• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ya böyle aşama aşama gitmek, durumları paylaşmak çok güzel.Eminim sonra okuduğumuzda nerden nereye dicez.Başta yaşadığımız bulantılar,mide yanmaları,ağrılar,kalp atışlarını duymamız...Sonra bebişlerimizin cinsiyetleri..Sonra onlar için aldığımız eşyalar,doğum hikayelerimiz hepsi ne kadar heyecan verici ya.Ben eşime bahsediyorum kulübümüzden haberi var :).Bademcim özellikle senin verdiğin bilgilere çok teşekkür ederim.Bilmediğim çoğu şeyi burdan öğrendim diyebilirim. Ay ben yine duygusallaştım ya,zaten bugünlerde dokunsalar ağlıcak gibiyim.Oyyyyyyy

KIZLAR BEN GELDİM. BEBİŞİM BUGÜN UYUYORDU. ÇABALADIK AMA UYANMADI..... CANIM BENİM YA NE KADAR TATLIYDI:nazar::nazar::nazar::nazar:TABİ RAHAT RAHAT BAKTIK CİNSİYETİNE..... Dr büyük ihtimalle KIZ dedi...... PRENSESİM geliyor kızlar....:nazar::nazar::nazar::nazar: Tabi 2 hafta sonra değişir mi bilmem ama olsun sağlıklı olsun da.......
Tebrikler canım:1hug::nazar:
çok güzel canım maşallah....

benim yengeç olacak ve ben çok istiyordum yengeç olmasını....
az önce pisikoloğumla konuşuyordum telefonda o da yengeç burcu bebekler anneye çok düşkün olurlar dedi..en beğendiği burçlardan biriymiş yengeç:asigim:

evet kızlar yengeç burcu hem erkek hem kızları ailelerine ve evlerine çok düşkün olurlarmış .
Benim bıcırıklar normalde aslan olucak gibi görünüyorlar ama ikiz olduklarından büyük ihtimalle erken doğacaklar ve yengeç olucaklar...Benim burcum kova,yükselenim yengeçmiş...:1rolleyes: Hem mantık hem de duygu insanıyım yani...:utangac:

BADEMCİMteşekkür ederim canım. senin İZMİRE ( memleketime) yolculuk ne zaman? az kaldı öğrenmene bebişlerin cinsiyetini değilmi?

ben ikizlerim ve bebişim ikizler olmayacağı için çokkkkkkk mutluyum ....gününde doğum olursa yengeç olacak inşallah, çok istiyorum

Kızlar...Bakırköy Kadın Doğum Hastenesi hakkında bişey bileniniz var mı?Bugün eşime bir arkadaşı oranın birçok özel hastaneden iyi olduğunu söylemişte...Ben doktorumdan memnunun ve değiştirmek istemiyorum ama eşim'' KK ya bir sor dedi'' Ben de size bi sorayım dedim...

Şekerim geçen hafta cuma ben gittim yok ya confüse ya ben çok garipsedim kendimi benim doğum yapacağım hastanede ssk geçmiyor ben dosya açtırmak için gittim sevkimide ordan alıcam ama anlatayım sana kısaca internetten veya telden rendevu alıyosun ona göre gidiyosun sabaha aldım ben gittikki kalabalık nasıl kayıt yaptıyosun sonra bir koridor var soldada küçük odalar o odalara gebe polikiliniği 1-2-3-4 diye numaralar vermişler tansiyonunu ölçüyo en baştaki yer sonra bekliyosun gebe polikliniği kaçta girceksen muayneye sonra çağırıyo hasta gelsin sen giriyosun odaya uzanıyosun usg var ben bakan kişinin doktor olduğunu kesinlikle sanmıyorum ya asistan ya sağlık teknisyeni bilgi yok sadece ekrana kendisi bakıyo sen göremiyosun karnına jel dökmüyo bile cihazın azında ne varsa onla bakıyo ben görmicekmiyim dedim ben göreyimde önce dedi sonrada bana göstermedi zaten usg çıktısı felan vermiyor bana 2 hafta sonra gel üçlü tarama yapılcak dedi bende ikilim temiz demişti doktor sorunmu varki üçlü yapılcak dedim hayır herşey normal ama üçlü yapıyoruz dedi o kadar bilgi vermedi nasıl peki dedim iyi sağlıklı dedi o kadar çıktık eşimi yanıma almadılar o dışarda kaldı bilmiyorum ya ben garipsedim ama Allah hastaneleri eksikte etmesin aratmasında dedim çıkınca :sm_confused: işte böyle şekerim sorun varsa or canımcım

KIZLAR BEN GELDİM. BEBİŞİM BUGÜN UYUYORDU. ÇABALADIK AMA UYANMADI..... CANIM BENİM YA NE KADAR TATLIYDI:nazar::nazar::nazar::nazar:TABİ RAHAT RAHAT BAKTIK CİNSİYETİNE..... Dr büyük ihtimalle KIZ dedi...... PRENSESİM geliyor kızlar....:nazar::nazar::nazar::nazar: Tabi 2 hafta sonra değişir mi bilmem ama olsun sağlıklı olsun da.......

