allah razı olsun canım.ay dün geceden beri gözüm yüzüm burun köküm bi sızlıyoki anlatamam hayatımda böle bişe görmedim ya aa.grip gibiyim ama bu ağrılar ne eşimde sinüzit deyince yaşayan varmı hakkaten böle bişemi oluyo acaba diye merak ettim çok saol ilgilendiğin için canımcanımm sinüzit benim eşimde de var.. onda başağrısı ve burun tıkanıklığı yapıyordu ve bazen nefes alamıyordu...
senin için bişey buldumm netten ....
Sinüzitin Belirtileri Nelerdir: Akut ve kronik sinüzitin belirtileri biribirinden farklıdır. Akut sinüzitte şikayetler daha şiddetlidir. Hastayı en çok rahatsız eden şikayetlerden biri ağrıdır. Bu hangi sinüsün iltihaplandığına göre baş ağrısı, yüz ağrısı, göz çevresinde ağrı şeklinde olur. Genellikle öne doğru eğilmekle artar. Ayrıca burun tıkanıklığı, burun akıntısı, koku duyusunda azalma, geniz akıntısı, ateş, çene ve dişlerde ağrı, ağız kokusu, burun kanaması, göz kapakları ve yüzde şişme gibi belirtiler olur. Öksürük hem akut hem de kronik sinüzitin belirtisidir. Kronik sinüzitte şikayetler daha uzun süreli olmasına rağmen daha hafiftir. Ağrı daha seyrek hatta bazen yoktur. Hastayı en çok geniz akıntısı ve buna bağlı boğaz ağrısı ve öksürük rahatsız eder. Bunun dışında yine burun tıkanıklığı, yüzde dolgunluk hissi ve ağız kokusu olur. Kronik sinüziti olan hastalar bazen akut dönemler yaşayabilirler.
bu arada bendede olmuştu ama benimki kum döküyomuşum ondanmış.yserezin dediği gibi bencede rahmimizin büyümesiyle alakalıdır bide bianda bebek aşağı basınç yapıyo ayağa kalkamamızla ondanda olabilir canımyaa kızlarrr griptenmidir bilmiyorumm ama benim karnımda karnımın alt kısımlarında ağrım oluyoo otururken yok ama ayağa kalkarken falan ağrıyoo... neden olabilir acaba???????
sağol canımdelikafaduldenmaşallah canım seninde göbüş ben burdayım diyo yani hakkını vermek lazım ama dimidelikafadulden
eyetkiner canım o gripten değil aynı sancılar bende deoldu geçen hafta hatta çok şiddetlendi doktoruma gittim baktı bişey yok dedi allaha şükür bebeğimin alanı genişliyormuş ondanmış sancılar korkulacak bişey yok:ecrin_bebek:
allah razı olsun canım.ay dün geceden beri gözüm yüzüm burun köküm bi sızlıyoki anlatamam hayatımda böle bişe görmedim ya aa.grip gibiyim ama bu ağrılar ne eşimde sinüzit deyince yaşayan varmı hakkaten böle bişemi oluyo acaba diye merak ettim çok saol ilgilendiğin için canım
bu arada bendede olmuştu ama benimki kum döküyomuşum ondanmış.yserezin dediği gibi bencede rahmimizin büyümesiyle alakalıdır bide bianda bebek aşağı basınç yapıyo ayağa kalkamamızla ondanda olabilir canım
sağol canım:CüvCüv:yserez ve nesquik masallah göbüşlere ve bebişlere
maşallah canımm göbüşünee...
ohhh çok şükürr ....
sağoll canımm içim rahatladıı walla a.s.
evham yapma canım olcak olcak okadar bebeklerimiz maşallah büyüyo onlar büyüsünde biz bu sancılara razıyızsüprizzzzz
canım geçmiş olsun bebeğinin tekmesini hissetmişşsin ya o iyi valla misafirde hiç çekilmiyo banada geçen gün misafir geldi gece 1 e kadar bel agrısından agladım resmen yaselam kislar.. nasilsiniz?? gecmisi okuyamadim. ins kotu bi haber yoktur.
ben dun aksamdan beri baya kotuyum. yemekte misafirim vardi. gittikten sora misafirlerim fenalastimm. bu aya kadar bi kere cikarmayan ben cok feci bi sekilde cikardim. o kadar kotu oldum ki anlatamamm. gece de kalktim bi dahaasenağlamasenağlama bebisim bundan sora 2 kere tekme atti o kadar. bugun saat 4e kadar hic oynamadio kadar korktum ki... isin en kotu yani da burda nevruz bayrami oldugundan tum hastanaler kapali. nobetci falan olmuyo burda maleseff...
