2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Sorun yokmuş canım.Hamilelik arttıkça haraketlerde kısıtlanıyormuş zaten...Mümkün olduğunca vücudu dinlendirmeliymişiz..Doğumdan sonra veda edicez bu uykulara...kaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım biraz depolayımkaydirigubbakcemile3
nasıl olsa dediğin gibi uyuyamıyacağız

badem izmire mi geliosunnn... nasıl özlemişindir şimdi ben 1_2 haftadan fazla uzak kalamıorummm deliriyorum başka yerde....

Hem de nasıl canım.
6 ay oldu ailemi görmeyeli..
İzmire gitmeyeli de 8 -9 ay falan oluyor..

Uçaktan iner inmez "medeniyet:asigim:" diye toprağı öpmemek için kendimi zor tutucam...kaydirigubbakcemile3

canım düşük olması zararlı değil yükselmesi zararlı hamilelikte..
baş ağrısı olunca uyumak çok zor oluyor...inşallah ilaç iyi gelir..
bende çok uyuyorum ama dr dediki 8 saatten fazla uyuma bakalım şuan gözlerim kapanıyor ama mücadele ediyorum uyumamak için yoksa gece uyuyamam..
canım içim gitti okurken Allahım korusun bebeklerini sana bağışlasın..
çok ayakta kalma uzan dinlen kendine ve bebeklerine iyi bak...
Dilara80 ve zuzum, nilay tebrik ederim kızlar....

comebaby seninki ne zaman belli oldu? biraz girmedim valla bir sürü haber olmuş.tebrikler canım

ALLAH BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.

çok saol tatlım:)))Şeniz

kızlar tansiyon düşüklüğünde ne yapcaz? benim en normali 9-5 çıkıyor ama dün 7-4 dü valla....

Hem de nasıl canım.
6 ay oldu ailemi görmeyeli..
İzmire gitmeyeli de 8 -9 ay falan oluyor..

Uçaktan iner inmez "medeniyet:asigim:" diye toprağı öpmemek için kendimi zor tutucam...kaydirigubbakcemile3

ii bakalım hayırlı olsun şimdiden hoşgeldinnn...hihoyyyt memleketimizekaydirigubbakcemile3

kızlar tansiyon düşüklüğünde ne yapcaz? benim en normali 9-5 çıkıyor ama dün 7-4 dü valla....

eşim su iç dedi ama ben çok su içemiyorum belki beni korkutmak için demiştir
tuzlu yesek çare olurmu acaba?
aslında düşük tansiyon iyidir ...uzun yaşarlarmış....
ama hamilelikte kan basıncı az olunca bilmiyorum bebeğin ihtiyacını karşılarmı

canım suda çare değil ben günde 3-3.5 litre su içiyorum

evet canım hamilelikte düşük tansiyon iyi yükselmesin yeterki...

ya ben tuzlu yemeyede korkuyorum eşleri doktor olanlar bu konuyu bi danışabilirlerse sevinecem tansiyon düşük tuzun zararı var mı

ya ben tuzlu yemeyede korkuyorum eşleri doktor olanlar bu konuyu bi danışabilirlerse sevinecem tansiyon düşük tuzun zararı var mı

canım benim eşimde dr ama şuanda nöbetçi telefonla sorarım
ama iyi olduğunu sanmıyorum
çünkü biz çoğu şeyi tuzsuz yiyoruz

iyi akşamlar kızlar ...göbeği hala çıkmayan var mı 3. ayında olupta...bugun konustugum b arkadas 6. aya kadar göbeğinn çıkmadıgını söledi.olabilir mi ya..11. haftadan sonra karın buyur normalde.kimisinde az kimisinde cok, iç hacmine göre..şaşırdım açıkçası..

canım benim tuzla pek aram yok tansiyonumda normalde 8e5 çıkar bazende 6ya 3e kadar düşüyor

bence tansiyon yapısal bişey benimde düşüktür
vucut bu düzene alışıyor heralde bebeğimizde alışıyodur
ben tuzu çok severim
ama evlendiğimden beri domatesi tuzlayıp yiyemedim
sonuçta zararlı
aldığımız besinlerde yeterince varmış ....fazla almaya gerek yokmuş....

inanki benim hiç göbeğim yok
bu duruma üzülüyorum
her gün bi heves göbeğime bakıyorum ama yok 17 haftanın içindeyim
hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum

kızlar ben çok su içiyorum ama düşük yinede. dr 7-4 ü görünce şaşırdı. düşük tansiyonda tehlikeli dedi. hatta hamur işi yeme dedi. düşürür dedi. ama bilmiyorum. başka ne yapmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…