O arkadas benim naniknanik. Çörek otuna baya güldüm yalnız:) Portakal limon cayına bi dilim limon bi kasık bal sonra yarın ki durumunuzu bana yazın a.s Tecrübeyle sabittir.
kızlar karnının iç tarafında yanma ,acıma hisseden varmı bazen sol yada sağ tarafım resmen acıyorrr
kızlar karnının iç tarafında yanma ,acıma hisseden varmı bazen sol yada sağ tarafım resmen acıyorrr
bu da küçük prens hırkası:1hug::1hug:
Çokkkk güzel bunlar yaaa....
yok başka bir tarif vardı hem bağışıklığı da artırıyormuş kolay hasta olmuyormuş içen... Geçmişe dönüp araştırmam gerek ama şimdi bulamamyerimseniben
Açtım niniyi..Anında gözlerim doldu...Ağlayacağım sanırım.....senağlama
ben anlattım çörekotunu ve uyguluyorum. zuzuum pek inanmamış tabii doğaldır ama alaycı olmak hoş değil sanırım. size internette bunun macunu yapıp satıldığını söyleyebilirim o siteden aldığım alıntıdır.inanıp inanmamak size kalmış internete yazıp araştırada bilirsiniz.sadece şu var ben doktoruma sorduğumda hiç bir yan etkisi olmadığını söyledi gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz dedi. bende bir çay kaşığı ot ve bir tatlı kaşığı balı yiyorum. macun almış değilim yalnış anlaşılmasın
Bal Çörekotu Karışımı Vücudu Sağlamlaştırıcı Macun --> En Uygun Fiyata - NeKadar.Com
Bal Çörekotu Karışımı Vücudu Sağlamlaştırıcı Macun Marka:
Yorum Yazdır Fiyat Takip Servisi Tavsiye Et Hatalı Ürün
Bal Çörekotu Karışımı Vücudu Sağlamlaştırıcı Macun - 14.16 YTL <=> 14.16 YTL
*Vücuda kuvvet verici,iştah açıcı,idra sökütücü ve süt arttırıcı etkileri vardır. Mide yanmalarını giderir. Alerjik durumlarda faydalıdır. Gözleri güneşe ve güçlü ışınlara karşı koruyarak katarakt oluşumunu engeller. Akciğer ve karaciğeri rahatlatmad Nekadar.com a etkilidir. Ağrılarda,sancılarda, soğuk algınlıklarında,kronik bronşit ve üst solunum yolları,nefes darlığı,astımve öksürüğe faydalıdır. Zeka geriliği ve sarada faydalıdır. Kanın temizlenmesinde ve işeme zorluğunun giderilmesinde faydalıdır.
hayırlı cumalar derincim, hepimize hayırlı cumalar arkadaşlar... Rabbim dualarımızı kabul etsin, bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alabilmeyi nasib etsin, ve Rabbim evlat hasretiyle yananlara da tattırsın bu güzel duyguyu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?