2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

magnezyumu illa dr un mu vermesi gerkli kızlar benim bacağıma kramp giriyor ara sıra alsam mı acaba

canım benim inanılmaz bel ağrım vardı gece uyutmuyordu drum o yüzden verdi halada devam ediyor yarın ikili testi göstermeye gidecez geçmediği için fizik tedaviye sevk edecek drum

İnşallah canım.:çok üzgünüm:
Bu arada sana da sorayım .ikili üçlü test için ne düşünüyorsun?

canım mesajını şimdi gördüm , dün geceden beri ilk defa actım pc yi . uykulu ve tembelim bir kaç gündür mirmirmirmir
ben o testleri yaptırmayı düşünmüyorum . dr.um çoğul gebeliklerde sağlıklı sonuçlar vermediğini , zaten elde edilen sonucun dr.lar tarafından istatiksel olarak yorumunun yapıldıını , önemli olan ense kalınlığı , burun kökü gbi ölçümlerin olduğunu , eğer bu ölçümlerden üpheye düşülecek bir durum söz konusu olursa amniyosenteze başvurulabileceğini söyledi . o yüzden içim rahat , yaptırmayacağım o testleri ..
sen ne dşünüyorsun ? senin ikilemde kaldığını gibi okumuştum geçmiş mesajlarda sanırım ..

Ben 53 ile başladım Şimdi 56 oldum. İlk 2,5 ay hiç kilo almadım. Aradaki farkı son 3 haftada kapattım. Bu hızla gidersem fenaaaa.

patronuna çok kızdım , tabir-i caizse uyuz oldum hatta klava: . ne demek doğuma 15 gün kala ayrıl , 1 ay sonra iş başı yap . kanuni hakın senin 16 hafta doğum izni, dr.undan doğuma ayrıldığın izin kağıdını çalıştığın yere teslim ettiğinde onların bu izin belgesini işleme koyduğu bir şekilde belgeleniyorsa o belgeyi al ve seni çıkartmaya kalkarsa hakkını hukuki yollarla arayabilirsin ..
yazık değil mi o yavrucağa . nasıl böyle bir teklifle gelebiliyor .. kendi karısına böyle deseler , benzer şartları önüne sürseler ne yapar , ne düşünürdü acaba .. ne insafsızlar var yaaaa klava:

iyi ya hürremcim , bu kadar samimiyetinize göre , şartlar ne olursa olsun , yaptığı çok ayıp .. ne olursa olsun , ortada yeni doğacak bir bebek ve onun bdeninin ve ruhunun beslenmesi söz konusu .. mahrum edilmemeli ..bence de gerekirse işten ayrıl , madem tazminat almayacaksan ve bu kadar da samimiyeniz iş başı yapacağında o da kapılarını açık tutsun sana .. sen de yıllarını vermşsin o yere-şirkete , hiç birimiz kolay para kazanmıyoruz , o nasıl kendi kazancını düşünüyorsa bence sen de düşümelisin ,kendi kazancını ve bebeğinin rızkını .. Allah gecinden versin acil birşey olursa kenarda paranız olur , bence vazgeçme tazminatından ..

Merhaba arkadaşlar biraz dinlendim,daha iyiyim.Ben kalsiyum için her gün bir büyük bardak süt içiyorum.Ama içine kakao ve kahverengi şeker ilave ediyorum..Sade süt içemiyorum,midemi bulandırıyor kokusu..Bir de arasıra bir kase yoğurt.Ayrıca günde bir kez kalsiyum forte alıyorum..
magnezyumu illa dr un mu vermesi gerkli kızlar benim bacağıma kramp giriyor ara sıra alsam mı acaba
Hayır canım illa doktorun vermesi gerekmiyor sende eczaneden alabilirsin...
vıtamın kılo mu aldırır elevit yanı
Evet vitamin hapları biraz iştah açabilir canım..

