magnezyumu illa dr un mu vermesi gerkli kızlar benim bacağıma kramp giriyor ara sıra alsam mı acaba
İnşallah canım.:çok üzgünüm:
Bu arada sana da sorayım .ikili üçlü test için ne düşünüyorsun?
vıtamın kılo mu aldırır elevit yanı
ben 69 kılo ıle basladım su an 73 kıloyum. cok vahım dımı :))))
GÜNAYDIN KIZLAR HERKESİN KEYFİ YERİNDE MAŞALLAH GÖBÜŞLERDE ÇIKMIŞ ORTAYA :CüvCüv:
KIZLAR DÜN PATRONUMLA DOĞUMDAN SONRA ÇALIŞMA MESELESİNİ KONUŞTUK TA DOĞUMA 15 GÜN KALA İZNE ÇIK DOĞURDUKTAN BİR AY SONRA BAŞLA İŞE DEDİ KİME KOYARIM BEN 1 AYLIK BEBEĞİ HAKKI OLMAZ MI ONU ANNE SÜTÜNDEN İLGİSİNDEN NASIL MAHRUM BIRAKIRIM SİZCE İŞİ TAMAMEN Mİ BIRAKMALIYIM ZATEN ANNEMDE KAYINVALİDEMDE KİMSE BAKAMAZ 1 AYLIK BEBEĞE DİYORLAR :1no2:
evet öyle ilsucum ama 5 yıldır burda çalışıyorum aile gibi olduk şimdi kalkıp tazminatla falan uğraşmak ayıp olur ailecekte tanışıyoruz zaten adam kötü niyetli değil ama tek eleman olduğum için işlerin yetişmesi mümkün değil olmazsa temelli bırkırım ya bir yaşımızdan sonra başlarım çalışmaya
Merhaba arkadaşlar biraz dinlendim,daha iyiyim.Ben kalsiyum için her gün bir büyük bardak süt içiyorum.Ama içine kakao ve kahverengi şeker ilave ediyorum..Sade süt içemiyorum,midemi bulandırıyor kokusu..Bir de arasıra bir kase yoğurt.Ayrıca günde bir kez kalsiyum forte alıyorum..Ya evet bir önceki gidişimde bana ikili test verdi. Bir sonraki gelişinde folik asidi keseceğiz demire başlayacağız dedi ama şimdi ultrasona yeni girdin işe başlamadan 1-2 gün önce gel dedi. Ben en iyisi yakın zamana bir randevu alayım. Bu arada dişleri gitmesin diye kalsiyum alan var mı?
Hayır canım illa doktorun vermesi gerekmiyor sende eczaneden alabilirsin...magnezyumu illa dr un mu vermesi gerkli kızlar benim bacağıma kramp giriyor ara sıra alsam mı acaba
Evet vitamin hapları biraz iştah açabilir canım..vıtamın kılo mu aldırır elevit yanı
canım mesajını şimdi gördüm , dün geceden beri ilk defa actım pc yi . uykulu ve tembelim bir kaç gündür mirmirmirmir
ben o testleri yaptırmayı düşünmüyorum . dr.um çoğul gebeliklerde sağlıklı sonuçlar vermediğini , zaten elde edilen sonucun dr.lar tarafından istatiksel olarak yorumunun yapıldıını , önemli olan ense kalınlığı , burun kökü gbi ölçümlerin olduğunu , eğer bu ölçümlerden üpheye düşülecek bir durum söz konusu olursa amniyosenteze başvurulabileceğini söyledi . o yüzden içim rahat , yaptırmayacağım o testleri ..
sen ne dşünüyorsun ? senin ikilemde kaldığını gibi okumuştum geçmiş mesajlarda sanırım ..
arkadaslar herkese gunaydın..mutlumuyum mutsuzmuyum karar veremedım bır turlu. dun gıttık doktoruma. benım en son adet oldugum gune gore (16 ekım) ben 9 haftalık hamıle olmalıyım. ama ultrasonda ben 6 haftalık hamıle cıktım..yanı kese gorundu sadece. kesede 6 haftalık oldugumu gosterıyo...benım adet donemlerım cok duzensızdı doktorum da takıp edyodu yanı ayda 2 kez adet goren bırıydım ben ve bu yuzden emın degılız sanırım ben ekım ayında degıl kasım ayında dollenmıs oluyorum..kese cok guzel gorundu ama ıcın de embrıyoyu goremedık yanı bu da normalmıs 6 haftalıkken gorunmemesı..ama 9 ocakta ara kontrolm var yanı 7 -8 haftalıkken kesınlıkle embrıyoyu gormemız gerekıyo eger goremezsek dıs gebelık ve yanı kurtaj olucam...ıcımden bı hıs sen 5 haftalık gebesın ve 15 gun sonrada bebegını goruceksın dıyor...progestan gunde ıkıye cıkarıldı kanamam devam ettıgı ıcın ama öle tehlıkelı bır kanama degılmıs. sadece yatıyorum kızlar anlıcagınız ve sanırım ıcımm bıraz rahatladı.
Eleviti günde kaç tane alıyorusnuz kızlar
Hepinize merhaba arkadaşlar,ben çok sık yazmasamda siteyi hergün takip edenlerdenim.Bende 11 haftalık hamileyim ve kısmetse temmuz annesi olucam,beraber deneyimlerimizi burdan paylaşalım istiyorum.Siz kontrollere ne kadar zamanda gidiyosunuz?Ben 6 haftalıkken gitmiştim ve 12.haftada görmek istediğini söyledi doktorum.Bana uzun geldi bu süre neyseki bişey kalmadı ama merak ediyorum gelişmeleri tabi.
kızlar rüya gördüm oğlum olmuştu öle güzeldiki.. hatta diyorumki rüyamda kk ye giriyimde kızlara haber veriyim ama bebeğimi kucağımdan bırakıp giremedim..doğdu ve aradan bir gün geçmesine rağmen hala emzirmemiştim bebeğimi hayırdır inşallah..
Ben kendimi iyi hissetmiyorum,biraz tansiyonum düştü galiba.Uzanacağım,şimdilik hoşçakalın..
arkadaslar pastırma yıyebılırmıyız acaba.canım herseyı cekıyor :)) pısırıp de yesek. doktora sorucam ama boyle bısey soramıyorum tabı doktor sok olur heralde :))
merhabalar temmuz 2009 anneleri.bende 11+5 günlük hamileyim
Sağol İlsu'cum. Darısı ikili test gireceklerin başına. Bu arada folik asite ne kadar daha devam edecekmişiz bilen var mı?
magnezyumu illa dr un mu vermesi gerkli kızlar benim bacağıma kramp giriyor ara sıra alsam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?