2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar rüya gördüm oğlum olmuştu öle güzeldiki.. hatta diyorumki rüyamda kk ye giriyimde kızlara haber veriyim ama bebeğimi kucağımdan bırakıp giremedim..doğdu ve aradan bir gün geçmesine rağmen hala emzirmemiştim bebeğimi hayırdır inşallah..

hayır olsun nilay cım bende oğlum olduğunu görmüştüm.bakalım rüyamız çıkacak mı yoksa rüyalar tesine mi çıkacak....
bu arada benim 2,5 aylık oluyor bebişim 9+4 olduna göre dimi 12 haftalık olunca 3 ayık olacak..

aaaa kızlar dün bende rüyamda kendimi doğum yaparken gördüm hemde canlı canlı annem yaptırıyordu doğumumu bana ve ilk bebeğim doğdu cinsiyeti ne diye sordum annem erkek dedi ikinciyi merakla bekliyorduk rüyamdaki uyanıverdim hayır olsun inş. rüyalarımız

Cnm ben en başta senin kızın olucak gibi geçmişti içimden ama göbişi görünce sanki oğlan gibi geldi : )
Beyaz Melek,fotoğrafını görünce bana da oğlun olucakmış gibi bir his oluştu.Hayırlısı inşallah
Ablam hamileliğinde çok kustu ama oğlu oldu,teyzemin kızı hiç kusmamış ama kızı oldu..:sm_confused:

Canım bu gün aldığım en güzel haber.Son durumunu bilemediğimiz için baya endişelenmiştik.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah..

Benim göbüşüm baya küçük duruyor sanırım sizlere göre..Dışardan bakıldığında o kadar da bariz bir şişlik yok..Yemek yedikten sonra şişiyor ama sabah kalktığımda daha düz gibi..Biraz daha büyüsün öyle ekleyeyim bende..:CüvCüv: :CüvCüv:

İnşallah sağlıkla doğarlar canım,hayırlısı olsun

hayırlısı ya badem ilk bebişim bu kız erkek farketmez aslında ama::))))))))
sen de koy fotoğrafını da görelim küçük olsun ne olcak ki büğüdükçe karşılaştırma yaparız..

hayırlısı ya badem ilk bebişim bu kız erkek farketmez aslında ama::))))))))
sen de koy fotoğrafını da görelim küçük olsun ne olcak ki büğüdükçe karşılaştırma yaparız..

Akşama eşime çektirip koymaya çalışayım bakalım..
Benim de ilk hamileliğim ilk bebişim..İnşallah sağlıklı doğarlar.Cinsiyetlerini merak ediyorum ama en çok beni endişelendiren sağlıkları.Allaha emanet kuzucuklarımız...:asigim::asigim:

Ben kendimi iyi hissetmiyorum,biraz tansiyonum düştü galiba.Uzanacağım,şimdilik hoşçakalın..

selam bayanlar ben de dün gittim doktora.normalde 9+5di ama ultrasonda 10+2 göründü.2 hafta sonra 2li test için gidicem.eğer riskli bir durum yoksa 3lü test yapmam dedi doktorum.bebişim kıpır kıpır oynuyordu mutlu anına denk geldiniz dedi doktor.

arkadaslar pastırma yıyebılırmıyız acaba.canım herseyı cekıyor :)) pısırıp de yesek. doktora sorucam ama boyle bısey soramıyorum tabı doktor sok olur heralde :))

İkili test sonuçlarımı doktoruma faxladım. Sorun yokmuş. Artık riskli dönemi atlattın dedi. Yatmaktan kurtuldum galibaaaa. Bu arada iş başı yapmam gerekiyor. Aman allahım sabah 6'larda nasıl kalkacağım????

hoşbulduk arkadaşlar.uzun zamandan beri yazdıklarınızı okuyordum bugün bende üye olmaya karar verdim

Merhaba Selsin. Tam zamanında üye olmuşsun. İşin mide bulantılı ve moral bozucu olan kısımlarının çoğunu atlattık galiba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…