Sorun yokmuş canım.Hamilelik arttıkça haraketlerde kısıtlanıyormuş zaten...Mümkün olduğunca vücudu dinlendirmeliymişiz..Doğumdan sonra veda edicez bu uykulara...kaydirigubbakcemile3
badem izmire mi geliosunnn... nasıl özlemişindir şimdi ben 1_2 haftadan fazla uzak kalamıorummm deliriyorum başka yerde....
canım düşük olması zararlı değil yükselmesi zararlı hamilelikte..nilay dr sordunmu daha önce düşüktü zararı olurmu diye
ben eşime sorduğumda seninki düşük tabiki artacak bebeğin kana ihtiyacı var
basıncı artırmak için su içmek gerekiyormuş
benim dinlenirken 8 5 bile düştüğü oluyor
bebek için zararlıymış
baş ağrısı olunca uyumak çok zor oluyor...inşallah ilaç iyi gelir..Tylol ün de parasetamol içeren hapı var..minoset gibi.Ondan verdi az evvel eşim..Bir de çoğu arkadaş uykusuzluktan bahsetmiş..Ama benim tam aksine uykum çok geliyor..Ancak dün akşam baş ağrısından o kadar zor uyudum ki...benneyaptımki
canım içim gitti okurken Allahım korusun bebeklerini sana bağışlasın..iyi akşamlar arkadaşlar
yine zor birkaç gün geçirdim 2 gün önce biten kanamam yine çok şiddetli başladı ve gece 12 civarı 4 cm kadar büyük bir pıhtı tuvalete düştü aklım çıktı çığlık atarak evdekileri tuvalete topladım eşim poşet gecirdi eline ve pıhtıyı aldı hemen doktorumu aradı oda bunun kan pıhtısı olduğunu ama içimizin rahat etmesi açısından bir hastaneye gitmemizin iyi olacağını söylemiş ve hemen acile gittik ultrasonda bakıldı ve bebeklerimin kalbi pıt pıt atıyordu sonra iğne yaptılar ve eve geldik ertesi günü erkenden kendi doktoruma gittim vajinal muayene yaptı baktık bebeklerim çok güzeldi ve cinsiyetlerinin kız olma ihtimali olduğunu söyledi doktorum yine progesteron iğne verdi kanama kesilinceye kadar coraspirini bırak ama sonra tekrar başla dedi iğneler kanamayı çok azalttı şükürler olsunki herşey yolunda imiş ama bu kanamalara sanırım hep maruz kalacağım
Dilara80 ve zuzum, nilay tebrik ederim kızlar....
comebaby seninki ne zaman belli oldu? biraz girmedim valla bir sürü haber olmuş.tebrikler canım
ALLAH BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.
kızlar tansiyon düşüklüğünde ne yapcaz? benim en normali 9-5 çıkıyor ama dün 7-4 dü valla....
Hem de nasıl canım.
6 ay oldu ailemi görmeyeli..
İzmire gitmeyeli de 8 -9 ay falan oluyor..
Uçaktan iner inmez "medeniyet:asigim:" diye toprağı öpmemek için kendimi zor tutucam...kaydirigubbakcemile3
kızlar tansiyon düşüklüğünde ne yapcaz? benim en normali 9-5 çıkıyor ama dün 7-4 dü valla....
eşim su iç dedi ama ben çok su içemiyorum belki beni korkutmak için demiştir
tuzlu yesek çare olurmu acaba?
aslında düşük tansiyon iyidir ...uzun yaşarlarmış....
ama hamilelikte kan basıncı az olunca bilmiyorum bebeğin ihtiyacını karşılarmı
eşim su iç dedi ama ben çok su içemiyorum belki beni korkutmak için demiştir
tuzlu yesek çare olurmu acaba?
aslında düşük tansiyon iyidir ...uzun yaşarlarmış....
ama hamilelikte kan basıncı az olunca bilmiyorum bebeğin ihtiyacını karşılarmı
ya ben tuzlu yemeyede korkuyorum eşleri doktor olanlar bu konuyu bi danışabilirlerse sevinecem tansiyon düşük tuzun zararı var mı
ya ben tuzlu yemeyede korkuyorum eşleri doktor olanlar bu konuyu bi danışabilirlerse sevinecem tansiyon düşük tuzun zararı var mı
canım benim eşimde dr ama şuanda nöbetçi telefonla sorarım
ama iyi olduğunu sanmıyorum
çünkü biz çoğu şeyi tuzsuz yiyoruz
canım benim tuzla pek aram yok tansiyonumda normalde 8e5 çıkar bazende 6ya 3e kadar düşüyor
iyi akşamlar kızlar ...göbeği hala çıkmayan var mı 3. ayında olupta...bugun konustugum b arkadas 6. aya kadar göbeğinn çıkmadıgını söledi.olabilir mi ya..11. haftadan sonra karın buyur normalde.kimisinde az kimisinde cok, iç hacmine göre..şaşırdım açıkçası..
neslivicdan sıfır göbek misin yani?
işte bebişim dün çekildi usg si 16+4 çıktı ultrasonda:)
:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?