinir iltihabıdır.Tedavinin ilk şartı yatak istirahatidir. Ayrıca yatak altına kalın bir tahta koymalı, iki yastıktan fazla da yastık kullanmamalıdır.

ben artık klasik müzik dinliyorum kızım için kızlar, ilk başta işkenceydi ama ben de alıştım, bakalaım denilen gibi kızıma faydası olacak mı? aslında dinlendirmeye başladı beni de,

bugün kimse ok, haaa yaprak dökümü günü bugün milllet onu izliyordur heralde, benim de fena uykum geldi yatmam gerek, herkese iyi geceler

haaa şunu da söylemeden edemeyeceğim, bugün ilk kez hamile pantolonumu giydim, herkes beğendi, iyice göbeğim şişti, resmen hamileyim ben yaaawww, tunik giymekten sıkılmıştım, pantolonun üzerine artık kısa gelen badi kazak ve gömleklerimi de giyebileceğim, uzun bişey görmek istemiyorum artık

derin ne diyorsun sen:1shok:

nasıl yağı aktı yaaa:1shok:
Ya çok afedersiniz çok iğrenç .1 ay önce doğum yaptı zaten kiloluydu .Doğum kilolarıda eklenince üzerine ... Neyse doğumdan 5-6 gün sonra bir sabah kalkıyo kanaması var zannediyo dikiş yerinden ılık ılık bişeyler akıyo bakıyo annesi margarini ritrsinya aynen öyle sıvılar akıyo dikiş yerlerinden 5 gün kadar hastane yattı 10- 15 günde antibiyotik serum ve pansuman için hastaneye taşındı.
Öyle yani kilo alalım tabii incecik olamayız mankenler gibi ama sınırı koruyalım nasılsa veririz ama sonuçlarına da katlanmak gerek böyle yani aybükecim ay çok uzattım

günaydın kızlarr.ay 2 gündür yazamadım.sorun veriyordu.ama ben giremezkene baya bişeyler yazılmış onasıl oluyor yaww :S:S: bu sitenin işide hiç bitmiyor hem.neyse benimde agrılarım oluyor.bi de dün tetanoz yaptırdım.ilk agrımadı fakat gece agrım oldu.halada agrıyor.gece de eşim sayesinde baya zorlandım tabi.pat diye kolunu atıveriyor koluma.hafta sonu halk otobüsüne bindik.kalabaydı baya muavin bi delikanlı oglana küçüktü baya ablaya yer ver bakiyim delikanlı dedi.ay ne güzel oluyor.ama duyarsız insanlar daha fazla malesef.

Günaydın kızlar,
Bebişinizle birlikte güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum.

günaydın arkadaşlar
bende yarın aşı olmaya gitcem çok acıyomu yaaa

P.tesi günü bebişimi görcem 1 aydan sonra.Çok heyecanlanıyorum aklıma geldikçe nasıl ne yapıyor büyüdümü diye.Şimdiden alıştım görmeden edemiyorum.Geçen ay gittiğimde doktor çok stresli görünüyorsun demişti.Bende doktor bey stres değil de daha çok heyecan var bebeğimi görecem onun heyecanı demiştim.Doktorumda saolsun hadi o zaman seni fazla bekletmeden bakalım bebişine nasıl demişti.

slm kızlar 2 gündür giremiyorum nete acayip hasta oldum aşı olduğum günün akşamı titreme, ateş, ishal ve acayip tüm kemiklerimde belimde ağrı başladı 3 gündür çekiyorum bugün biaz daha iyiyim diş ağrısıyla aşınında ateşi birleşince yükseldi..kolum berbat bi şekilde ağrıyo bu sefer ilk aşıda hissetmemiştim bile vurulurken demek ebeden ebeye değişiyo eli ağır kadının.. (
sanırım salgın var eşimde dün akşam hasta oldu benimkiyle aynı, üşüme titreme ateş falan birbirimize bakıyoz mecbur :) sizler nasılsınız? karnımda cabası popom bile acıyo ya :)

Canım geçmiş olsun.Bu aylarda dikkat edelim kendimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…