Canım bende iyice araştırdım ve ikili üçlü testleri yaptırmayacağım..Ancak Ocağın 8 inde ense kalınlığı ölçtüreceğim ve ileriki haftalarda da detaylı ultrasona gireceğim.Bunların yeterli olduğunu söylediler..Ben de günlerdir araştırma yapıyorum bunun için..Amniyosenteze de gerek kalacağını sanmıyorum..Zaten ailede yoksa endişelenmeye bile gerek yok diyorlar..Bir kaç doktora danıştım..Şu an kafam rahat..yerimseniben

Ayrıca günde bir kez gnyoferrasanol alıyorum.folik asit içeren demir hapı..bazan ara veriyorum bunu kullanmaya.1-2 haftadır da günde 1 kez 500 mg omega 3 balık yağı konsantresi alıyorum.Folik plusa devam ediyorum..

ya ben hala nasıl olur da sana progynex benzeri iğne vermediğne şaşıyorum .. Allllllllaha şükür progestanı arttırmış bari ..
seni çok merak etmiştim dün , iyi haberlerle dönmene sevindim canım ..
inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer hamileliğinin ...

aramıza hoşgeldin çiçeks a.s.
umarım sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik süreci geçirir yine sağlıkla ve sorunuz bir şekilde kucağına alırsın bebeğini ..
ben 4. mikroenjeksiyon denemem sonucu 8+4 ikizlere hamileyim kaydirigubbakcemile
kendi adıma keyfli aylaşımlar , bol katılımlar dilerim Şeniz

nilaycım hayırlara çıksın rüyan :Saruboceq:
ben de benzer rüyalar görürdüm her anne olduğumu rüyamda gördüğümde
bu sanırım bilinç altıyla alakalı
ben her ne kadar anne olmayı çok istesemde önceki tüp bebek denemelerimde " acaba erken mi davramdım yine tedavi olmak için , beklese miydim acaba , hem anne olmaya hazır mıydım ki ben .. " gibi tuhaf ikilemlerde kalıyordum
bu da sanırım böyle çıkıyordu rüyalarımda
senin rüyanda olduğu gibi ya saatler geçmiş hala emzirmemişim , ya çarşı-pazar-sokak gezmişim evde bir bebeğim olduğunu unutmuşum ve her aklıma geldiğimde müthiş vicdan azabıyla bebeğimin yanına koşmuşum... böyle görürdüm rüyalarımda ..
rüyalar tersine çıkarmış ve bizler çok iyi anneler olacağız diyelim yerimseniben

arkadaslar pastırma yıyebılırmıyız acaba.canım herseyı cekıyor :)) pısırıp de yesek. doktora sorucam ama boyle bısey soramıyorum tabı doktor sok olur heralde :))

patırma da salam-sosis-sucuk gibi şarküteri grubuna giriyor ve çok çok nadiren , hatta hiç tüketmesek daha iyi olan gruptan yani .. ama sen bir sor dr.una benim canım da ne zamandır paçanga böreği çekiyor ramazandan beri yapmadım , bir de şu yemekteyiz programında yaptılar sıkça ya , canımı çektirdiler namıssızlar sırnaşık şey

Sağol İlsu'cum. Darısı ikili test gireceklerin başına. Bu arada folik asite ne kadar daha devam edecekmişiz bilen var mı?

pekcim benim dr.um elevitin içinde 8 mg. var zate , günlük folik asit ihtiyacı için yeterli , zaten yediğimiz sebzelerde de az miktarda olunca fazlasına gerek yok , kullanma hatta demişti . eltim de kullanmadı ilki ivf ikincisi normal gebeliklerinde ..

aslında dr.una danışarak kullanırsan daha iyi olur .. ablamın hamleliğinden biliyorum , çok fena krampları olurdu , oturduğu kanepeden hemen kalkamaz ağrıdan bağıra çağıra yere hafften iner , kanepeden destek alır yeniden ayağa kalkardı , magezyum hapı kullanmasına rağmen .. işte o zaman gözüm çok korkmuştu :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…