2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

tüm anneciklere hayırlı geceler.......
dr gelen annecikler var.maşallah bebişlerine...ne güzel cinsiyetlerinide öğrenmişler..darısı öğrenmeyenlerin başına..(aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn)

bu arada hasta olan anneciklerede var çooook geçmiş olsun..Rabbim inş en kısa zamanda sağlıklarına kavuşturur....

kızlar benim göbeğim vardı zaten heralde ondan belli olmuyor hiç çıkmadı ama ben genişledim çünki pantolonlarım olmuyo. kiloda almadım.arkadaşlar bu gece çok ağladım öle korktumki bebeğime bişey olacak diye 1.5 saat eşime ulaşamadım cep tlf evde unutmuştu işten çıktığını sölediler direk eve gelirdi normalde meğer arkadaşıyla 1 saat takılmışlar tabii ben herkesi ayağa kaldırdım gerçi hergeceki gibi 7 de geldi ama 5.30da işten çıkınca.dedim tamam eşim gitti. allah korusun bebeğimizi göremeden gitti diyorum. allah kimseye yaşatmasın.hala kendime gelmeye çalışlıyorum

Canım anlamadım ki neden durduk yere telaşlandığını? bir şey mi oldu ki?benneyaptımki

Çok zayıf yapılı olmadığın için belki şu an belirgin değildir yeterince..Zayıflarda daha çabuk farkediyor sanırım..Bozma moralini hemen annesi...:1hug:

bademcim bu Almanların psikopatlık derecesine varan saf ve güçlü ırk hayalleri onları neler düşünecek duruma getirmiş.ilginç bir not gerçekten...

Ama eşlere kesinlikle anlatılmamalı yoksa hemen bak hamilelik o kadar dikkat gerektirmez açıklamalarına maruz kalabiliriz:=))

come baby canım büyük geçmiş olsun ben her wcye gidişimde sürekli kanama görme korkusuyla yaşıyorumki senin ne zamandır sürüyor korkun allah yardımcın olsun canım 6. deneme heee valla bravo nasılda dayandın be canım ben 2kez denedim tüp bebeği 3. nasıl deniycem derken yüce allahım kendiliğinden verdi allah yavrularımızdan ayırmasın bizleri çünki harika bir duygu

bende uykusuzluğa dayanamıyorum..
uykum gelince hemen gözlerim kapanıveriyo..
ama öyle çok uyumuyorum,biraz uykumu alınca hemen uynıyorum..
çok uyursam ogün baş ağısından duramıyorum,.....

bademcim karnım çıkmadığı için değil eşime ulaşamadığım için hemen eşime kötü birşey oldu zannetim o yüzden çok ağladım hem ağlıyorum hemde allahım bebeğime bişey olmasın diyorum tam bir saat ağladım

Ayy canım..Hamilelik hassaslığı demek...:teselli:a.s.

bu aralar çok hassas oluyoruz..en ufak şeyleri büyütebiliyoruz..
şükür bişeycikler yokmuş...daha sakin olmaya çalış canım...herşey beb:
işler içinnnnnnnnnnnnn:1hug::1hug:

benimde göbeğim çok çıkmadı..hihoyyyt
sadece akşamları bide yemek yedikten sonra...

Standart Hamilelikte uyku ve dinlenmek
Gebelik dönemi belki de yaşamınızda en çok istirahat ve uykuya ihtiyaç duyduğunuz dönemdir. Gebeliğin erken dönemlerinde salgılanan hormonların etkisiyle ortaya çıkan yorgunluk hissi sizi ister istemez istirahat etmeye zorlayacaktır. Gebelik ilerledikçe bu yorgunluk hissi ortadan kalkmış olsa bile bedeninizin ihtiyacı olan istirahat ve uykuya gereken önemi vermeye devam edin.
İşiniz gün boyunca sık sık ayakta kalmayı gerektiriyorsa fırsat buldukça oturun ayaklarınızı hafifçe yükseltin ve gözlerinizi kapayarak istirahat edin.
İşiniz gün boyunca oturmayı gerektiriyorsa dolaşımınızın yavaşlamasını engellemek için iki saatte bir en az 10 dakika boyunca kalkıp yürüyün.
Gebelik döneminde her gün en az 8 saat uyumaya özen gösterin.
Gebelik döneminde tansiyonunuz yatar pozisyondan doğrulurken ya da oturur pozisyondan ayağa kalkarken düşme eğilimindedir. Tansiyon düşmesi de baş dönmesi ve daha ileri aşamalarda bayılma hissi oluşmasına neden olabilir. Ortostatik hipotansiyon adı verilen bu durumu önlemek için yatağınızdan kalkarken:
yana dönün
dizlerinizi bükün ve kollarınızı kullanarak yatakta doğrulun
önce ayaklarınızı yataktan aşağı sarkıtın
bir süre doğrulmuş pozisyonda kalın ve ellerinizi yanlara koyun
öne doğru eğilin
bacak kaslarınızı kullanarak doğrulun

Alıntı

Burada da hamilelikte en az 8 saat uyunması gerektiği yazıyor..Yani en az 8 saat...a.s

evet canım çok şükür bişeycik yokmuş eşim keyif yapıyormuş meğer.adam ne var 1 saat arkadaşıyla takıldıysa:roflolarçaladım kendimi benimde yedikten sonra çıkıyor eşim bayılıyor göbeğin çıktı artık diyor

offff canım sıkılıyor..bebişimin cinsiyetini dogum gunume sakladım bu hafta kızlar..inş bu hafta içi ögrenicem sonunda..

ipegimu canım nezaman doktora gidiceksin merak ettigim kişilerden birisin 14 haftalıkken erkek sonrada kız demişler ne zaman kesinleşicek ve sen ne hissediyosun

Derincim ne oldu teyzenler geldi mi gunune?

kibele canım teyzem geldide çatlak kızı gelmedi hemde aramızda 2 ev var teyzemde hem suçlu hem güçlü pas vermiyor bana ben suçlu oldum şimdi bende hiç onunla ilgilenmedim.kızı gelmesin çokda önemli değil ama derinime içim yandı yavrum nasılda özledim. beni soruyomuş gül aba nerde diye onlarda gül aban işe gitti diyorlarmış.annem gitmiş geçen gün anneme gül aba işe gitti diyormuş canım benim yaaa

günaydın iyi pazarlar arkadaşlar...
gribimi hala atlatamadım hem grip hem hamiş olmak çook zor walla...
bi de çalışıyorum hiç dinlenemiyorum onun için zor atlatırım herhalde...

eyetkiner geçmiş olsun benimde eşim grip ödüm kopuyor grip olupta ateşlenirsem diye ateş tehlikeliymiş çünki geçen sene aşırı ateşlenmiştimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…