ben 69 kılo ıle basladım su an 73 kıloyum. cok vahım dımı :))))
aslında dr.una danışarak kullanırsan daha iyi olur .. ablamın hamleliğinden biliyorum , çok fena krampları olurdu , oturduğu kanepeden hemen kalkamaz ağrıdan bağıra çağıra yere hafften iner , kanepeden destek alır yeniden ayağa kalkardı , magezyum hapı kullanmasına rağmen .. işte o zaman gözüm çok korkmuştu :1shok:
ya kızlarrr felaket bırgundu
okullar bugun kar nedenıyle tatıldı ama ben dun sevk almıstım zaten ıkılı test ıcın dr.a gıtmek ıcın
ayyyy bır turlu bebeğı pozısyonunda yakalayamadılar suan basımın agrısından maffolmus durum dayım ve sonuc almadan cıktım hastanedencıkar cıkmazda baska bır ozel hastaneden gun aldım salı gunune sızlerde nasıldı bebek yatar pozısyonu ıcın uğrastımı dr?sbh 9,30dan 15,30a kadar sonunda ben pes ettım ve bırakıp cıktım kan man almadılar o ayrın bır sınır etti benı
ya kızlarrr felaket bırgundu
okullar bugun kar nedenıyle tatıldı ama ben dun sevk almıstım zaten ıkılı test ıcın dr.a gıtmek ıcın
ayyyy bır turlu bebeğı pozısyonunda yakalayamadılar suan basımın agrısından maffolmus durum dayım ve sonuc almadan cıktım hastanedencıkar cıkmazda baska bır ozel hastaneden gun aldım salı gunune sızlerde nasıldı bebek yatar pozısyonu ıcın uğrastımı dr?sbh 9,30dan 15,30a kadar sonunda ben pes ettım ve bırakıp cıktım kan man almadılar o ayrın bır sınır etti benı
Benim bebeğim karnımda ölmüş kıslar gelişmemiş ve pazartesi aldılar..ALLAH sizlere nasip etsin....
kaç kilousun nesli vicdan[/QU60 kiloyum ama kilom değişmedi
evet canım bencede rüyalar tersine çıkar biz çok iyi anneler olucaz tatlım...nilaycım hayırlara çıksın rüyan :Saruboceq:
ben de benzer rüyalar görürdüm her anne olduğumu rüyamda gördüğümde
bu sanırım bilinç altıyla alakalı
ben her ne kadar anne olmayı çok istesemde önceki tüp bebek denemelerimde " acaba erken mi davramdım yine tedavi olmak için , beklese miydim acaba , hem anne olmaya hazır mıydım ki ben .. " gibi tuhaf ikilemlerde kalıyordum
bu da sanırım böyle çıkıyordu rüyalarımda
senin rüyanda olduğu gibi ya saatler geçmiş hala emzirmemişim , ya çarşı-pazar-sokak gezmişim evde bir bebeğim olduğunu unutmuşum ve her aklıma geldiğimde müthiş vicdan azabıyla bebeğimin yanına koşmuşum... böyle görürdüm rüyalarımda ..
rüyalar tersine çıkarmış ve bizler çok iyi anneler olacağız diyelim yerimseniben
canım benim doktorumda dediki bebeğinin pozisyonu çok iyiydi günlerce uğraştıran bebekler varmış o yüzden sen takma kafana döner bebişin..ya kızlarrr felaket bırgundu
canım benimki uyuyordu o yüzden 15 dakikada aldı drum
ii akşamlar arkadaşlar
bugün ikili testimin net sonuunu aldım ense kalılığı 4.4 ayrıca burun kemiği oluşmamış çok ama çok üzgünüm ne olcak bilmiyorum.yarın başka biyere de yeniycem testi...
ii akşamlar arkadaşlar
bugün ikili testimin net sonuunu aldım ense kalılığı 4.4 ayrıca burun kemiği oluşmamış çok ama çok üzgünüm ne olcak bilmiyorum.yarın başka biyere de yeniycem testi...
başka bir yerde baktır canım:1hug:
baktırcam canım uyuyamıyorumm psıkolojim bozukk
senin nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?