2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canımm çok sevindim tebrik ediyorum, maşallah güzel kızınaaaaa:1hug:

Hımmm anladım cnm. Benimde SAT im 8 ekim. Dedigin gibi saglıklı olsunlar ve sonuna dek bizimle kalsınlarda ne zaman olursa, cinsiyeti ne olursa olsuna.s

evet canım sezeryan olunca 37. haftada bile aldıkları oluyormuş

Confüse şiir çok güsel bu güselliği yaşayan bir babadan olmasıda ayrıca güsel hadi şimdi oğluşun için yazsın :) küser sonra babacığına :):)

eşinin yüreğine kalemine sağlık canım çok güzel yaasenağlamasenağlama

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim nete nedeni çok ilginç pc den midem bulandı hemde öyle böyle değil fena halde monitöre bile bakamadım uzun zaman üzerini örtüyle kapadım.. 7. haftadan sonra bir başladı mide bulantılarım bu hafta biraz hafifledi.. çok yıprattı beni sürekli uyudum , kötü günler geçirdim, sıkıntı, huzursuzluk yaptı bana kafamı yastıktan kaldırdım wc yr koştum.. dr normal dedi metpamit verdi pek yararı oldu diyemicem.. ama çok şükür bu haftadan itibaren biraz daha iyiyim..
bu arada sizleride çok merak ettim ama yinede giremedim şimdi son 10 sayfa kadar bir göz attım neredeyse hepiniz cinsiyetini öğrenmişsiniz hepinize bana da hayırlı uğurlu olsun . ben en son 12 haftalıkken gittim doktora büyük bir ihtimal erkek dedi yanılmıyorsam başka bir şey değilse eğer bende gördüm bibisini :)) kız olsun çok istiyordum ama üzülmedim hayırlı,sağlıklı olsun, eli ayağı düzgün olsun yeter.. oğluma arkadaş geliyo oğlum bu durumdan çok memnun zaten erkek istiyordu ama eşim kız kız diye seviyordu karnımı çok düşkün kız çocuklarına ama kısmet işte ... neyse arkadaşlar aranızda olmaktan dolayı mutluyum bundan sonra umuyorum bir aksilik çıkmadıkça buradayım
..
[/COLOR]

Son düzenleme:
doğumlarını sezeryanla yapacak olan annelere bir tavsiyem var, burç gerçekten kişiliği çok etkiliyor ve tabiki yükselen burç da...

Bebeğinizin doğum gününü ve saatini araştırarak seçin bence

ben aslan burcu olsun istiyorum yaa, şimdilik 22 temmuz görünüyo sat a göre ama benim kesin sezeryan olacak ki daha önce alınır kesin..
aslan burcu 23 temmuzda başlıyor biraz sıksam dişimi olarmı acaba aslan -tatlicadiarzu-

Akdaş cım tebrik ederim,ne güzel kızın olcak seninde.Gittikçe çoğalıyo sanırım kızlar.Bizde çatlamadan bi öğrenseydik hayırlısıyla.:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…