2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ya kızlarrr felaket bırgundu
okullar bugun kar nedenıyle tatıldı ama ben dun sevk almıstım zaten ıkılı test ıcın dr.a gıtmek ıcın
ayyyy bır turlu bebeğı pozısyonunda yakalayamadılar suan basımın agrısından maffolmus durum dayım ve sonuc almadan cıktım hastaneden cıkar cıkmazda baska bır ozel hastaneden gun aldım salı gunune sızlerde nasıldı bebek yatar pozısyonu ıcın uğrastımı dr?sbh 9,30dan 15,30a kadar sonunda ben pes ettım ve bırakıp cıktım kan man almadılar o ayrın bır sınır etti benı

bu arada hıc kılo almamısım bebek ıyı gorunuyor dedı 63750ıle basladım bgn 63100dum tek gzl yanı buydu bırde bebeğım masallah cok tatlı gorunuyordu

Benim eşim dr.gerek yok mağnezyum için dr a sormasına canıma.s.

geçmiş olsun canım
inşallah özelde daha sorunsuz ve kolayca halledersiniz
benim hem o test-ölçümler için vaktm gelmedi bir de ikiz oldukları için , dr.umun da tavsiyesiyle , ense kalınlığı gbi ölçümler dışıdak ikili-üçlü testleri yaptırmıycam canım ..

canım benimki uyuyordu o yüzden 15 dakikada aldı drum

yazım anlamsız olmuş hamile kaldığımda 60 kiloydum hala 60 kiloyum . mide bulantım çok olmadı.hep iyi beslendim ama kilo almıyorum inşallah bebeğim alıyodur. inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza alırız

ii akşamlar arkadaşlar
bugün ikili testimin net sonuunu aldım ense kalılığı 4.4 ayrıca burun kemiği oluşmamış çok ama çok üzgünüm ne olcak bilmiyorum.yarın başka biyere de yeniycem testi...

evet canım bencede rüyalar tersine çıkar biz çok iyi anneler olucaz tatlım...
canım benim doktorumda dediki bebeğinin pozisyonu çok iyiydi günlerce uğraştıran bebekler varmış o yüzden sen takma kafana döner bebişin..
canım benimki uyuyordu o yüzden 15 dakikada aldı drum

ahhh ben yerim onu annesi uyuyomuydu..
benimkide yerinde durmuyordu kıpır kıpırdı..

ii akşamlar arkadaşlar
bugün ikili testimin net sonuunu aldım ense kalılığı 4.4 ayrıca burun kemiği oluşmamış çok ama çok üzgünüm ne olcak bilmiyorum.yarın başka biyere de yeniycem testi...

bence aklındasoru işareti kalmasın , baka bir yerde daha baktır ..
inşallah iyi sonuçlarla dönersin :Saruboceq:

baktırcam canım uyuyamıyorumm psıkolojim bozukk
senin nasıl gidiyo

Ocağın 8 inde ense kalınlığı baktırcaz canım..O zaman belli olur nasıl olduğu..Eşimin bir tanıdığının bebeği ense kalınlığı çok çıkmış..Ama kız aldırmamış..Bebek sağlıkla doğmuş ensesi biraz kalınmış yine ama zekası gayet yerindeymiş..Hiç bir sorunu yokmuş..Başka yerde de baktır için rahat etsin canım:1hug:

Allah tamamına erdirsin canım , aramıza hoş geldin ve keyifli paylaşımlar

çok sağol canım allah herkesin tamamına erdirsin

Son düzenleme:
ii akşamlar arkadaşlar
bugün ikili testimin net sonuunu aldım ense kalılığı 4.4 ayrıca burun kemiği oluşmamış çok ama çok üzgünüm ne olcak bilmiyorum.yarın başka biyere de yeniycem testi..
burası alıntı arkadaşlar yeni olduğum için pek kullanmasını öğrenemedim daha kusura bakmayın

.
ben dr sorduğumda kötü çıktığında ikili test ne oluyor diye doktor bana afp yapıyoruz.yanlış hatırlamıyorsam 4'lü araştırmalar yapıyoruz demişti. o yüzden hemen umutsuzluğa kapılma.çevremde iki kişide kötü çıkmıştı test sonuçları.karından su almaya kadar gittiler.sonunda da tosun gibi bebekler dünyaya getirdiler.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar:)))))gülen yüzünüz solmasın.inşall bu mübarek cuma gününda herkesten mutlu güzel haberler alırız.
cumanız mübarek olsun

günaydın arkadaşlar..

serraxi canım bence de başka bi yerde daha yaptır. kan testlerinin sonuçları nasıldı.. tam olarak bilmiyorum. sonucunu etkiler mi? benim henüz yapılmadı ama allah ın izniyle bişey olmayacak bebişine..inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…