• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ben Ebru'dan kumaş pantolon almıştım. 79 TL'ydi.Çok acele bir alışveriş oldu. Eşim park yeri bulamamıştı v.s. Şimdi onu geri vermek istiyorum yerine kadife pantolon bakacağım. Acaba değişiklik yaparlar mı diye de bir taraftan merak ediyorum.

Bu arada ben eşimden fena grip kaptım. Daha önce grip atlatanlar ne yaptıklarını yazabilirler mi? 4 senedir hiç hastalanmıyordum piyango bu seneye vurdu. Bir de öksürük gidermek için bildiğiniz bir reçete var mı? Bal+ bitki gibi.

Bu arada ben eşimden fena grip kaptım. Daha önce grip atlatanlar ne yaptıklarını yazabilirler mi? 4 senedir hiç hastalanmıyordum piyango bu seneye vurdu. Bir de öksürük gidermek için bildiğiniz bir reçete var mı? Bal+ bitki gibi.

canım çok geçmiş olsun bol bol c vitamini ben öyle yapıyorum. öksürüğüm yok şimdilik şükür ama öksürüğe de ballı sütün iyi geldiğini duymuştum canım..a.s.

canım çok geçmiş olsun bol bol c vitamini ben öyle yapıyorum. öksürüğüm yok şimdilik şükür ama öksürüğe de ballı sütün iyi geldiğini duymuştum canım..a.s.

Çok sağol. Pek çaresi yok galiba. Burnum tıkalı. Okaliptüs falan yaptım ama işe yaramadı. Özellikle nefes almak bebeğin oksijen alması için önemliymiş. Valla ikimiz de havasız kaldık.

iyi pazarlar kızlar...burası bağımlılık yapıyor sanırım, :=) her gün girmeden , haberlerinizi almadan geçemiyorum veeee bu hafta çoook heyecanlıyım ..inş bebişimin cinsiyetini öğrenicem.

kızlar ben sureklı acıkıyorum acaba sızlerde benım gıbımısınız?
yalnız ben vıtamın kullanamıyorum mıdem almıyo acaba bundan dolayımı?

kızlar ben sureklı acıkıyorum acaba sızlerde benım gıbımısınız?
yalnız ben vıtamın kullanamıyorum mıdem almıyo acaba bundan dolayımı?

sürekli bende acıkıyorum canım .vitaminle alakası yok çünkü vitamin hapları daha çok iştah açarmış :)))
iki kişi besleniyoruz ondan olsa gerek .
az sık aralıklarla yemek lazımmış

sürekli bende acıkıyorum canım .vitaminle alakası yok çünkü vitamin hapları daha çok iştah açarmış :)))
iki kişi besleniyoruz ondan olsa gerek .
az sık aralıklarla yemek lazımmış

sanırım bende az yedıgım ıcın acıkıyorum:1rolleyes:
sımdıye kadar sadece 1 kılo almısım cok sukur ınsallah hep bole devam eder
:nazar:

kibele canım teyzem geldide çatlak kızı gelmedi hemde aramızda 2 ev var teyzemde hem suçlu hem güçlü pas vermiyor bana ben suçlu oldum şimdi bende hiç onunla ilgilenmedim.kızı gelmesin çokda önemli değil ama derinime içim yandı yavrum nasılda özledim. beni soruyomuş gül aba nerde diye onlarda gül aban işe gitti diyorlarmış.annem gitmiş geçen gün anneme gül aba işe gitti diyormuş canım benim yaaa

Canim ya evet insan elinde buyuyen yegenlerini daha cok ozluyor. neyse canim, yakinda hatasini anlar umarim. sen de hic sag sol yuznden canini sikma. tadini cikar hamileliginin. o kadar yil beklemissin. allah insallah ikinciyi de tez zamanda nasip eder:)

Back
X