2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar sabah bulantısı devam eden var mı aranızda?
bende sabahları köt olmaya başladım bir haftadır.
eskiden çok daha iyiydim.
ama neen acaba ,soğuklar etkiliyordur belki diyorum ,
bilmiyorum tabi,:)
yoksa benim bebişim erken mi acıkıyor

Çok teşekkür ederim canım.Çok yardımcı oldun valla.Zaten hiç istemem bu saatten sonra doktorumu değiştirmeyi.Eşime de aynen yazdıklarını okutucam.Onun sormak istediği bişey olursa sana yazarım...Tekrar teşekkürler bitanem...:1hug:a.s.

selam
ben sezeryan düşünmüyorum tabii bi aksilik olmazsa...
normal doğum yapmak istiyorum bağırmak istiyorum:sm_cool:

evet bende bunu istiyorum.sanki ama zor yani.
hemen sezaryene kayabiirm de ondan da anesteiz korkutuyor beni.
epidurala dayanamam zaten iğne korkum var ,ve epiduralda tehlike riski de var.gerçi hepsinde de eşit risk ama .
birde ben bilincim açıkken benimle uğraştıkalrını bilirsem kötü olurum.
iğne bile yaptıramam ki ben ,fobim var....offf nasıl doğracağım onu bilmiyorum işte.
keşke çok kolay bir normla doğum yapsam allahımmmmmmmmmm

bendede 13 haftadan sonra bulantı başladı
normalde geçer diyolar ama
herkes gider mersine ben giderim tersine bulantım baş ağrım burun kanamam of ofsenağlama

Bu kelimenin aslı "ecir". Hâni derler ya "Allah ecrini verir" diye. Yâni sen bir şey yaparsan Allah onun karşılığını, ecrini verir demektir.

Biraz karışık oldu farkındayım. Kusuruma bakmayın artık. Kısacası İdil, dilimize Yunanca'dan geçmiştir ve bir şiir türüdür. Ecrin ise Arapça'dan geçmiştir ve anlamı "mükafât, karşılık" demektir.

**ECRİN**:asigim::1hug:

Anlamını duyunca tamam dedim budurkaydirigubbakcemile5

Allah ın hediyesi, armağanı:1hug:....

En güvenilir kaynağımız burda yanımızdayken bizden şanslısı var mı,bişey mi takıldı kafana hoop sor bademe :dance: rahatlat içini.

Benim devam ediyo ama ben senden 2 hafta gerideyim. İnanılmaz her sabah hic sekmiyo saolsun ama o kadar alıstım ki bu duruma artık yadırgamıyorum nerdeyse hamilelikle özdeşleşti durumum

swet canım benim bulantım hiç geçmedi offffff... Eşim her hafta başında hayatım artık azalır diyo ama yok yokk yokkkk-tatlicadiarzu-
Hiç bir ilaç vitamin yutamıyorum anında geri geliyofisfisfis
Ama ne yapalım bebişler için herşeye katlanılıyor demi :1hug: yeter ki iyi olsunlar

bendede 13 haftadan sonra bulantı başladı
normalde geçer diyolar ama
herkes gider mersine ben giderim tersine bulantım baş ağrım burun kanamam of ofsenağlama

benim de 12 .haftadan sonra sabah bulantılarım başladı..Bu gün de başım ağrıyor...

ben de tersine gidenlerdenim canım...kaydirigubbakcemile3

Merhaba herkese,
Dün ssk'daki dr'uma gittim. Rapor aldığım için periyodik muayenemi oluyorum ona. Herneyse cinsiyetine bakalım dedi. Ben de kendi dr'umun %60 erkek dediğini söyledim ama yine de bakalım dedim. Bunu söylediğinde 14 haftalıktı dedim. Hem bebişimi de görürüm iyi olur diye düşündüm. Kuzum benim uzanmış yatıyordu. Uyuyordu galiba pek kıpırdamadı. Bacaklarını açmış. Doktor baktı baktı baktı. Ben çıkıntı göremiyorum dedi. Kız mı yani diyince, daha ufak sayılır 15 gün sonra kesin belli olur dedi. Kızlar galiba cinsiyeti yurtdışında 18-19. haftalarda söylemelerinin kerameti bu. Kız istiyordum dr erkek diyince ( Hatta zoom yapıp pipisini bile gösterdi) kendimi oğlumun olacağı fikrine alıştırdım. Şimdi kız dediler. Yadırgadım valla. Hooppp tekrar başa döndüm.

benim de 12 .haftadan sonra sabah bulantılarım başladı..Bu gün de başım ağrıyor...

ben de tersine gidenlerdenim canım...kaydirigubbakcemile3

ben bu durumdan çok tedirginim 13 hafta herşeyi yedim hiç sorun olmadı şimdi yiyemiyorum
tam beslenmeye başlamam gereken zaman kilo vercem dr umdan vit istiyeceğim
bebeğim için endişenmeye başladım

Çok güzel bir isim bu canım.Bebeğimin cinsiyetini öğrenmeden önce kız isimleri de araştırmıştım ama içime sinen bir isim bulamamıştım.Ama ''ECRİN'' hem anlamı,hem söylenişi açısından çok güzel bir isim.Adıyla yaşasın...

belki de önceki doktorun klitoris çıkıntısını gördü
sonuçta şimdi daha büyük
bu daha doğru olabilir

:1shok::1shok:AYY ŞOK OLDUM YAAA EN İYİSİ BU HAFTALARDA KENDİMİZİ FAZLA KAPTIRMAMAK...............AYY BEEN Bİ SU İÇEYİM KÖTÜ OLDUM ...........
SENİN İÇİN HAYIRLISI CANIM.........BANA DA % 60 KIZ GİBİ AMA NET DEĞİL DEDİ...
EE ŞİMDİ DEĞİŞİR Mİ ASLINDA % 60 ORAN ÇOK DEĞİL......
ZATEN % 50 ŞANSIMIZ VAR:1closedeyes:

degişik,cok hoşmuş gerçekten a.s

bende aymaran ismini cok begenıyorum anlamıda cok hoş.. agaç kavuğunda yaşıyan ay perisi ama seslenırken kulaga bıraz kaba geliyor sanki:çok üzgünüm:

Ecrin ismini son zamanlarda çok seviliyor ve kullanılıyor..Ama ben Arap isimleri yerine Türk isimlerini tercih ediyorum..Ecrin isminin anlamı belki güzel olabilir ama bana cin ya da ecinni der gibi geliyor...:sm_confused:

benim çok sevdiğim bir sism canım.
hatta eşime teklif ettim ama böyle bir bekleid durakladı.bakalaım nasıl isim beğendireceğiz bu babaya ,hiç bir ismi yakıştıramıyor bebiişie

aaa bana da %90 kız dedikleri halde içimde oğlandır diye bir kuşku oluştu.ilk heidye kıyafetleri bile geldi kızımın.ya oğlansan annem diyorum ne yapacağız:))))))))))
evet dedikleri gibi kesin göremiyorlar ama biz dayanamıyoruz galiba hamişler olarak doktorlar da söylüyor.
p.tesi gittiğim de doktor erkek derse çok şaşiracağım isimleri beile hep kız ismi baktım,hep kızım diye konuştum.:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…