hüzün yılı canım 1 temmuzda doğum sezeyanda olacağım için yaramın iyileşeceğini sanmıyorum birde mikrop kapmaktan korkarım o yüzdenayy derıncım bebısle gırersın denıze ben öle yapmayı dusunuyorumdelikafadulden
ohhh güle güle gidin gezin tozun ne güzellllll
iyi gezmeler , iyi eğlenceler hepinize ..
derincim inşallah hayırlı haberler alırız yaa , Allah şükür , erken doğum görünmedi geçen haftaki kontrolümüzde , inşallah da böyle devam eder de hepimiz zamanında kucaklarız mis kokulularımızı
inş güzel haberlerle gelirsin tatlım :1hug:günaydın everybody hihoyyyt
bugün öğleden sonra yine kontrolümüz var bizim , başka bir dr. bakıcak oğluşuma ..
haftaya cuma da detaylı için gidiyoruz İst.a ve oradaki dr.umuzla görüşücez yeniden ..
inşallah güzel haberlerle döner tüm kontrole giden koca göbüşlü anneler kaydirigubbakcemile2
çgulistan hangi dagda kurt öldü , nerelerdeydin uzuuuuun zamandır sen bakiiiimklava:
ne güzellll gezin bakalım bu güzel havada kaydirigubbakcemileohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhihoyyyt
havayı güzel gören bütün annişler tek tek kaçıyorrr
burdada hava çok güzel mis gibi yaz havası birazdan bende çıkacam
uzun zamandır çarşı yapmamıştım güzel bir fırsat:lepi:
herkese iyi gezmeler güzel muhabbetler pzt grş inşallah
kızlar nasılsınız bakalım
MAŞALLAH CANIM BENİM GÖBİŞ GİBİ SENİN GÖBÜŞTE
bu da biz....büyüdük ablaları teyzeleri
eyetkiner canım o gripten değil aynı sancılar bende deoldu geçen hafta hatta çok şiddetlendi doktoruma gittim baktı bişey yok dedi allaha şükür bebeğimin alanı genişliyormuş ondanmış sancılar korkulacak bişey yok:ecrin_bebek:yaa kızlarrr griptenmidir bilmiyorumm ama benim karnımda karnımın alt kısımlarında ağrım oluyoo otururken yok ama ayağa kalkarken falan ağrıyoo... neden olabilir acaba???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?