Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eyetkiner geçmiş olsun benimde eşim grip ödüm kopuyor grip olupta ateşlenirsem diye ateş tehlikeliymiş çünki geçen sene aşırı ateşlenmiştimde
eyetkıner gecmıs olsun canım
valla derın bende açlıktan ölüyorum ama kalkıp bıseyler hazırlamaya üşeniyorumcokacimcoook
dün doktora gittim. oğlum olacakmış.
kızlarrr bebeğimin resmini koydum nasıl ama büyümüş dimi? :)
geçmiş olsun canım.vallahi ben yeni kalktım bugün biraz tembellik yapmışım.ama bugün hava çok güzel dışarı çıkmayı düşünüyorum.sanki bahar geldi ooohhhh misss gibi vallahiKimsecikler yokkkk ....Herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı bir gün diliyorum arkadaşlar...
migrene banyo ve bişey daha iyi geliyor ama onu özelden atarım.:))))....
Bu sahahta başağrısıyla uyandım.Artık bıktım bu başağrılarından...Zaten migrenim var ama hamilelikte çok sıklaştı ağrılarım.Minoset çok hafif kalıyor...Allah'ım artık geçsinnnnn
migrene banyo ve bişey daha iyi geliyor ama onu özelden atarım.:))))
geçmiş olsun canım.vallahi ben yeni kalktım bugün biraz tembellik yapmışım.ama bugün hava çok güzel dışarı çıkmayı düşünüyorum.sanki bahar geldi ooohhhh misss gibi vallahi
confuse canım ebru nerede pekı bılgı verırmısın bende pantolon almak ıstıyorum
uzerıme hıcbırsey olmuyo artık bende bıktım elbıse gıymekten
geçmiş olsun canım.vallahi ben yeni kalktım bugün biraz tembellik yapmışım.ama bugün hava çok güzel dışarı çıkmayı düşünüyorum.sanki bahar geldi ooohhhh misss gibi vallahi
ipegimu canım nezaman doktora gidiceksin merak ettigim kişilerden birisin 14 haftalıkken erkek sonrada kız demişler ne zaman kesinleşicek ve sen ne hissediyosun