2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

O arkadas benim naniknanik. Çörek otuna baya güldüm yalnız:) Portakal limon cayına bi dilim limon bi kasık bal sonra yarın ki durumunuzu bana yazın a.s Tecrübeyle sabittir.

yok başka bir tarif vardı hem bağışıklığı da artırıyormuş kolay hasta olmuyormuş içen... Geçmişe dönüp araştırmam gerek ama şimdi bulamamyerimseniben

kızlar karnının iç tarafında yanma ,acıma hisseden varmı bazen sol yada sağ tarafım resmen acıyorrr

Yanma benim midemde oluyor saat 4 ten sonra belki yediklerimden oluyo olabilir tabi birde rahmimde bazen ağrı gibi bişiyler hissediyorum ama rahmin genişlemesinden olduğunu düşünüyorum endişelenmedim hiç o yüzden :1closedeyes:

kızlar karnının iç tarafında yanma ,acıma hisseden varmı bazen sol yada sağ tarafım resmen acıyorrr

EVET canım özellikle sol alt karnımda sancı ve acı oluyo ..hatta sabahtan beri de ciddi ciddi ağrıyo alt karnım..tuhaf bi sızı var içerde.....
bi dolgunluk :teselli:

yok başka bir tarif vardı hem bağışıklığı da artırıyormuş kolay hasta olmuyormuş içen... Geçmişe dönüp araştırmam gerek ama şimdi bulamamyerimseniben

ben anlattım çörekotunu ve uyguluyorum. zuzuum pek inanmamış tabii doğaldır ama alaycı olmak hoş değil sanırım. size internette bunun macunu yapıp satıldığını söyleyebilirim o siteden aldığım alıntıdır.inanıp inanmamak size kalmış internete yazıp araştırada bilirsiniz.sadece şu var ben doktoruma sorduğumda hiç bir yan etkisi olmadığını söyledi gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz dedi. bende bir çay kaşığı ot ve bir tatlı kaşığı balı yiyorum. macun almış değilim yalnış anlaşılmasın

Bal Çörekotu Karışımı Vücudu Sağlamlaştırıcı Macun --> En Uygun Fiyata - NeKadar.Com

Bal Çörekotu Karışımı Vücudu Sağlamlaştırıcı Macun Marka:
Yorum Yazdır Fiyat Takip Servisi Tavsiye Et Hatalı Ürün

Bal Çörekotu Karışımı Vücudu Sağlamlaştırıcı Macun - 14.16 YTL <=> 14.16 YTL
*Vücuda kuvvet verici,iştah açıcı,idra sökütücü ve süt arttırıcı etkileri vardır. Mide yanmalarını giderir. Alerjik durumlarda faydalıdır. Gözleri güneşe ve güçlü ışınlara karşı koruyarak katarakt oluşumunu engeller. Akciğer ve karaciğeri rahatlatmad Nekadar.com a etkilidir. Ağrılarda,sancılarda, soğuk algınlıklarında,kronik bronşit ve üst solunum yolları,nefes darlığı,astımve öksürüğe faydalıdır. Zeka geriliği ve sarada faydalıdır. Kanın temizlenmesinde ve işeme zorluğunun giderilmesinde faydalıdır.

esasında acaip başım ağrıyor migrenim tutuu off ama dayanamadım bir bakıyım dedim sizlere baktım örgüler çıkmış bende bir kaç yollamak istedim

herkese selamlar
foruma yeni üye oldum isim gülcan ankarada yaşıyorum. 14 haftalık hamilyem kısmetse bende temmuz annesi olacağım. 2. hamileliğim bu . ilk bebeğimi 27 lık iken erken doğumla kaybettim.
yazılanlara şöyle bir baktımda haddim olmayarak çörek otu ile yazılanlara ben yorum yapmak istedim
çörek otunun hamilelikte kullanılmaması gerektiğini duymuştum. hatta bir sürü faydalı bitki hamilelikte zararlı olabiliyor.

Çörekotunu kimler kullanamaz
Hamilelik döneminde çörekotu kullanılmamalıdır, düşük ve erken doğuma neden olabilir. Hamile kalmadan önce 6&#8211;8 ay süreyle çörekotu kullanıp, hamilelik boyunca kullanmamak ve doğuma bir hafta kala tekrar kullanmaya başlayıp emzirme süresi boyunca kullanıma devam etmek anne ve çocuk sağlığı açısından çok önemli katkılar sağlar. Çörekotunun hamile kalma ihtimalini yükselttiği de bildirilmektedir. Kan şekeri düşük olanların hekim kontrolünde çörekotu kullanması gerekir.

Üzgünüm biraz yanlıs anlasıldım sanırım. Alaycı bir tavır sergilemek degildi niyetim boyle algılanmasına da cok sasırdım. Kaldı ki ben Demet in benim tarifime ilişkin bi mesaj yazdıgını zannettim ve hosuma gitti. Yoksa sizin tarifinizi okumadım.

Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnn.......

gözümün önünden neler geçiyor neler, ne yiyecekler hayal ediyorum ama hiç birini yiyemiyorum yaaaaaaa delikafadulden

ayrıca örgülerin hepsi çok güzel insan bunları görünce daha bir sabırsızlanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…