Akdaş cım tebrik ederim,ne güzel kızın olcak seninde.Gittikçe çoğalıyo sanırım kızlar.Bizde çatlamadan bi öğrenseydik hayırlısıyla.:1closedeyes:
çok güzel canım maşallah....bende inş TUANA koyacağım.
doğumlarını sezeryanla yapacak olan annelere bir tavsiyem var, burç gerçekten kişiliği çok etkiliyor ve tabiki yükselen burç da...
Bebeğinizin doğum gününü ve saatini araştırarak seçin bence
ben aslan burcu olsun istiyorum yaa, şimdilik 22 temmuz görünüyo sat a göre ama benim kesin sezeryan olacak ki daha önce alınır kesin..
aslan burcu 23 temmuzda başlıyor biraz sıksam dişimi olarmı acaba aslan -tatlicadiarzu-
Sezaryende de gobek kalıyor kuculmuyor dıyorlar. ben de ondan korkuyorum
merhaba arkadaslar
masallah hepimize hersey yolunda gıdıyo :))ne güzell
gulcan hosgeldın canım aramıza
akdas,demet,beyaz melek sızlerı tebrık edıyorum gözünüz aydın ne mutlu sıze Allah gonlünüze gore vermıs.cok sevındım.darısı bızlerın basına :))
çok güzel canım maşallah....
benim yengeç olacak ve ben çok istiyordum yengeç olmasını....
az önce pisikoloğumla konuşuyordum telefonda o da yengeç burcu bebekler anneye çok düşkün olurlar dedi..en beğendiği burçlardan biriymiş yengeç:asigim:
Sezaryende de gobek kalıyor kuculmuyor dıyorlar. ben de ondan korkuyorum
merhaba arkadaslar
masallah hepimize hersey yolunda gıdıyo :))ne güzell
gulcan hosgeldın canım aramıza
akdas,demet,beyaz melek sızlerı tebrık edıyorum gözünüz aydın ne mutlu sıze Allah gonlünüze gore vermıs.cok sevındım.darısı bızlerın basına :))
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. aslında inan kız erkek farketmiyo... aslında hep erkekmiş gibi geliyodu ama PRENSES miş canım. ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI CANIM.
tebrik ederim.sanmıyorum değişeceğini.kızlar çoğalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?