Şekerim geçen hafta cuma ben gittim yok ya confüse ya ben çok garipsedim kendimi benim doğum yapacağım hastanede ssk geçmiyor ben dosya açtırmak için gittim sevkimide ordan alıcam ama anlatayım sana kısaca internetten veya telden rendevu alıyosun ona göre gidiyosun sabaha aldım ben gittikki kalabalık nasıl kayıt yaptıyosun sonra bir koridor var soldada küçük odalar o odalara gebe polikiliniği 1-2-3-4 diye numaralar vermişler tansiyonunu ölçüyo en baştaki yer sonra bekliyosun gebe polikliniği kaçta girceksen muayneye sonra çağırıyo hasta gelsin sen giriyosun odaya uzanıyosun usg var ben bakan kişinin doktor olduğunu kesinlikle sanmıyorum ya asistan ya sağlık teknisyeni bilgi yok sadece ekrana kendisi bakıyo sen göremiyosun karnına jel dökmüyo bile cihazın azında ne varsa onla bakıyo ben görmicekmiyim dedim ben göreyimde önce dedi sonrada bana göstermedi zaten usg çıktısı felan vermiyor bana 2 hafta sonra gel üçlü tarama yapılcak dedi bende ikilim temiz demişti doktor sorunmu varki üçlü yapılcak dedim hayır herşey normal ama üçlü yapıyoruz dedi o kadar bilgi vermedi nasıl peki dedim iyi sağlıklı dedi o kadar çıktık eşimi yanıma almadılar o dışarda kaldı bilmiyorum ya ben garipsedim ama Allah hastaneleri eksikte etmesin aratmasında dedim çıkınca :sm_confused: işte böyle şekerim sorun varsa or canımcım
selam
ben sezeryan düşünmüyorum tabii bi aksilik olmazsa...
normal doğum yapmak istiyorum bağırmak istiyorum:sm_cool:
kızlar sabah bulantısı devam eden var mı aranızda?
bende sabahları köt olmaya başladım bir haftadır.
eskiden çok daha iyiydim.
ama neen acaba ,soğuklar etkiliyordur belki diyorum ,
bilmiyorum tabi,:)
yoksa benim bebişim erken mi acıkıyor
Ayy canım ne demek.Ben de yakınlarımdan öğrendiklerimi burada paylaşmaya çalışıyorum:1hug:.Erkek infertilitesi topiğindeyken herkese msn de sıkı tembih ediyordum söylemeyin eşim yakın akrabalarım dr olduğunu yanlış anlarlar diye..Ama bu topikte bir şeyleri doğru olarak paylaşmak adına öğrendiğim kaynakların doğru yerden olduğunu belirtmek için yakınlarım dr dedim..Yakınların mesleği ile övünmek saçma zaten..Her ne kadar bazıları bunu sanki böyle demek istiyormuşum gibi anlamak istese de..kaydirigubbakcemile3...Her meslek gerekli ve değerlidir..Bazan bişey demiyeyim de insanlar doğru bildiklerini sandıkları ile yetinsinler madem benim paylaştığım şeyleri çok bilmişlikle suçlamaya getirenler oluyor diye isyan etmiyor değilim...Ama öğrendiklerimi burada sizlerle paylaşmazsam da vicdan azabı duyarım gibi geliyor..İşte hem kova hem yengeç karakter özelliği bu galiba..kaydirigubbakcemile3
oo 26 kullnanıcı görünüyor maşallah bize
En güvenilir kaynağımız burda yanımızdayken bizden şanslısı var mı,bişey mi takıldı kafana hoop sor bademe :dance: rahatlat içini.
kızlar sabah bulantısı devam eden var mı aranızda?
bende sabahları köt olmaya başladım bir haftadır.
eskiden çok daha iyiydim.
ama neen acaba ,soğuklar etkiliyordur belki diyorum ,
bilmiyorum tabi,:)
yoksa benim bebişim erken mi acıkıyor
bendede 13 haftadan sonra bulantı başladı
normalde geçer diyolar ama
herkes gider mersine ben giderim tersine bulantım baş ağrım burun kanamam of ofsenağlama
benim de 12 .haftadan sonra sabah bulantılarım başladı..Bu gün de başım ağrıyor...
ben de tersine gidenlerdenim canım...kaydirigubbakcemile3
Bu kelimenin aslı "ecir". Hâni derler ya "Allah ecrini verir" diye. Yâni sen bir şey yaparsan Allah onun karşılığını, ecrini verir demektir.
Biraz karışık oldu farkındayım. Kusuruma bakmayın artık. Kısacası İdil, dilimize Yunanca'dan geçmiştir ve bir şiir türüdür. Ecrin ise Arapça'dan geçmiştir ve anlamı "mükafât, karşılık" demektir.
**ECRİN**:asigim::1hug:
Anlamını duyunca tamam dedim budurkaydirigubbakcemile5
Allah ın hediyesi, armağanı:1hug: ....
Merhaba herkese,
Dün ssk'daki dr'uma gittim. Rapor aldığım için periyodik muayenemi oluyorum ona. Herneyse cinsiyetine bakalım dedi. Ben de kendi dr'umun %60 erkek dediğini söyledim ama yine de bakalım dedim. Bunu söylediğinde 14 haftalıktı dedim. Hem bebişimi de görürüm iyi olur diye düşündüm. Kuzum benim uzanmış yatıyordu. Uyuyordu galiba pek kıpırdamadı. Bacaklarını açmış. Doktor baktı baktı baktı. Ben çıkıntı göremiyorum dedi. Kız mı yani diyince, daha ufak sayılır 15 gün sonra kesin belli olur dedi. Kızlar galiba cinsiyeti yurtdışında 18-19. haftalarda söylemelerinin kerameti bu. Kız istiyordum dr erkek diyince ( Hatta zoom yapıp pipisini bile gösterdi) kendimi oğlumun olacağı fikrine alıştırdım. Şimdi kız dediler. Yadırgadım valla. Hooppp tekrar başa döndüm.
Merhaba herkese,
Dün ssk'daki dr'uma gittim. Rapor aldığım için periyodik muayenemi oluyorum ona. Herneyse cinsiyetine bakalım dedi. Ben de kendi dr'umun %60 erkek dediğini söyledim ama yine de bakalım dedim. Bunu söylediğinde 14 haftalıktı dedim. Hem bebişimi de görürüm iyi olur diye düşündüm. Kuzum benim uzanmış yatıyordu. Uyuyordu galiba pek kıpırdamadı. Bacaklarını açmış. Doktor baktı baktı baktı. Ben çıkıntı göremiyorum dedi. Kız mı yani diyince, daha ufak sayılır 15 gün sonra kesin belli olur dedi. Kızlar galiba cinsiyeti yurtdışında 18-19. haftalarda söylemelerinin kerameti bu. Kız istiyordum dr erkek diyince ( Hatta zoom yapıp pipisini bile gösterdi) kendimi oğlumun olacağı fikrine alıştırdım. Şimdi kız dediler. Yadırgadım valla. Hooppp tekrar başa döndüm.
Bu kelimenin aslı "ecir". Hâni derler ya "Allah ecrini verir" diye. Yâni sen bir şey yaparsan Allah onun karşılığını, ecrini verir demektir.
Biraz karışık oldu farkındayım. Kusuruma bakmayın artık. Kısacası İdil, dilimize Yunanca'dan geçmiştir ve bir şiir türüdür. Ecrin ise Arapça'dan geçmiştir ve anlamı "mükafât, karşılık" demektir.
Merhaba herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?