2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

eyetkiner geçmiş olsun benimde eşim grip ödüm kopuyor grip olupta ateşlenirsem diye ateş tehlikeliymiş çünki geçen sene aşırı ateşlenmiştimde

canım çok teşekkür ederim ben de ateşlenmekten kokuyordum ama ayakta atlatıyorum sanırım.. bana da eşimden geçtii walla dikkatl, ol.a.s.

eyetkıner gecmıs olsun canım
valla derın bende açlıktan ölüyorum ama kalkıp bıseyler hazırlamaya üşeniyorum
cokacimcoook

canım çok teşekkür ederim sağoll... üşenme hemen kahvaltını yap canım kahvaltı en önemlisiymiş bazen öğle yemeğini atlıyorum ama asla sabah kahvaltımı yapmadan çıkmıyorum evden...

kızlarrr bebeğimin resmini koydum nasıl ama büyümüş dimi? :)

....
Bu sahahta başağrısıyla uyandım.Artık bıktım bu başağrılarından...Zaten migrenim var ama hamilelikte çok sıklaştı ağrılarım.Minoset çok hafif kalıyor...Allah'ım artık geçsinnnnn

Kimsecikler yokkkk ....Herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı bir gün diliyorum arkadaşlar...

Kimsecikler yokkkk ....Herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı bir gün diliyorum arkadaşlar...
geçmiş olsun canım.vallahi ben yeni kalktım bugün biraz tembellik yapmışım.ama bugün hava çok güzel dışarı çıkmayı düşünüyorum.sanki bahar geldi ooohhhh misss gibi vallahi

geçmiş olsun canım.vallahi ben yeni kalktım bugün biraz tembellik yapmışım.ama bugün hava çok güzel dışarı çıkmayı düşünüyorum.sanki bahar geldi ooohhhh misss gibi vallahi

Evet hava çok güzel görünüyor,bahar gelmiş gibi...Eşim hala uyuyor...Ben uyandırmazsam ertesi güne kadar uyur..senağlama.Bir ara uyandı,hava çok güzelmiş,dışarda hahvaltı yapalım dedi.Benim başım ağrıdığı için uyuyamadım,kalktım yataktan.O uyumaya devam etti.Canım hiçbişey yemek istemiyor ve çok halsiz hissediyorum kendimi...Onuda uyandırmadım hala bu yüzden...

Arkadaşlar dün Bakırköy'e gittik eşimle...Hamile kıyafetleri almak için...Hiçbir pantolonuma sığamıyordum bir süredir.Hep elbise giymek zorunda kalıyordum.Bu da çok pratik olmuyor tahmin edersiniz.Eşim pantolon ısrarımı hiç anlamıyor.Hamile kadın elbiise giyer diyor.Ona kalsa kadın her zaman elbise giymeli.a.s
Neyse...Sonununda onu ikna ettim.Forumdan arkadaşların bu konuda bana çok yardımları olmuştu.Tekrar teşekkür ediyorum.Ben Beylikdüzü'nde bulamamıştım.Arkadaşların verdiği adreslere göre bulduk.Önce ''Lord'' a girdim.Aman Allahı'ım bir pantolon 90 TL.Ve hiç beğenmedim.Hemen çıktım ordan.Hepsi böyleyse diye düşündüm ama ''Ebru''yu görünce oraya da bakalım dedik.
Valla arkadaşlar fiyatlar çok uygun ve çok güzel modeller vardı.%50 de indirim vardı.2 adet pantolon aldım hem de beğenerek,tanesi 25 TL.Başka bi sürü şey aldım.hihoyyytÇok memnun kaldım.İhtiyacı olan varsa tavsiye ederim...

confuse canım ebru nerede pekı bılgı verırmısın bende pantolon almak ıstıyorum
uzerıme hıcbırsey olmuyo artık bende bıktım elbıse gıymekten

confuse canım ebru nerede pekı bılgı verırmısın bende pantolon almak ıstıyorum
uzerıme hıcbırsey olmuyo artık bende bıktım elbıse gıymekten

Canım,Bakırköy'de ana cadde var (Ebuzziya Cad.)Özgürlük Anıtından aşağı inen cadde...O cadde üzerinde sol kolda,Marmara Çarşısı yanında...Valla çok sevdim ben pantolonlarımı ve bütün aldıklarımı...En güzeli kot giyebilicem.Çok özledim kot giymeyi.Ama mümkün olduğunca erken davran.Çeşit azalıyor.Benim aldıklarımın bazıları sondu mesela...Güzel alışverişler.Valla insan acayip rahatlıyor...hihoyyyt

Canım bende öyle sanmıştım ya...Balkona çıktım,hava çok soğukmuş yaaa...Biz evde kahvaltı yapıyoruz,ne de olsa kış güneşi...Aldanmamak lazım...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…