2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben çıkıp bi duş alayım , misler gibi gideyim oğluşumu görmeye
gelince yazarım detayları

ohhh güle güle gidin gezin tozun ne güzellllll
iyi gezmeler , iyi eğlenceler hepinize ..

derincim inşallah hayırlı haberler alırız yaa , Allah şükür , erken doğum görünmedi geçen haftaki kontrolümüzde , inşallah da böyle devam eder de hepimiz zamanında kucaklarız mis kokulularımızı

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhihoyyyt
havayı güzel gören bütün annişler tek tek kaçıyorrr
burdada hava çok güzel mis gibi yaz havası birazdan bende çıkacam
uzun zamandır çarşı yapmamıştım güzel bir fırsat:lepi:
herkese iyi gezmeler güzel muhabbetler pzt grş inşallah

ayy derıncım bebısle gırersın denıze ben öle yapmayı dusunuyorumdelikafadulden
hüzün yılı canım 1 temmuzda doğum sezeyanda olacağım için yaramın iyileşeceğini sanmıyorum birde mikrop kapmaktan korkarım o yüzden

canım bendede görünmedi ama drum bundan sonra hafif sancıların olabilir dak tut hızlanırsa haberim olsun demişti 1 ay önce her seferinde hatıorlatıcam ben demişti yoksa bir problem yoktu çok şükür inş hepimizin kuzucukları vaktinde gelir

inş güzel haberlerle gelirsin tatlım :1hug:
oğluşunla uzun uzun bi hasret gider bakalım :asigim:
klava: kaçmak lazım kaydirigubbakcemile3
canım evimizi değiştirdik..lojmana çıktık.biraz acele oldu.toplan taşın yerleş derken uzun bi süre giremedim..:1no2:
ama inş bundan sonra hep buradayım canımm :1hug:
kovsanda gitmem kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana canım ilginde teşekkürler Şeniz

ne güzellll gezin bakalım bu güzel havada kaydirigubbakcemile
ama benim yerimede gezinnn a.s.
kocişim olsaydı bizde durmazdık ama malesef çalışıyooooo :1no2::1no2:

selam annişler ve kocaman göbüşler
ya benim acil yardıma ihtiyacım var
aranızda sinüzit olan varmı varsa sölesin bi nasıl bişe neden olur nasıl geçer
akşamdan beri burnumun kökü sızlıyo ölüyom yaaaaa eşimde diyo sen sinüzit olmuşsun diye
ben hiç böle bi acı duymamıştım yaaaa
bilen lütfen ablatsın napacam ben

canımm sinüzit benim eşimde de var.. onda başağrısı ve burun tıkanıklığı yapıyordu ve bazen nefes alamıyordu...

senin için bişey buldumm netten ....

Sinüzitin Belirtileri Nelerdir: Akut ve kronik sinüzitin belirtileri biribirinden farklıdır. Akut sinüzitte şikayetler daha şiddetlidir. Hastayı en çok rahatsız eden şikayetlerden biri ağrıdır. Bu hangi sinüsün iltihaplandığına göre baş ağrısı, yüz ağrısı, göz çevresinde ağrı şeklinde olur. Genellikle öne doğru eğilmekle artar. Ayrıca burun tıkanıklığı, burun akıntısı, koku duyusunda azalma, geniz akıntısı, ateş, çene ve dişlerde ağrı, ağız kokusu, burun kanaması, göz kapakları ve yüzde şişme gibi belirtiler olur. Öksürük hem akut hem de kronik sinüzitin belirtisidir. Kronik sinüzitte şikayetler daha uzun süreli olmasına rağmen daha hafiftir. Ağrı daha seyrek hatta bazen yoktur. Hastayı en çok geniz akıntısı ve buna bağlı boğaz ağrısı ve öksürük rahatsız eder. Bunun dışında yine burun tıkanıklığı, yüzde dolgunluk hissi ve ağız kokusu olur. Kronik sinüziti olan hastalar bazen akut dönemler yaşayabilirler.

yaa kızlarrr griptenmidir bilmiyorumm ama benim karnımda karnımın alt kısımlarında ağrım oluyoo otururken yok ama ayağa kalkarken falan ağrıyoo... neden olabilir acaba???????

yaa kızlarrr griptenmidir bilmiyorumm ama benim karnımda karnımın alt kısımlarında ağrım oluyoo otururken yok ama ayağa kalkarken falan ağrıyoo... neden olabilir acaba???????
eyetkiner canım o gripten değil aynı sancılar bende deoldu geçen hafta hatta çok şiddetlendi doktoruma gittim baktı bişey yok dedi allaha şükür bebeğimin alanı genişliyormuş ondanmış sancılar korkulacak bişey yok:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…