slm kızlar gecmişi oku oku bitiremedim.akdaş canım tebrık edıyorum gözünüz aydın ne mutlu sıze Allah kucagına almayıda nasip etsin.benim yarın kntrl.vardı ama dokdorumuz yarın olmayacakmıs az önce ögrendim ve aksam 6 icin randevu aldık cinsiyet konusunda ögrenemicekmisim gibi geliyo kızımın olmasını istiyorum ama icimdende erkekmiş gbi geliyo ama bakalım hayırlısı nolur dua edin cok korkuyorum saglıklı olsunlarda bebişlerimiz en önemlisi o cünkü en son 7haftalıkiken kalp atısları icin gitmiştim ve fasulye tanesi kadardı.suan 14+4 üm.sizleri okudukca kıpırdadı hopladı zıpladı uyuyodu vs.diye anlatınca sanki o heyecanınızı sizlerle bende yasıyodum ve simdi sıra bende coooook heyecanlı ve cooookk endişeliyim ooooffffff....

Ya böyle aşama aşama gitmek, durumları paylaşmak çok güzel.Eminim sonra okuduğumuzda nerden nereye dicez.Başta yaşadığımız bulantılar,mide yanmaları,ağrılar,kalp atışlarını duymamız...Sonra bebişlerimizin cinsiyetleri..Sonra onlar için aldığımız eşyalar,doğum hikayelerimiz hepsi ne kadar heyecan verici ya.Ben eşime bahsediyorum kulübümüzden haberi var :).Bademcim özellikle senin verdiğin bilgilere çok teşekkür ederim.Bilmediğim çoğu şeyi burdan öğrendim diyebilirim. Ay ben yine duygusallaştım ya,zaten bugünlerde dokunsalar ağlıcak gibiyim.Oyyyyyyy

Ayy canım ne demek.Ben de yakınlarımdan öğrendiklerimi burada paylaşmaya çalışıyorum:1hug:.Erkek infertilitesi topiğindeyken herkese msn de sıkı tembih ediyordum söylemeyin eşim yakın akrabalarım dr olduğunu yanlış anlarlar diye..Ama bu topikte bir şeyleri doğru olarak paylaşmak adına öğrendiğim kaynakların doğru yerden olduğunu belirtmek için yakınlarım dr dedim..Yakınların mesleği ile övünmek saçma zaten..Her ne kadar bazıları bunu sanki böyle demek istiyormuşum gibi anlamak istese de..kaydirigubbakcemile3...Her meslek gerekli ve değerlidir..Bazan bişey demiyeyim de insanlar doğru bildiklerini sandıkları ile yetinsinler madem benim paylaştığım şeyleri çok bilmişlikle suçlamaya getirenler oluyor diye isyan etmiyor değilim...Ama öğrendiklerimi burada sizlerle paylaşmazsam da vicdan azabı duyarım gibi geliyor..İşte hem kova hem yengeç karakter özelliği bu galiba..:utangac:kaydirigubbakcemile3

selam
ben sezeryan düşünmüyorum tabii bi aksilik olmazsa...
normal doğum yapmak istiyorum bağırmak istiyorum:sm_cool:

slm kızlar gecmişi oku oku bitiremedim.akdaş canım tebrık edıyorum gözünüz aydın ne mutlu sıze Allah kucagına almayıda nasip etsin.benim yarın kntrl.vardı ama dokdorumuz yarın olmayacakmıs az önce ögrendim ve aksam 6 icin randevu aldık cinsiyet konusunda ögrenemicekmisim gibi geliyo kızımın olmasını istiyorum ama icimdende erkekmiş gbi geliyo ama bakalım hayırlısı nolur dua edin cok korkuyorum saglıklı olsunlarda bebişlerimiz en önemlisi o cünkü en son 7haftalıkiken kalp atısları icin gitmiştim ve fasulye tanesi kadardı.suan 14+4 üm.sizleri okudukca kıpırdadı hopladı zıpladı uyuyodu vs.diye anlatınca sanki o heyecanınızı sizlerle bende yasıyodum ve simdi sıra bende coooook heyecanlı ve cooookk endişeliyim ooooffffff....

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM. Endişeli olma canım bebişini göreceksin heyecanla haberlerini bekliyoruz canım.

Ben hala calısıyor olurum diye düşünüyodum 37.hafta cıkarım diodum işten. Servise atlar doğuma giderim :roflol:

selam
ben sezeryan düşünmüyorum tabii bi aksilik olmazsa...
normal doğum yapmak istiyorum bağırmak istiyorum:sm_cool:

Allah sizi emi :roflol:

iyi güldüm valla Allah da sizi güldürsün heppp:sm_cool:a.s.

ne güzel yaaa..annecikler dr.dan mutlu haberlerle gelince insan üzgün olsa bile içine mutluluk doluveriyo birdenn :sm_cool::sm_cool:
bide ben öğrenebilseydim hayırlısıyla..çatlıcam meraktan :1hug::1hug:

selam cankiz, İnşallah Rabbim gönlüne göre ve sağlıklı versin yavrunu:1hug:

Back
X