kızlar benim göbeğim vardı zaten heralde ondan belli olmuyor hiç çıkmadı ama ben genişledim çünki pantolonlarım olmuyo. kiloda almadım.arkadaşlar bu gece çok ağladım öle korktumki bebeğime bişey olacak diye 1.5 saat eşime ulaşamadım cep tlf evde unutmuştu işten çıktığını sölediler direk eve gelirdi normalde meğer arkadaşıyla 1 saat takılmışlar tabii ben herkesi ayağa kaldırdım gerçi hergeceki gibi 7 de geldi ama 5.30da işten çıkınca.dedim tamam eşim gitti. allah korusun bebeğimizi göremeden gitti diyorum. allah kimseye yaşatmasın.hala kendime gelmeye çalışlıyorum
bademcim karnım çıkmadığı için değil eşime ulaşamadığım için hemen eşime kötü birşey oldu zannetim o yüzden çok ağladım hem ağlıyorum hemde allahım bebeğime bişey olmasın diyorum tam bir saat ağladım
kızlar benim göbeğim vardı zaten heralde ondan belli olmuyor hiç çıkmadı ama ben genişledim çünki pantolonlarım olmuyo. kiloda almadım.arkadaşlar bu gece çok ağladım öle korktumki bebeğime bişey olacak diye 1.5 saat eşime ulaşamadım cep tlf evde unutmuştu işten çıktığını sölediler direk eve gelirdi normalde meğer arkadaşıyla 1 saat takılmışlar tabii ben herkesi ayağa kaldırdım gerçi hergeceki gibi 7 de geldi ama 5.30da işten çıkınca.dedim tamam eşim gitti. allah korusun bebeğimizi göremeden gitti diyorum. allah kimseye yaşatmasın.hala kendime gelmeye çalışlıyorum
Ayy canım..Hamilelik hassaslığı demek...:teselli:a.s.
bu aralar çok hassas oluyoruz..en ufak şeyleri büyütebiliyoruz..
şükür bişeycikler yokmuş...daha sakin olmaya çalış canım...herşey beb:
işler içinnnnnnnnnnnnn:1hug::1hug:
benimde göbeğim çok çıkmadı..hihoyyyt
sadece akşamları bide yemek yedikten sonra...
Derincim ne oldu teyzenler geldi mi gunune?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?