dün doktora gittim. oğlum olacakmış.
Tebrik ederim. Erkeklerimiz artıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün doktora gittim. oğlum olacakmış.
Bu arada ben eşimden fena grip kaptım. Daha önce grip atlatanlar ne yaptıklarını yazabilirler mi? 4 senedir hiç hastalanmıyordum piyango bu seneye vurdu. Bir de öksürük gidermek için bildiğiniz bir reçete var mı? Bal+ bitki gibi.
canım çok geçmiş olsun bol bol c vitamini ben öyle yapıyorum. öksürüğüm yok şimdilik şükür ama öksürüğe de ballı sütün iyi geldiğini duymuştum canım..a.s.
ayyyy bugün çok sessiz kimseler yok![]()
teşekür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için inş. bidaha olmaz bu şekilde kanamam
kızlar ben sureklı acıkıyorum acaba sızlerde benım gıbımısınız?
yalnız ben vıtamın kullanamıyorum mıdem almıyo acaba bundan dolayımı?
sürekli bende acıkıyorum canım .vitaminle alakası yok çünkü vitamin hapları daha çok iştah açarmış :)))
iki kişi besleniyoruz ondan olsa gerek .
az sık aralıklarla yemek lazımmış
iyi pazarlar kızlar...burası bağımlılık yapıyor sanırım, :=) her gün girmeden , haberlerinizi almadan geçemiyorum veeee bu hafta çoook heyecanlıyım ..inş bebişimin cinsiyetini öğrenicem.
kibele canım teyzem geldide çatlak kızı gelmedi hemde aramızda 2 ev var teyzemde hem suçlu hem güçlü pas vermiyor bana ben suçlu oldum şimdi bende hiç onunla ilgilenmedim.kızı gelmesin çokda önemli değil ama derinime içim yandı yavrum nasılda özledim. beni soruyomuş gül aba nerde diye onlarda gül aban işe gitti diyorlarmış.annem gitmiş geçen gün anneme gül aba işe gitti diyormuş canım benim yaaa
teşekkürler hüzün yılı,senin bebişin cinsiyeti belli miydi?