2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

umarım.bundan sonra kimsede sorun çıkmaz.ben ikinci hamileliğimi yaşıyorum.ilk hamileliğimde maalesef bebekleri kaybettik.temmuz ayında kürtaj oldum.ikiz gebelikti.7 haftalıktı bebekler.o yüzden şu anda hep tedirgin oluyorum.her kontrole gidişim heyecan içinde oluyor.

[img=http://img151.imageshack.us/img151/8993/dk68900001811by1.th.jpg]
kızlar doğum sepeti modeli başka topikte bi aradaş sormuştu buraa eklemişim

Son düzenleme:
Ben 13+1'deyim hala kullanıyorum. Biraz önce dr'la konuştuğum için bir daha sormak istemiyorum. Ne yapsam. Bıraksam mı acaba?

Ya evet bir önceki gidişimde bana ikili test verdi. Bir sonraki gelişinde folik asidi keseceğiz demire başlayacağız dedi ama şimdi ultrasona yeni girdin işe başlamadan 1-2 gün önce gel dedi. Ben en iyisi yakın zamana bir randevu alayım. Bu arada dişleri gitmesin diye kalsiyum alan var mı?

Ben 13+1'deyim hala kullanıyorum. Biraz önce dr'la konuştuğum için bir daha sormak istemiyorum. Ne yapsam. Bıraksam mı acaba?

benim dr 12. hafta kesti folik asiti yerine vitaminle kan hapı verdi..
ama ben folik asiti hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlamıştım eğer hamile kaldıktan sonra başladıysan hemen kesmiyorlar..

Ben sadece magnezyum kullanıyorum kilom yerinde olduğu için vitamin vermedi doktorum

magnezyumu illa dr un mu vermesi gerkli kızlar benim bacağıma kramp giriyor ara sıra alsam mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…