neyse ki saat 5 civari yedigim cikolatalarin da etkisinden olsa gerek oynadi bebisim de rahatladimm..
allahim kimseye yasatmasin. ole korktum ki...
işte bende eskidende vardı kum dökme muhabbeti şimdi yine nüksetti idrarım temiz çıktı iltihap felan yok ama kum döküyomuşum ilaçta veremedi doğal olarak bol su içeceksin dedi
iltihap olmasıda bebek için pek bi sorun teşkil etmiyo canım sen genede kafana takma ama doktorunada tekrar sor derim biliyosun herkesin bünyesi farklı yaşadıklarımızda -farklı
selam kislar.. nasilsiniz?? gecmisi okuyamadim. ins kotu bi haber yoktur.
ben dun aksamdan beri baya kotuyum. yemekte misafirim vardi. gittikten sora misafirlerim fenalastimm. bu aya kadar bi kere cikarmayan ben cok feci bi sekilde cikardim. o kadar kotu oldum ki anlatamamm. gece de kalktim bi dahaasenağlamasenağlama bebisim bundan sora 2 kere tekme atti o kadar. bugun saat 4e kadar hic oynamadio kadar korktum ki... isin en kotu yani da burda nevruz bayrami oldugundan tum hastanaler kapali. nobetci falan olmuyo burda maleseff...
neyse ki saat 5 civari yedigim cikolatalarin da etkisinden olsa gerek oynadi bebisim de rahatladimm..
allahim kimseye yasatmasin. ole korktum ki...
maşallah canımm göbüşünee...
ohhh çok şükürr ....
sağoll canımm içim rahatladıı walla a.s.
evham yapma canım olcak olcak okadar bebeklerimiz maşallah büyüyo onlar büyüsünde biz bu sancılara razıyızsüprizzzzz
kesinlikle katılıyorumm bebeğim iyi olsun daa..:Saruboceq: ben razıyım herşeye... :ecrin_bebek:
çok geçmiş oslun sılacığım
ay canım ya üşüttün ya da yorgunluktan oldu
hamişlikte misafir hiç çeklimiyor çünkü çok yorunuluyor malesef
bazen benim bebişte hareket etmiyor birden atağa geçiyor sonra
canım geçmiş olsun bebeğinin tekmesini hissetmişşsin ya o iyi valla misafirde hiç çekilmiyo banada geçen gün misafir geldi gece 1 e kadar bel agrısından agladım resmen ya
canımm çok geçmiş olsunn.. benimde ilk haftalarımda herkeste olan mide bulantım yoktu şimdi sabah dişlerimi fırçalarken midem bulanıyoo... sanırım hormonlarımızdan kaynaklanıyor.... kendine ve bebişine dikkat et cnm...
sagolun kislar. allah hepimizi ve bebislerimizi korusun. artik agirlasmaya basliyoruz. misafir olayini hafifletmekte fayda var sanirim:CüvCüv:
masallah canim gobusunee. cok sirin cikmissiniz..
bu da biz....büyüdük ablaları teyzeleri
gusel haberlerle gel ins canimm..ben çıkıp bi duş alayım , misler gibi gideyim oğluşumu görmeye
gelince yazarım detayları
canım geçmiş olsun bebeğinin tekmesini hissetmişşsin ya o iyi valla misafirde hiç çekilmiyo banada geçen gün misafir geldi gece 1 e kadar bel agrısından agladım resmen ya
Hanimlar merhaba, gecmisi okuyamiyorum artik, kaldigim yerden devam ediyorum napiyim, masallah topigimiz bir gunde 40-50 sayfa birden ilerliyor.
hatirliyorumda ben 7-8 haftalikken sikayet ederdik, kimse girmiyor ilgilenmiyor topikle, cok cansiz diye, simdi de masallah yerinde durmuyor topik.
umarim mherkes iyidir bir sikinti yoktur, gobislere masallah arkadaslar, beyaz melek nesquik'inkini gorebildim sadece.
Silacim belki mideni vs usutmussundur ben de aylardan sonra ilk defa gecen sabah cikardim ama sanirim cok su ictigim icin oldu. sabah kalkinca mideyi su ile doldurdum direkt. o da fazla geldi bir daha olmadi sukur.
eyekitnercim benim de midem bulanirdi dis fircalarken, dis macunundanmis sanirim, macunu degistirdim artik sorun yok. gerci komple hicbir rahatsizligim olmadi io haftadan sonra belki denk geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?