Beyaz Melek,fotoğrafını görünce bana da oğlun olucakmış gibi bir his oluştu.Hayırlısı inşallahCnm ben en başta senin kızın olucak gibi geçmişti içimden ama göbişi görünce sanki oğlan gibi geldi : )
Ablam hamileliğinde çok kustu ama oğlu oldu,teyzemin kızı hiç kusmamış ama kızı oldu..:sm_confused:ya ne bileyim tatlım herkez yani %90 ı erkek bence diyor ama bana da sanki kız gibime geliyor...hayırlısı olsun da 2 haftaya kadar öğrenirim nasılsa...
birde pek midem bulanmadı diye herkez erkek diyor ne alakaysa...Şeniz
arkadaslar herkese gunaydın..mutlumuyum mutsuzmuyum karar veremedım bır turlu. dun gıttık doktoruma. benım en son adet oldugum gune gore (16 ekım) ben 9 haftalık hamıle olmalıyım. ama ultrasonda ben 6 haftalık hamıle cıktım..yanı kese gorundu sadece. kesede 6 haftalık oldugumu gosterıyo...benım adet donemlerım cok duzensızdı doktorum da takıp edyodu yanı ayda 2 kez adet goren bırıydım ben ve bu yuzden emın degılız sanırım ben ekım ayında degıl kasım ayında dollenmıs oluyorum..kese cok guzel gorundu ama ıcın de embrıyoyu goremedık yanı bu da normalmıs 6 haftalıkken gorunmemesı..ama 9 ocakta ara kontrolm var yanı 7 -8 haftalıkken kesınlıkle embrıyoyu gormemız gerekıyo eger goremezsek dıs gebelık ve yanı kurtaj olucam...ıcımden bı hıs sen 5 haftalık gebesın ve 15 gun sonrada bebegını goruceksın dıyor...progestan gunde ıkıye cıkarıldı kanamam devam ettıgı ıcın ama öle tehlıkelı bır kanama degılmıs. sadece yatıyorum kızlar anlıcagınız ve sanırım ıcımm bıraz rahatladı.
aaaa kızlar dün bende rüyamda kendimi doğum yaparken gördüm hemde canlı canlı annem yaptırıyordu doğumumu bana ve ilk bebeğim doğdu cinsiyeti ne diye sordum annem erkek dedi ikinciyi merakla bekliyorduk rüyamdaki uyanıverdim hayır olsun inş. rüyalarımız
hayırlısı ya badem ilk bebişim bu kız erkek farketmez aslında ama::))))))))
sen de koy fotoğrafını da görelim küçük olsun ne olcak ki büğüdükçe karşılaştırma yaparız..
Ben kendimi iyi hissetmiyorum,biraz tansiyonum düştü galiba.Uzanacağım,şimdilik hoşçakalın..
arkadaslar pastırma yıyebılırmıyız acaba.canım herseyı cekıyor :)) pısırıp de yesek. doktora sorucam ama boyle bısey soramıyorum tabı doktor sok olur heralde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?