2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

allah razı olsun canım.ay dün geceden beri gözüm yüzüm burun köküm bi sızlıyoki anlatamam hayatımda böle bişe görmedim ya aa.grip gibiyim ama bu ağrılar ne eşimde sinüzit deyince yaşayan varmı hakkaten böle bişemi oluyo acaba diye merak ettim çok saol ilgilendiğin için canım

yaa kızlarrr griptenmidir bilmiyorumm ama benim karnımda karnımın alt kısımlarında ağrım oluyoo otururken yok ama ayağa kalkarken falan ağrıyoo... neden olabilir acaba???????
bu arada bendede olmuştu ama benimki kum döküyomuşum ondanmış.yserezin dediği gibi bencede rahmimizin büyümesiyle alakalıdır bide bianda bebek aşağı basınç yapıyo ayağa kalkamamızla ondanda olabilir canım

21.HAFTAM
KIZLAR BUDA BENİM GÖBİŞİM

maşallah canımm göbüşünee...

ohhh çok şükürr ....
sağoll canımm içim rahatladıı walla a.s.

canımm çok geçmiş olsunn.. sen yine de kbb a git istersen...:1hug:
karnımın alt kısmında ağrı olması rahimin büyümesindense ohh diyorummm... çok korkmuştumm sağoll canımm içim rahatladıı...bebeğim iyi olsun daa

bi de bende de idrar yollarımda iltihap vardı onun da etkisi olabilir sen kum döküyormuşum dediğinde aklıma geldii CADIARZU

işte bende eskidende vardı kum dökme muhabbeti şimdi yine nüksetti idrarım temiz çıktı iltihap felan yok ama kum döküyomuşum ilaçta veremedi doğal olarak bol su içeceksin dedi
iltihap olmasıda bebek için pek bi sorun teşkil etmiyo canım sen genede kafana takma ama doktorunada tekrar sor derim biliyosun herkesin bünyesi farklı yaşadıklarımızda -farklı

selam kislar.. nasilsiniz?? gecmisi okuyamadim. ins kotu bi haber yoktur.

ben dun aksamdan beri baya kotuyum. yemekte misafirim vardi. gittikten sora misafirlerim fenalastimm. bu aya kadar bi kere cikarmayan ben cok feci bi sekilde cikardim. o kadar kotu oldum ki anlatamamm. gece de kalktim bi dahaasenağlamasenağlama bebisim bundan sora 2 kere tekme atti o kadar. bugun saat 4e kadar hic oynamadi o kadar korktum ki... isin en kotu yani da burda nevruz bayrami oldugundan tum hastanaler kapali. nobetci falan olmuyo burda maleseff...
neyse ki saat 5 civari yedigim cikolatalarin da etkisinden olsa gerek oynadi bebisim de rahatladimm..

allahim kimseye yasatmasin. ole korktum ki...

selam kislar.. nasilsiniz?? gecmisi okuyamadim. ins kotu bi haber yoktur.

ben dun aksamdan beri baya kotuyum. yemekte misafirim vardi. gittikten sora misafirlerim fenalastimm. bu aya kadar bi kere cikarmayan ben cok feci bi sekilde cikardim. o kadar kotu oldum ki anlatamamm. gece de kalktim bi dahaasenağlamasenağlama bebisim bundan sora 2 kere tekme atti o kadar. bugun saat 4e kadar hic oynamadi o kadar korktum ki... isin en kotu yani da burda nevruz bayrami oldugundan tum hastanaler kapali. nobetci falan olmuyo burda maleseff...
neyse ki saat 5 civari yedigim cikolatalarin da etkisinden olsa gerek oynadi bebisim de rahatladimm..

allahim kimseye yasatmasin. ole korktum ki...

çok geçmiş oslun sılacığım
ay canım ya üşüttün ya da yorgunluktan oldu
hamişlikte misafir hiç çeklimiyor çünkü çok yorunuluyor malesef
bazen benim bebişte hareket etmiyor birden atağa geçiyor sonra

canım geçmiş olsun bebeğinin tekmesini hissetmişşsin ya o iyi valla misafirde hiç çekilmiyo banada geçen gün misafir geldi gece 1 e kadar bel agrısından agladım resmen ya

haklısın cnm dr uma gittiğimde söyleyeyimm.. çok sağoll a.s.

canımm çok geçmiş olsunn.. benimde ilk haftalarımda herkeste olan mide bulantım yoktu şimdi sabah dişlerimi fırçalarken midem bulanıyoo... sanırım hormonlarımızdan kaynaklanıyor.... kendine ve bebişine dikkat et cnm...

canım geçmiş olsun bebeğinin tekmesini hissetmişşsin ya o iyi valla misafirde hiç çekilmiyo banada geçen gün misafir geldi gece 1 e kadar bel agrısından agladım resmen ya

Hanimlar merhaba, gecmisi okuyamiyorum artik, kaldigim yerden devam ediyorum napiyim, masallah topigimiz bir gunde 40-50 sayfa birden ilerliyor.

hatirliyorumda ben 7-8 haftalikken sikayet ederdik, kimse girmiyor ilgilenmiyor topikle, cok cansiz diye, simdi de masallah yerinde durmuyor topik.

umarim mherkes iyidir bir sikinti yoktur, gobislere masallah arkadaslar, beyaz melek nesquik'inkini gorebildim sadece.

Silacim belki mideni vs usutmussundur ben de aylardan sonra ilk defa gecen sabah cikardim ama sanirim cok su ictigim icin oldu. sabah kalkinca mideyi su ile doldurdum direkt. o da fazla geldi bir daha olmadi sukur.

eyekitnercim benim de midem bulanirdi dis fircalarken, dis macunundanmis sanirim, macunu degistirdim artik sorun yok. gerci komple hicbir rahatsizligim olmadi io haftadan sonra belki denk geldi.

canim ya benimd e misafirim geliyor ama sikintim olmadi simdiye kadar, cok severim ben misafiri, hep gelsinler, ben de donerim onlara bir sikinti olmaz insallah.

benim tek sikintim 7 aylik oldugumda TR'den bir arkadasim gelecek bana gezmeye. cok severim kendisini 8 gun bizimle olacak, alisveris merkezlerine vs goturmek lazim. sehri ve yakin cevredeki eyaletleri vs gezdirmek lazim. biraz ondan endiseliyim cok yuruyebiliriz diye. cok yuruyunce rahmimin ustunde bir baski oluyor. bakalim.

hosgeldin canimm. nasilsin? minik kizin nasil??

evet canim haklisin sanirim usuttum. ilk aylarda hic cikarmadim ben. simdi surekli cikararak hamilelik gecirenleri anliyorum valla isleri ne kadar zormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…