KIZLAR BEN GELDİM. BEBİŞİM BUGÜN UYUYORDU. ÇABALADIK AMA UYANMADI..... CANIM BENİM YA NE KADAR TATLIYDITABİ RAHAT RAHAT BAKTIK CİNSİYETİNE..... Dr büyük ihtimalle KIZ dedi...... PRENSESİM geliyor kızlar.... Tabi 2 hafta sonra değişir mi bilmem ama olsun sağlıklı olsun da.......
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. aslında inan kız erkek farketmiyo... aslında hep erkekmiş gibi geliyodu ama PRENSES miş canım. ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI CANIM.
EYETKİNER--- ZUZUM-- BABAYLON sağolun kızlar. allah hepimizinkini kucaklarımıza almayı nasip etsin....
zuzuuuum darısı başına. inşallah gösterir canım.
canım bence gösterecek seninki de bu defa....
bu arada benim bebiş artık tam günüyle eş. 14 + 2 yani....
E senin tahmini doğum tarihin 16 temmuz mu oluyo ben mi yanlıs hesaplıyorum acaba. Ama ikili testte de regl dönemlerim inanılmaz düzenli oldugu icin bugun itibariyle bende 14+2 yim ama tahmini dogum tarihim 15 temmuz. Farketmez gerci su zamanki kosullara gore boyle ama sadece merak ettim CADIARZU
E senin tahmini doğum tarihin 16 temmuz mu oluyo ben mi yanlıs hesaplıyorum acaba. Ama ikili testte de regl dönemlerim inanılmaz düzenli oldugu icin bugun itibariyle bende 14+2 yim ama tahmini dogum tarihim 15 temmuz. Farketmez gerci su zamanki kosullara gore boyle ama sadece merak ettim CADIARZU
EYETKİNER--- ZUZUM-- BABAYLON sağolun kızlar. allah hepimizinkini kucaklarımıza almayı nasip etsin....
zuzuuuum darısı başına. inşallah gösterir canım.
KIZLAR BEN GELDİM. BEBİŞİM BUGÜN UYUYORDU. ÇABALADIK AMA UYANMADI..... CANIM BENİM YA NE KADAR TATLIYDITABİ RAHAT RAHAT BAKTIK CİNSİYETİNE..... Dr büyük ihtimalle KIZ dedi...... PRENSESİM geliyor kızlar.... Tabi 2 hafta sonra değişir mi bilmem ama olsun sağlıklı olsun da.......
oleyyyyyyyyyyy kız bebişler çoğalıyor ne güzel kızıma bir arkadaş daha geldi demek çok sevindim çok
allah hayırlısını versin bitanem....
bebeğin gelişimine göre ultrasyon cihazı otomatik çıkartıyor
benimki 26 temmuz normalde 18 temmuzda doğum tarihim çıktı en son ultrasyonda .
sezeryan düşündüğüm için 10 temmuzda falan alınır bebişim sanirsam
ilsu benim de 11 temmuz istiyorum bebişimi....
11 temmuz bizim hem nişan hem de nikah tarihimiz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?